• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه سری از لپتاپ دل و با چه کانفیگی رو از چین وارد کنند؟

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
به نام یکتا
سلام
یکی از دوستان من می خواد از چین لپ تاپ های دل رو وارد کنه از من پرسید چه سری و با چه کانفیگ یا مدلی رو بیارم بهتره؟ حالا از محضر دوستان و بزرگان می خوام بدونم کدام از لپ تاپ ها با چه کانفیگی روبیاره خوب می خرند؟
تا اینجا خودم به این نتیجه رسیدم که سری وسترو با کانفیگی که اینجا برای فروش تو 800 در بیاد از بقیه بهتره!
به نظر شما کدام سری و دقیقا با چه کانفیگی (مثلا رم یا هارد چند؟) بیاره خوبه؟ ممنون

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سری وسترو همونطور که گفتین بازار خوبی داره / البته دستگاهها سری latitude هم میشه به قیمت خوبی فروخت و مشتری خوبی داره .
در مورد کانفیگ اگر قصدتون فروش بیشتر هست روی گرافیک های share و رم بالا سرمایه گذاری کنید .

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
من اینجا رو ندیدم ! :-S

چون دستگاههایی با گرافیک dedicated معمولا قیمت بالایی دارن اما دستگاهها با گرافیک share و حافظه بالاتر میتونن به کاربران عادی سرویس دهی برابر گرافیک های dedicated بدن چون اکثرا برمبنای حافظه موقت بیشتر ، حافظه بیشتری برای گرافیک رزرو میکنن . این امکان رو گرافیک های dedicated دارن که اصطلاحا بهشون توربوکش(Turbo Cache ) میگن (!) اما مسئله مهم این وسط قیمت هست که روی گرافیک های شیر پایین تره و مشتریان بیشتری رو میتونه ترغیب کنه که بخرن .

بالا