Reza_Sadeghi
Registered User
سلام.
حقیقتش اینه که این فولدر مسخره که توش هم هیچی نیست ساختم یه زمانی.
حالا تحت هیچ شرایطی لعنتی پاک نمی شه .این پیغام رو میده :
..is not accesible
access is denied
دسترسیم بهش Administrator Full access هست.
چون خودم ساختمش ویروس نیست.
از Safe Mode با دسترسی Administrator هم پاک نمیشه.
Shift+Del هم همین پیغام رو می ده.
فرمت پارتیشن حاوی این فولدر NTFS هست.
حالا چی هست چی جوری ساخته شده؟
این جوری : با Partition Magic زدیم یه پارتیشن خالی رو کردیم تو یکی دیگه. مجتویات اون خالیه رو گفت بکن تو یه فولدر تو اون یکی دیگه....وقتی کارش تموم شد و Merge با Successful ای به اتمام رسید گفت بذار ببینم هرچی فایل با اون مرجع و مسیر پارتیشن قبلی داری رو تغییر بدم به این فولدر جدیده. من هم گفت خب بکن به من چه....اما دیدم طول می کشه حوصله نداشتم cancelکردم وسط کار. حالا این جناب Folder همونیه که ساخته و می دونم که توخالیه.
لامذهب هر کار می کنم Delete نمیشه. :wacko:
یه جا خونده بودم نرم افزاری هست که همچین چیزی رو که من لازم دارم انجام میده. میزنه هرچی پاک نمیشه به صورت معمولی رو پاک می کنه. نمی دونم اسم برنامش چی هست یا کجا بود.
لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر
حقیقتش اینه که این فولدر مسخره که توش هم هیچی نیست ساختم یه زمانی.
حالا تحت هیچ شرایطی لعنتی پاک نمی شه .این پیغام رو میده :
..is not accesible
access is denied
دسترسیم بهش Administrator Full access هست.
چون خودم ساختمش ویروس نیست.
از Safe Mode با دسترسی Administrator هم پاک نمیشه.
Shift+Del هم همین پیغام رو می ده.
فرمت پارتیشن حاوی این فولدر NTFS هست.
حالا چی هست چی جوری ساخته شده؟
این جوری : با Partition Magic زدیم یه پارتیشن خالی رو کردیم تو یکی دیگه. مجتویات اون خالیه رو گفت بکن تو یه فولدر تو اون یکی دیگه....وقتی کارش تموم شد و Merge با Successful ای به اتمام رسید گفت بذار ببینم هرچی فایل با اون مرجع و مسیر پارتیشن قبلی داری رو تغییر بدم به این فولدر جدیده. من هم گفت خب بکن به من چه....اما دیدم طول می کشه حوصله نداشتم cancelکردم وسط کار. حالا این جناب Folder همونیه که ساخته و می دونم که توخالیه.
لامذهب هر کار می کنم Delete نمیشه. :wacko:
یه جا خونده بودم نرم افزاری هست که همچین چیزی رو که من لازم دارم انجام میده. میزنه هرچی پاک نمیشه به صورت معمولی رو پاک می کنه. نمی دونم اسم برنامش چی هست یا کجا بود.
لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر