• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه سایت های انگلیسی زبان ورودی از گوگل می گیرند؟ و چه سایتی بزنم؟ ( برای کسب درآمد از ادسنس)

nnet00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
می خواهم چند تا سایت انگلیسی زبان بزنم که با قوانین گوگل ادسنس و کپی رایت مشکلی نداشته باشند
یکی از دوستان هم که همکاری می کنه باهامون کاملا تسلط به زبان انگلیسی داره
فقط موضوع مهم اینه که چه سایتی بزنیم؟
چه سایت هایی الان ورودی خوبی از گوگل می گیرند؟
مثلا کسی می تونه بگه سایت نرم افزار های رایگان باز ارسال روزی 20 پست چقدر طول می کشه به 10 هزار بازدیدکننده در روز برسه
هر کسی می تونه یا تجربه کار در وب انگلیسی را داره کمک کنه تا به یک جمع بندی خوبی برسیم چند موضوع برای سایت و پیشنهاد بده
پیشاپیش ممنون

Last edited:

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
دید شما نسبت به سایت زدن و کسب درآمد از ادسنس یک جورایی اشتباه و عجولانه ست. دنبال کار راحت و بدون زحمتی که سرابه.

بیشتر مطالعه و تحقیق کنید با یک سوال دو خطی کسی نمیتونه بهت 04 جمله بگه تا راه شما مشخص بشه. باید خودت محقق باشی و درباره این مسائل بیشتر کسب اطلاعات کنی. همچنین درباره نقد کردن درآمد از گوگل بیشتر مطالعه کن. محدودیت ها ، تحریم، paypal و ....

اگر به زبان انگلیسی تسلط کامل نداری بیخیال این جور سایت زدن برای گوگل ادسنس شو.

nnet00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
@iranexplorer.net ممنون از جوابت
در موردش خیلی تحقیق کردیم مشکل نقد کردن درآمد کردن درآمد و تحریم ها حل کردیم
الان در مورد موضوع سایت و ... و چگونگی ورودی گرفتن زیاد از گوگل تحقیق می کنیم
اگر در مورد می تونید کمکی کنی خوشحال می شم

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
آموزش سلامتی
چون رقیب زیاده کارت خیلی سخت میشه و با انتخاب موضوعاتی مثل سایت دانلود نرم افزار یا سایت تفریحی هیچ وقت نمیتونی بازدیدی که میگی رو داشته باشی.

nnet00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آموزش سلامتی
چون رقیب زیاده کارت خیلی سخت میشه و با انتخاب موضوعاتی مثل سایت دانلود نرم افزار یا سایت تفریحی هیچ وقت نمیتونی بازدیدی که میگی رو داشته باشی.
منابع را از کجا بیارم برای این سایت
از فارسی به انگلیسی ترجمه کنم یا راهکاره دیگه ای دارید؟

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
منابع را از کجا بیارم برای این سایت
از فارسی به انگلیسی ترجمه کنم یا راهکاره دیگه ای دارید؟
نمیدونم ادسنس ترجمه رو قبول میکنه یا نه ولی بهتره رو هر موضوعی وب میزنی مطالب اختصاصی داشته باشی.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
منبع هم می خواد بگذارم
برای مطالب اختصاصی که می زنم لازمه منبع را هم ذکر کنم؟
کسی هست اینجا با ادسنس کار کنه؟
نه اگه درست بازنویسی بشه دیگه کسی نمی تونه ادعا کنه مطلب متعلق به خودش بوده.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
دقیقاً نمیدونم ولی فکر کنم سایت های بازی فلش چون کپی رایت کامل توی بازی ها درج میشه مشکلی از نظر کپی رایت نداشته باشن.
بالا آوردن این سایت ها خیلی خیلی سخت هست.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
سایت های مرتبط با سلامتی یوگا تناسب اندام مد روش های لاغری و از این دست مطالب اما رقابت درش بسیار سنگین هست و تولید مطلب هم در این دست موضوعات خودش بسیار مهمه مجبور هستید خودتون مطلب رو خلق یا تولید کنید و این کار راحتی بخصوص در وب انگلیسی نیست بدلیل اینکه گوگل بازنشر مطلب رو بشکل مستقیم قبول نمی کنه اینکار کمی مشکلتر به نظر می رسه در مورد بازنشر البته راه های هست
اگر مطلب خبری است بله می تونید با ذکر دقیق منبع بازنشر کنید بشرطی که منبع خبر شما اجازه یا لیسانس بازنشر بشکل عام داده باشه مثل خبر گزاری ها و..
اما تفسیر و دیدگاه ریویو و از این دست مطالب باید با اجازه مستقیم نویسنده باشه خبری و غیر خبری هم نداره برای بازنشر می تونید از روشی که مجاز هست استفاده کنید که به اون Different Perspective یا "دیدگاه متفاوت" گفته میشه بدین معنی که اول مطلب رو بخونید چکیدش رو یا برداشت خودتون از مطلب رو شخصی نویسی کنید روش دیگه روش تلفیقی هست که گوگل بشدت به اون اهمیت یعنی تلفیق چندین مطلب مرتبط و حتی غیر مرتبط با مطلب هدف و تولید یک مطلب ترکیبی جدید تمامی این روش ها خودش یک صنعت در نشر مطلب است که به فریلنسر نویسی مشهور است که معمولا ادسنس کارا از این لنسرنویس ها کمک می گیرند برای مطلب نویسی بلاگ یا سایت خودشون و گوگل نیز بسیار به این ها علاقمنده
اما اگه خودتون می خواهید کار و بدست بگیرید حتما شخصی نویسی کنید قوانینی که در سئوی مطلب گوگل هست بطور یکسان در ادسنس هم رعایت میشه اگر بدرستی مطلب نگاری کرده و در سایت یا بلاگ خودتون جانمایی کنید سایت یا بلاگ شما بسرعت تایید میشه و هیچ مشکلی در ادامه پیدا نمیکنید و همزمان نیز بازدید هدفمند که اساس ادسنس هم هست از طریق گوگل بدست می اورید

hastina

Registered User
لایک‌ها
230
درود
سایت های مرتبط با سلامتی یوگا تناسب اندام مد روش های لاغری و از این دست مطالب اما رقابت درش بسیار سنگین هست و تولید مطلب هم در این دست موضوعات خودش بسیار مهمه مجبور هستید خودتون مطلب رو خلق یا تولید کنید و این کار راحتی بخصوص در وب انگلیسی نیست بدلیل اینکه گوگل بازنشر مطلب رو بشکل مستقیم قبول نمی کنه اینکار کمی مشکلتر به نظر می رسه در مورد بازنشر البته راه های هست
اگر مطلب خبری است بله می تونید با ذکر دقیق منبع بازنشر کنید بشرطی که منبع خبر شما اجازه یا لیسانس بازنشر بشکل عام داده باشه مثل خبر گزاری ها و..
اما تفسیر و دیدگاه ریویو و از این دست مطالب باید با اجازه مستقیم نویسنده باشه خبری و غیر خبری هم نداره برای بازنشر می تونید از روشی که مجاز هست استفاده کنید که به اون Different Perspective یا "دیدگاه متفاوت" گفته میشه بدین معنی که اول مطلب رو بخونید چکیدش رو یا برداشت خودتون از مطلب رو شخصی نویسی کنید روش دیگه روش تلفیقی هست که گوگل بشدت به اون اهمیت یعنی تلفیق چندین مطلب مرتبط و حتی غیر مرتبط با مطلب هدف و تولید یک مطلب ترکیبی جدید تمامی این روش ها خودش یک صنعت در نشر مطلب است که به فریلنسر نویسی مشهور است که معمولا ادسنس کارا از این لنسرنویس ها کمک می گیرند برای مطلب نویسی بلاگ یا سایت خودشون و گوگل نیز بسیار به این ها علاقمنده
اما اگه خودتون می خواهید کار و بدست بگیرید حتما شخصی نویسی کنید قوانینی که در سئوی مطلب گوگل هست بطور یکسان در ادسنس هم رعایت میشه اگر بدرستی مطلب نگاری کرده و در سایت یا بلاگ خودتون جانمایی کنید سایت یا بلاگ شما بسرعت تایید میشه و هیچ مشکلی در ادامه پیدا نمیکنید و همزمان نیز بازدید هدفمند که اساس ادسنس هم هست از طریق گوگل بدست می اورید
با اجازه استارت
عزیز شما خودتون یا شخصی رو نمیشناسید که توی اینکار خبره باشه و بتونه همکاری کنه حالا به ازای مبلغی توافقی.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
دقیقا مثل وب خودمون شما هم نیاز به نویسنده مسلط به زبان انگلیسی و همینطور نیاز به سئو نویس ماهر دارید ببینید سئو نویس با متخصص سئو فرق می کنه درسته هرد و در یک بخش اشتراکاتی دارند اما حوزه وسعت هر کدوم متفاوت هست
اگر نویسنده خودش اشنا به بهینه سازی مطلب باشه چه بهتر بستگی به روشی که برای سایت یا بلاگ خودتون در رابطه با ترافیک و جذب ترافیک مورد قبول ادسنس دارید این مسئله ممکنه تعغییر کنه بهترین نوع ترافیک ترافیکی است که از موتور های جستجو گوگل و بینگ میاد که اکثرا هدفمند و کلیک خور بالایی در ادسنس دارند پس اگر هدف شما جذب این نوع ترافیک است حتما نیاز به سئو نویس ماهر دارید کم هستنند نویسنده ای که همزمان سئو نویس هم باشه
سایت های زیادی در وب هست که می تونید نویسنده استخدام کنید که البته هزینش متفاوت هست بسته به جمله پارگراف و ... اما اغلب اشنا به مبنای اصلی سئو نیستنند فقط با اصول مطلب نویسی فله ای اشنا هستنند یا بقول خودشون حرفه ای می نویسند اما بسیار کار راه انداز هست و مورد تایید گوگل اما برای جذب ترافیک کافی نیست شما وارد یک رقابت میشید که ممکنه بر سر یک کلمه کلیدی که ما به اون "گلدن کی" می گیم و می تونه درامد سرشاری رو از ادسنس نصیب شما کنه وارد می شید هرروزش نیاز به تدبیر و برنامه داره و تمامی این ها هزینه بر هست
در مورد خودم چون تاپیک جنبه عمومی داره فکر نمی کنم توضیح دادن مناسب باشه اما در مورد افراد دیگه بشخصه کسی رو با اون شخص کار کرده باشم نمی شناسم اما می تونید در فرم های سئو یا مارکتینگ یا جستجو در وب اطلاعات مفیدی در این رابطه پیدا کنید

clivia_no.1

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان منم همین مشکل رو دارم
میخوام وب انگلیسی راه بندازم ولی نمیدونم در چه موضوعی باشه و مهم تر از این منبعش کجا باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

clivia_no.1

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان منم همین مشکل رو دارم
میخوام وب انگلیسی راه بندازم ولی نمیدونم در چه موضوعی باشه و مهم تر از این منبعش کجا باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
ممنون میشم راهنمایی کنین

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
راستی آموزش زبان فارسی هم میتونید بدید.
جستجو خوبی داره خودم میخواستم بزنم فارسیم خوب نیست :general410:

nnet00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
درود

ممنون @mazyar123
پس از نوشتن مطالب به این سبک لازمه که لینک منبع را هم قرار دهیم
اسم بازنویسی به این روش ها چیه؟(منظورم لغت انگلیسی اون روش)
Different Perspective همین نام هم در بین انگلیسی زبان ها رایجه؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
ممنون @mazyar123
پس از نوشتن مطالب به این سبک لازمه که لینک منبع را هم قرار دهیم
اسم بازنویسی به این روش ها چیه؟(منظورم لغت انگلیسی اون روش)
Different Perspective همین نام هم در بین انگلیسی زبان ها رایجه؟
خواهش می کنم
نه لزوما اساس مطلب تلفیقی استفاده از منابعی است که جنبه عمومی دارند و بسیار معروف هستنند و در موضوع مورد بحث به نوعی مرجع به حساب میان هرچند می تونید از منابع دیگه هم در مطلب طراحی و مهندسی شده خودتون استفاده کنید
اسم این تکنیک Content Curation است که در بین مطبوعات و صنعت نشر کاربرد وسیعی داره گوگل نیز از این روش استفاده فراوانی میکنه به عنوان مثال می تونم از نیویرک تایمز و یاهو نیز نام ببرم که استفاده می کنند البته مطلب تلفیقی اصطلاحی است که من استفاده می کنم و متاسفانه مانند بسیاری دیگه از اصطلاحات این هنر هنوز معادل سازی دقیقی رو این ها صورت نگرفته که امیدوار م با توجه به اینکه بزودی و یا حتی همین حالا ما وارد یک فضای رقابتی بزرگ در سطح جهانی میشیم هرچه زودتر اربابان این فن این اصطلاحات مهم رو معادل سازی کنند
مطلب تلفیقی تکنیک های گوناگونی داره که بستگی به کلمه کلیدی و موضوع و انلیز مرتبط می تونید از اون ها بهره ببرید

Last edited:

nnet00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خواهش می کنم
نه لزوما اساس مطلب تلفیقی استفاده از منابعی است که جنبه عمومی دارند و بسیار معروف هستنند و در موضوع مورد بحث به نوعی مرجع به حساب میان هرچند می تونید از منابع دیگه هم در مطلب طراحی و مهندسی شده خودتون استفاده کنید
اسم این تکنیک Content Curation است که در بین مطبوعات و صنعت نشر کاربرد وسیعی داره گوگل نیز از این روش استفاده فراوانی میکنه به عنوان مثال می تونم از نیویرک تایمز و یاهو نیز نام ببرم که استفاده می کنند البته مطلب تلفیقی اصطلاحی است که من استفاده می کنم و متاسفانه مانند بسیاری دیگه از اصطلاحات این هنر هنوز معادل سازی دقیقی رو این ها صورت نگرفته که امیدوار م با توجه به اینکه بزودی و یا حتی همین حالا ما وارد یک فضای رقابتی بزرگ در سطح جهانی میشیم هرچه زودتر اربابان این فن این اصطلاحات مهم رو معادل سازی کنند
مطلب تلفیقی تکنیک های گوناگونی داره که بستگی به کلمه کلیدی و موضوع و انلیز مرتبط می تونید از اون ها بهره ببرید

برای استفاده از این دو روش آیا لازمه که لینک منبع یا لینک مطالب را که استفاده کردم بگذارم

بالا