aliffvfhfhk
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4,444
- لایکها
- 2,924
با سلام به خوانندگان محترم این مطلب یک سوال دارم کسی که الان بخواهد در اینترنت ایران سرمایه گذاری کند بهتر است چه کاری را شروع کند سیستم وبلاگ دهی بزند فروشگاه اینترنتی بزند سیستم کلیکی بزند سیستم تبلیغاتی بزند سیستم ارسال ایمیل بزند یعنی کدام الان درامد بیشتر و زحمت کمتر دارد . راستی کسانی که می خواهند شرکت کنند اگر گفتند مثلا این سیستم خوبه دلیل ان را ذکر کنند و یک سایت هم برای مثال در دلیل خود ذکر کنند و بگویند مثلا ماهی چند در می ورد و چند خرج سایت می کند .
سوال دوم برای اینکه یک سیستم هر گونه سیستمی می خواهد باشد برای اینکه زود پیشرفت کند با ید چه کار کند لطفا کسانی که می گویند سئو کارند اصلا سئو چه ار می کند یعنی سایتی را به رتب های اول سایت گوگل می اورند منظور این است درسته من خودم کسی را می شناسم در کمتر از یک ماه یک وبلاگ زد و به صفحه اول گوگل امد . دوستان عزیز
لطفا تمام جواب های منو بدید با تشکر از شرکت کنندگان محترم
راستی هر گونه سیستمی که من این جا ذکر نکردم ولی می شود راه انداخت لطفا ذکر کنید
سوال دوم برای اینکه یک سیستم هر گونه سیستمی می خواهد باشد برای اینکه زود پیشرفت کند با ید چه کار کند لطفا کسانی که می گویند سئو کارند اصلا سئو چه ار می کند یعنی سایتی را به رتب های اول سایت گوگل می اورند منظور این است درسته من خودم کسی را می شناسم در کمتر از یک ماه یک وبلاگ زد و به صفحه اول گوگل امد . دوستان عزیز
لطفا تمام جواب های منو بدید با تشکر از شرکت کنندگان محترم
راستی هر گونه سیستمی که من این جا ذکر نکردم ولی می شود راه انداخت لطفا ذکر کنید