• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه سیمکارتی برای سفر حج استفاده کنم؟

Kam_S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خسته نباشید
خدا قبول کرده و منو به خونه خودش طلبیده..
حالا یه سوال دارم
من می خوام گوشی خودمو ببرم ولی نمدونم چه سیمکاارتی روش بذارم...چون شنیدم اگه با همین سیم کارت فعلی(دایمی مخابرات) برم اونجا چه من زنگ بزنم یا کسی به من از ایران زنگ بزنه پولش رو قبض من میاد و گویا دقیقه هم خیلی گرونه و من کنترلی رو هزینه ندارم...
یه نفر می گفت اونجا(عربستان) برو از این سیمکارتهای اعتباری دونه ای 15000 تومان بگیر و بذار خوبیش اینه که هزینه ای که باید بکنی کنترل شده هست...و می دونی چقدر خرج تلفن میشه...
حالا من اینجا تاپیک زدم که شما هر جور راهنمایی که به ذهنتون میرسه و به نظرتون بهترین راه حل برای کنترل هزینه تلفن در عربستان هست و کیفیت صدا هم خوب باشه به من بکنید
بسیار ممنونم.

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام

به نظر من از همون عربستان سيمكارت اعتباري بخر 100 ريال سعودي وخودت رو راحت بكن ، سيمكارتهاي ايراني برات هزينه اش زياد در مياد .

درضمن خدا قبول بكنه ما رو هم زيارت بكنيد .

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اگه اشتباه نکنم تماس هایی که با شما گرفته میشه با همون هزینه ی ایران و تماس هایی که شما می گیرید با هزینه ی عربستان محاسبه میشه و پول هم برای کسی میفته که زنگ میزنه. اگه خواستی سیمکارت مخابرات رو ببری بگو فقط دیگران باهات تماس بگیرن چون برای خودت فکر کنم گرون میفته.

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
اگه بهت زنگ بزنن...واسه طرف مقابل، معمولی حساب میشه...ولی واسه شما، عربسنتان به ایران حساب میشه...!!

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
من که میکم برو اونجا یه سیم کارت اعتباری بخر به پول ایران میشه 24 هزار تومان
اگر سیم کارت 912 ببری برگردی حد اقل باید 70 تومان ژیاده بشی که اصلا نمیصرفه همش رومینگ میخوره
من خودم بردم پشیمون شدم 190 تومان اومد

Kam_S

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر میرسه منم باید یه کارت اعتباری از همون جا بگیرم.
خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون

بالا