• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه طوری فولدری که پاک نمی شه رو Delete‌کنم؟

Reza_Sadeghi

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.
حقیقتش اینه که این فولدر مسخره که توش هم هیچی نیست ساختم یه زمانی.
حالا تحت هیچ شرایطی لعنتی پاک نمی شه .این پیغام رو میده :
..is not accesible
access is denied

دسترسیم بهش Administrator Full access هست.
چون خودم ساختمش ویروس نیست.
از Safe Mode با دسترسی Administrator هم پاک نمیشه.
Shift+Del هم همین پیغام رو می ده.
فرمت پارتیشن حاوی این فولدر NTFS هست.

حالا چی هست چی جوری ساخته شده؟
این جوری : با Partition Magic زدیم یه پارتیشن خالی رو کردیم تو یکی دیگه. مجتویات اون خالیه رو گفت بکن تو یه فولدر تو اون یکی دیگه....وقتی کارش تموم شد و Merge با Successful ای به اتمام رسید گفت بذار ببینم هرچی فایل با اون مرجع و مسیر پارتیشن قبلی داری رو تغییر بدم به این فولدر جدیده. من هم گفت خب بکن به من چه....اما دیدم طول می کشه حوصله نداشتم cancel‌کردم وسط کار. حالا این جناب Folder همونیه که ساخته و می دونم که توخالیه.

لامذهب هر کار می کنم Delete نمیشه. :wacko:
یه جا خونده بودم نرم افزاری هست که همچین چیزی رو که من لازم دارم انجام میده. میزنه هرچی پاک نمیشه به صورت معمولی رو پاک می کنه. نمی دونم اسم برنامش چی هست یا کجا بود.

لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
منم همچین حالتی داشتم قبلا
فقط با فرمت دوباره درست شد

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
آقا هر چیزی رو که نشد کاریش بکنی نباید فرمتش کنی...

شرمنده حال ترجمش رو ندارم
همین مراحل رو برو درست میشه

----------------
1. Turn off Simple File Sharing: a. Click Start, and then click My Computer.
b. On the Tools menu, click Folder Options, and then click the View tab.
c. Under Advanced Settings, click to clear the Use simple file sharing (Recommended) check box, and then click OK.

2. Right-click the folder that you want to take ownership of, and then click Properties.
3. Click the Security tab, and then click OK on the Security message, if one appears.
4. Click Advanced, and then click the Owner tab.
5. In the Name list, click your user name, Administrator if you are logged in as Administrator, or click the Administrators group.

If you want to take ownership of the contents of that folder, click to select the Replace owner on subcontainers and objects check box.
6. Click OK.

You may receive the following error message, where Folder is the name of the folder that you want to take ownership of:
You do not have permission to read the contents of directory Folder. Do you want to replace the directory permissions with permissions granting you Full Control? All permissions will be replaced if you press Yes.
7. Click Yes.
8. Click OK, and then reapply the permissions and security settings that you want for the folder and the folder contents.​

----------------

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز زود قضاوت کردی
من چون کوتاه توضیح دادم دلیل نمیشه که نفهمیده باشم ایشون مشکلشون چیه
این مسئله اصلا ربطی به ownership نداره
بلکه این فایلها فایلهای سیستمی ای هستند که در هر یک از درایوهای شما وجود داره و مثلا وقتی شما دو درایو رو یکی میکنی مال یکی از درایوها رو توی اون یکی میریزه در فولدری که اسمشم حتی خودت میدی.
من هم این مشکلو داشتم و فقط وقتی تونستم اونو درست کنم که درایو رو فرمت کردم
به هر حال از حرفام بد برداشت نکنی به قول معروف : no offense

r2_irooni

Registered User
لایک‌ها
54
دوست عزیز زود قضاوت کردی
من چون کوتاه توضیح دادم دلیل نمیشه که نفهمیده باشم ایشون مشکلشون چیه
این مسئله اصلا ربطی به ownership نداره
بلکه این فایلها فایلهای سیستمی ای هستند که در هر یک از درایوهای شما وجود داره و مثلا وقتی شما دو درایو رو یکی میکنی مال یکی از درایوها رو توی اون یکی میریزه در فولدری که اسمشم حتی خودت میدی.
من هم این مشکلو داشتم و فقط وقتی تونستم اونو درست کنم که درایو رو فرمت کردم
به هر حال از حرفام بد برداشت نکنی به قول معروف : no offense

خواهش می کنم دوست عزیز این چه حرفیه میزنی منظورم این نبود که شما نمیفهمی
خوب الان شما و من و این آقا با همین مشکل برخورد کردیم
شما یه راه حل پیشنهاد دادی(شاید مشکل این آقا از همین نوعی باشه که شما راه حل دادین)
و منم با همین مشکل برخورد کردم(و البته دقیقا مثل همین جریان بود که میگین محتوای درایو رو کپی کنیم)
ولی ماله من با این کار حل شد...
حالا بذار این داداشمونم بیاد ببینیم اون چیکار میکنه؟
------
ممنون :)

kakoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1. برنامه unlocker را که مجانی است download کرده و امتهàان کنيد، شايد مفيد واقع شود.

2. معمولا برای حذف اينچنين فايلهای بايد:

boot into the SAFE MODE

و در آنجا سعی در حذف آنها کنيد. فرمت کردن بايد آخرين حربه باشد.

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
یه راه حل ساده و عملی
چون موقعی که میخوایند فولدر رو باز کنید پیغام access is denied رو میده با برنامهunlocker هم پاک نمیشه
این مربوط به حالت ntfs هست در ضمن فکر کنم این فولدر مربوط به Documents and Settings ویندوز قبلی شما باشه
البته این پوشه خالی نیست! فقط این جوری نمایش داده میشه
و اما راه حل:
با برنامه" پارتیشن مجیک " اون پارتیشنی رو که این فولدر در اون قرار داره رو به حالت fat32 کانورت(convert) کن
برای این کار در برنامه پارتیشت مجیم رو پارتیشن کلیک راست کن و گزینه convert رو کلیک کن
باید توجه کنی که با این کار اون پارتیشن فرمت نمیشه و فقط از حالت ntfs به fat32 برمیگرده
حالا میتونی بری سراغ اون فولدر و پاکش کنی
برای بر گرداندن پارتیشن از حالت fat3 به ntfs هم میتونی دوباره از convert پارتیشن مجیک استفاده کنی
ایشالا که درست میشه

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
بهترين راه حلي كه من براي اين مشكل پيدا كردم نرم افزار رايگان Explorer Xp بود. من يه همچين پوشه اي داشتم كه مال برنامه Google Desktop بود و با عوض كردن ويندوز پاك نمي شد اين برنامه يه جور اكسپلورر هست و براي تمام اين موارد جواب داده!!!!:cool: ;)

kakoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه راه حل ساده و عملی
چون موقعی که میخوایند فولدر رو باز کنید پیغام access is denied رو میده با برنامهunlocker هم پاک نمیشه
این مربوط به حالت ntfs هست در ضمن فکر کنم این فولدر مربوط به Documents and Settings ویندوز قبلی شما باشه
البته این پوشه خالی نیست! فقط این جوری نمایش داده میشه
و اما راه حل:
با برنامه" پارتیشن مجیک " اون پارتیشنی رو که این فولدر در اون قرار داره رو به حالت fat32 کانورت(convert) کن
برای این کار در برنامه پارتیشت مجیم رو پارتیشن کلیک راست کن و گزینه convert رو کلیک کن
باید توجه کنی که با این کار اون پارتیشن فرمت نمیشه و فقط از حالت ntfs به fat32 برمیگرده
حالا میتونی بری سراغ اون فولدر و پاکش کنی
برای بر گرداندن پارتیشن از حالت fat3 به ntfs هم میتونی دوباره از convert پارتیشن مجیک استفاده کنی
ایشالا که درست میشه

درست است، unlocker در اين مورد کمکی نخواهد بود. امّا اگر مشکل به نصب پيشين windows اي که حالا
استفاده نمّيشود باشد بايد در safe mode رفته و permission, group, .... آنرا عوض کرده سپس پاک کرد. در بسياری از موارد جواب ميدهد.

فرمت کردن برای folder که خالی است و اح تياجی به آن نيست، کشتن پشه با بمب هسته اي است ؛)

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
درست است، unlocker در اين مورد کمکی نخواهد بود. امّا اگر مشکل به نصب پيشين windows اي که حالا
استفاده نمّيشود باشد بايد در safe mode رفته و permission, group, .... آنرا عوض کرده سپس پاک کرد. در بسياری از موارد جواب ميدهد.

فرمت کردن برای folder که خالی است و اح تياجی به آن نيست، کشتن پشه با بمب هسته اي است ؛)
من که گفتم با convert کردن هیچ فایل دیلیت نمیشه و پارتیشن هم فرمت نمیشه فقط به fat32 تبدیل میشه
در ضمن اون فولدر خالی نیست
تو ویندوز xp وقتی پارتیشن ویندوز ntfs باشه و شما یک user با پسورد درست کنید ویندوز فولدر اون user رو حالتی مثل encrypt کردن میکنه ، که اگه شما با یه ویندوز دیگه که تو یه پارتیشن دیگه نصبه بیایند بالا به راحتی میتونید با convert کردن تو پارتیشن مجیک به اون پوشه و محتویاتش دسترسی پیدا در وکولید!

Reza_Sadeghi

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.
من این مدت صبر کردم تا همه دوستان در این مورد نظرشونو بگن.
واقعا همه نظرها منطقی و درست هست اما در آخر مجبور به فرمت شدم به دلایل زیر :

با نظر r2_irooni موافقم...در مواجه شدن با مشکلات همیشه بهترین و اولین راه فرمت نیست...شاید راه های بهتر و کوتاه تری هم وجود داشته باشه.

مراحل تغییر نوع دسترسی و تعیین دسترسی مدیریتی خیلی خوب توضیح داده شد اما متاسفانه نسخه من Home Original هست لذا این Option های امنیتی که در نسخه XP Pro هست در این نسخه گنجونده نشده. ضمن این که با Administrator Account وارد شدم و دسترسی کامل داشتم.

در مورد فرضیه ownership یا فایل های سیستمی در این مورد هر دو حالت صحیح هست. عدم پاک شدن یک فایل یا فولدر یا می تونه ناشی از Ownership محدود باشه یا فایل سیستمی که سیستم عامل اجازه حذف کردنشو نمی ده.
از برنامه Unlocker استفاده کردم. اما همون طوری که اشاره شد کاربرد نداشت.

چندین بار در حالت Safe Mode وارد شده و سعی در حذف فولدر نمودم اما بی تاثیر بود.

استفاده از برنامه partition Magic و تبدیل فایل سیستم ایده جالبی بود که می تونست به عنوان راه حل اول مد نظرم قرار بگیره. Convert کردن توسط این برنامه هیچ خطری نداره. میتونستم این کارو انجام بدم و بعد از حذف کامل اون فولدر مجددا به حالت قبل برگردونم.

اما از ExplorerXP استفاده کردم و موفق به حذف فولدر هم شدم اما به این نکته توجه نکرده بودم که هر فایلی قبل از حذف نهایی به Recycle Bin منتقل می شه. این اتفاق افتاد و همون جا موند. نه حذف شد و نه Restore....بعدش با وارد شدن به Recycle Bin که به صورت Hidden در هر درایوی قرار داره همه فایل ها رو به صورت دستی حذف کردم.
اما مشکلی که به وجود اومد این بود که یه فایل مهم سیستمی هم به طور اتفاقی پاک شد و باعث شد تا از اون به بعد هر فایلی که از اون درایو پاک بشه دیگه به Recycle Bin منتقل نشه و مستقیما حذف میشد...این خطرناک بود.

و در نهایت در کمال خونسردی و بر خلاف میلم یه پشه کوچیک رو با بمب هسته ای کشتم. :medieval:

از همه دوستان به خاطر اشتراک اطلاعات و راهنمایی های صحیح سپاسگذارم.

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام.
من این مدت صبر کردم تا همه دوستان در این مورد نظرشونو بگن.
واقعا همه نظرها منطقی و درست هست اما در آخر مجبور به فرمت شدم به دلایل زیر :

با نظر r2_irooni موافقم...در مواجه شدن با مشکلات همیشه بهترین و اولین راه فرمت نیست...شاید راه های بهتر و کوتاه تری هم وجود داشته باشه.

مراحل تغییر نوع دسترسی و تعیین دسترسی مدیریتی خیلی خوب توضیح داده شد اما متاسفانه نسخه من Home Original هست لذا این Option های امنیتی که در نسخه XP Pro هست در این نسخه گنجونده نشده. ضمن این که با Administrator Account وارد شدم و دسترسی کامل داشتم.

در مورد فرضیه ownership یا فایل های سیستمی در این مورد هر دو حالت صحیح هست. عدم پاک شدن یک فایل یا فولدر یا می تونه ناشی از Ownership محدود باشه یا فایل سیستمی که سیستم عامل اجازه حذف کردنشو نمی ده.
از برنامه Unlocker استفاده کردم. اما همون طوری که اشاره شد کاربرد نداشت.

چندین بار در حالت Safe Mode وارد شده و سعی در حذف فولدر نمودم اما بی تاثیر بود.

استفاده از برنامه partition Magic و تبدیل فایل سیستم ایده جالبی بود که می تونست به عنوان راه حل اول مد نظرم قرار بگیره. Convert کردن توسط این برنامه هیچ خطری نداره. میتونستم این کارو انجام بدم و بعد از حذف کامل اون فولدر مجددا به حالت قبل برگردونم.

اما از ExplorerXP استفاده کردم و موفق به حذف فولدر هم شدم اما به این نکته توجه نکرده بودم که هر فایلی قبل از حذف نهایی به Recycle Bin منتقل می شه. این اتفاق افتاد و همون جا موند. نه حذف شد و نه Restore....بعدش با وارد شدن به Recycle Bin که به صورت Hidden در هر درایوی قرار داره همه فایل ها رو به صورت دستی حذف کردم.
اما مشکلی که به وجود اومد این بود که یه فایل مهم سیستمی هم به طور اتفاقی پاک شد و باعث شد تا از اون به بعد هر فایلی که از اون درایو پاک بشه دیگه به Recycle Bin منتقل نشه و مستقیما حذف میشد...این خطرناک بود.

و در نهایت در کمال خونسردی و بر خلاف میلم یه پشه کوچیک رو با بمب هسته ای کشتم. :medieval:

از همه دوستان به خاطر اشتراک اطلاعات و راهنمایی های صحیح سپاسگذارم.

واقعا كه :mad: يعني شما تمام اين راه حل ها رو امتحان كردي؟؟ من تا به حال با روش خودم چند نفر رو از اين گرفتاري نجات دادم.

بالا