• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه سیستمی الان در اینترنت ایران جواب می دهید

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام به خوانندگان محترم این مطلب یک سوال دارم کسی که الان بخواهد در اینترنت ایران سرمایه گذاری کند بهتر است چه کاری را شروع کند سیستم وبلاگ دهی بزند فروشگاه اینترنتی بزند سیستم کلیکی بزند سیستم تبلیغاتی بزند سیستم ارسال ایمیل بزند یعنی کدام الان درامد بیشتر و زحمت کمتر دارد . راستی کسانی که می خواهند شرکت کنند اگر گفتند مثلا این سیستم خوبه دلیل ان را ذکر کنند و یک سایت هم برای مثال در دلیل خود ذکر کنند و بگویند مثلا ماهی چند در می ورد و چند خرج سایت می کند .
سوال دوم برای اینکه یک سیستم هر گونه سیستمی می خواهد باشد برای اینکه زود پیشرفت کند با ید چه کار کند لطفا کسانی که می گویند سئو کارند اصلا سئو چه ار می کند یعنی سایتی را به رتب های اول سایت گوگل می اورند منظور این است درسته من خودم کسی را می شناسم در کمتر از یک ماه یک وبلاگ زد و به صفحه اول گوگل امد . دوستان عزیز
لطفا تمام جواب های منو بدید با تشکر از شرکت کنندگان محترم
راستی هر گونه سیستمی که من این جا ذکر نکردم ولی می شود راه انداخت لطفا ذکر کنید

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
دوست عزيز توي ايران كسي ايده يا سايتي كه تاپ باشه رو كه نمياد علني بگه تا ديگران بزنن

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
منوظر من را نفهمیدید دوستان عزیز من می گم الان همین سیستم های هستند کدام بهتر است هر کدام ماهی چه قدر خرج می کنند و چند در ماه در میاورند منظور من این بود مثلا کسی بخواهد سیستم وبلاگ دهی راه بیندازد مثلا بلاگفا ماهی چند در می اورد و چند در ماه خرج سایت می کند منظور من این بود از اساتید و اهل فن خواهش می کنم باییند و نظر بدهند

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
منوظر من را نفهمیدید دوستان عزیز من می گم الان همین سیستم های هستند کدام بهتر است هر کدام ماهی چه قدر خرج می کنند و چند در ماه در میاورند منظور من این بود مثلا کسی بخواهد سیستم وبلاگ دهی راه بیندازد مثلا بلاگفا ماهی چند در می اورد و چند در ماه خرج سایت می کند منظور من این بود از اساتید و اهل فن خواهش می کنم باییند و نظر بدهند

نوع سرویس اهمیت چندانی نداره مگر روی درآمد آیندش که مثلا یک سیستم بیشتر داره یک سیستم کمتر
اصل مهم گرفتن و همه گیر شدن اون سیستم یکی می بینی با باقالی فروشی از یه رستوران به نصبت خرجی که میکنه بیشتر درآمد داره :)
همین ایستگاهی که n*n سایت از روش کپی کردن تبلیغات فراوونی کرد از جیب خورد تا کارش گرفت اکثر افراد فکر میکنن خرج فقط هاست, دومین و اسکریپت بعدش بشینو پول پارو کن اشتباه محضه.
به عنوان مثال اورکات و فیسبوک اورکات الان محبوبیتش چقدره و فیسبوک چقدر درآمدشون قابل مقایسه نیست درصورتی که هر 2 توی یک نوع سیستم شروع بکار کردن فیسبوک فهمیده کاربرو چجوری جذب کنه اورکات نه همین باعث پیشرفت یکی و پسرفت یکی دیگه شده

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان بیاییند مثال بزنند عزیزان ایا مثلا سیستم وبلاگ دهی خوب است

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
خوب شما میگین بیاین هزینه و درامد هر سیستمی معرفی میشه رو هم بگید .

کسی به جز مالکان سیستم ها که از درامد و هزینه های سیستمشون اطلاع نداره ، مالکان و وب مسترها هم که دیوانه نیستن اطلاعات محرمانه شون رو علنی در اختیار دیگران بگذارند .

hamed_mp

Registered User
لایک‌ها
9
سوالت رو باید بشکافی و یه کم اول خودت تحقیق کنی و بعد سوال کنی اینجوری بهتر به جوابت می رسی

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان بیایید سوال را تغییر بدهیم به نظر شما الان چه سیستمی بزنیم به درامد خوب می رسیم و حداقل چند ماه باید صبر کنیم که به بازده برسد ان سایت مثلا الان یک سیستم وبلاگ دهی بزنیم و رتبهی ان به 15000 هزار جهان برسد ان را چند می خرند لطفا ایران امیر خودمان هم جواب بده با تشکر

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
دوستان بیایید سوال را تغییر بدهیم به نظر شما الان چه سیستمی بزنیم به درامد خوب می رسیم و حداقل چند ماه باید صبر کنیم که به بازده برسد ان سایت مثلا الان یک سیستم وبلاگ دهی بزنیم و رتبهی ان به 15000 هزار جهان برسد ان را چند می خرند لطفا ایران امیر خودمان هم جواب بده با تشکر

با یک سیستم حرفه ای و تبلیغات یکساله به بازدهی خواهد رسید

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز ایران امیر نگاه کنید مثلا یک وبلاگ ما زدیم هاست قدرتمند و سرور قدرتمند باید چه قدر پول صرف کنیم در سایت ها و وبلاگ ها تا تبلیغات ما را نشان بدهند تا سیستم ما مطرح شود چه قدر مثلا همین سیستم بلاگتاز چه قدر هزینه کرده اید و الان دارای چند وبلاگ است

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
دوست عزیز ایران امیر نگاه کنید مثلا یک وبلاگ ما زدیم هاست قدرتمند و سرور قدرتمند باید چه قدر پول صرف کنیم در سایت ها و وبلاگ ها تا تبلیغات ما را نشان بدهند تا سیستم ما مطرح شود چه قدر مثلا همین سیستم بلاگتاز چه قدر هزینه کرده اید و الان دارای چند وبلاگ است

براتون پ.خ گذاشتم

بالا