• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه طوری گوشی گلکسی اس تری که گم کردم پیدا کنم

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
سلام دوستان دیروز گوشی ام به صورت بی احتیاطی روی کاپوت ماشین توی پارکینگ خانه ام جا می زارم و بعد دیم گوشی نیست و احتمال می دم دست یکی افتاده و گوشی خاموش کرده نوع گوشی گلکسی اس تری هست طرف که گوشی پیدا کرده به جایی مال حال برگدونه اون خاموش کرده خدایش چرا ما ادما این طوری شدیم

راهی هست که بشه پیداش کرد

asadaga

Registered User
لایک‌ها
274
سلام
اول از همه برو سيم كارت رو غير فعال كن
برو دادگاه شكايت نامه تنظيم كن بگو دزديدن ، البته بايد كارتن گوشى رو با خودت برى چون از روى شماره سريال كپى مى كيرن ضميمه پرونده مى كننن
بعد نامه مى دن به نزديكترين كلانترى محلى كه دزديده شده
تو كلانترى ازت مى پرسن چطورى دزديده شده و تشكيل پرونده مىدن بعد دو نامه مى دن يكى به ايرانسل يكى به همراه اول.
مى برى نامه ها رو به امور مشتركين ايرانسل و همراه اول تحويل مىدى
ميايى يه چند ماهى صبر مى كنى تا طرف سيم كارت روى گوشى بندازه اونوقت موقعيت مشخص مى شه از دادگاه احضاريه واسه شما و اون طرف مىاد
مى. رى دادگاه و گوشى رو مى گيرى البته بايد كارتن همرات باشه
دست آخر به گوشيت مى رسى اگه سالمه باشه

اگر هم طرف گوشى رو اوراق كنه. كلا بايد بيخيال بشى

گوشى يكى از اقوام دزديده بودن كل اين مراحل رو طى كرديم بعد از ٣ يا ٤ ماه پيدا شد ولى كمى خط و خش و جاى ضربه داره

موفق باشين

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
سلام
اول از همه برو سيم كارت رو غير فعال كن
برو دادگاه شكايت نامه تنظيم كن بگو دزديدن ، البته بايد كارتن گوشى رو با خودت برى چون از روى شماره سريال كپى مى كيرن ضميمه پرونده مى كننن
بعد نامه مى دن به نزديكترين كلانترى محلى كه دزديده شده
تو كلانترى ازت مى پرسن چطورى دزديده شده و تشكيل پرونده مىدن بعد دو نامه مى دن يكى به ايرانسل يكى به همراه اول.
مى برى نامه ها رو به امور مشتركين ايرانسل و همراه اول تحويل مىدى
ميايى يه چند ماهى صبر مى كنى تا طرف سيم كارت روى گوشى بندازه اونوقت موقعيت مشخص مى شه از دادگاه احضاريه واسه شما و اون طرف مىاد
مى. رى دادگاه و گوشى رو مى گيرى البته بايد كارتن همرات باشه
دست آخر به گوشيت مى رسى اگه سالمه باشه

اگر هم طرف گوشى رو اوراق كنه. كلا بايد بيخيال بشى

گوشى يكى از اقوام دزديده بودن كل اين مراحل رو طى كرديم بعد از ٣ يا ٤ ماه پيدا شد ولى كمى خط و خش و جاى ضربه داره

موفق باشين
عزیز همین کار کردم و دادگاه هم امروز رفتم دوتا پوشه دادند و فرم ها ی شکایت دادند و فردا دیگه باید به مخابرات برم

واینکه مسئله اینجاست گوشی داری رمز صفحه هست و اینکه امکان شکست رمز گوشی گلکسی وجود داره باز میشه که طرف بتونه استفاده کنه که بشه سیم کارت جدیدی بندازه که قابل ردگیری بشه نگرانی ام از اینکه اگر نتونه رمز باشه بزنه گوشی بشکونه

بالا