• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه ط.ر می شه فهمید کامپیوتر دقیقا به چه جایی متصل ؟

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آقا من یه سوال داشتم .

چه طوری می شه فهمید که کامپیوتر به کجا متصل شده ؟
با NetStat فقط دامنه اصلی مشخص می شه . فرض کنید من از سایت c.com دارم یه چیزی می گیرم که نمی تونم محل دقیقش رو معلوم کنم , چه کد یا دستوری هست که Path کلی که PC به اون وصل رو به آدم بده .

ممنون می شم کمک کنید . :blush:

mgh2k3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دقيقا منظورت رو نگرفتم ولي خوب اگه خواستي ببيني از كجا و از چه بكبني به اينترنت وصلي از دستور tracert استفاده كن براي مثال tracert 192.9.9.3

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mgh2k3 :
سلام
دقيقا منظورت رو نگرفتم ولي خوب اگه خواستي ببيني از كجا و از چه بكبني به اينترنت وصلي از دستور tracert استفاده كن براي مثال tracert 192.9.9.3

1- tracert کاری که انجام میده اینه که بیاد و از مکان فعلی شما تا یه جایی که تعیین میکنید hop های موجود رو اعلام میکنه. ولی درباره اتصال های برقرار شده اطلاعاتی به ما نمیده.

2- من دستوری ندیدم که جزو دستورهای Internal خود Windows باشه و آدرس دقیق Connection ها و فایلهای دریافتی رو بده، ولی اگه از یه Proxy Server یا Firewall به عنوان Gateway استفاده کنید (مثلا Kerio winroute) اونوقت با دقت میتونید آدرس فایلهایی که در حال حاضر مشغول دریافت شدن یا ارسال هستند ویا حتی آرشیو فایلها و سایتها یا IP هایی که با اونها اتصال برقرار شده رو داشته باشید .....

بالا