• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه كامپيوتري بخرم؟

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
كامپيوترم خيلي قديمي شده و خيلي كند عمل ميكنه... البته من تنها استفاده‌ام از كامپيوتر فقط اينترنت، فتوشاپ و مايكروسافت آفيس هست و هيچ استفاده ي ديگه اي ندارم... الان ويندوز سيستم رو نزديك 2 ساله عوض نكردم :D ميخوام يه سيستم بخرم ولي نميخوام برم قطعه بخرم سيستم جمع كنم ميخوام يه چيز آماده باشه... مثل اين All-in-one ها كه توي بازار هست... يا مثلا كامپيوترهاي اپل... ولي زياد آشنايي ندارم لطفا راهنمايي كنيد چي بگيرم بهتره :happy:

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
یه لف تاف بگیر... (یا به قول عربا لب تاب :D)

ASUS, AlienWare, HP, Dell

اینا خوبن... Apple و Sony الکی گرونن و در محصولات اپل با سیستم عامل MAC روبرو خواهی شد که هیچ ارتباطی به ویندوز و برنامه هاش نداره، برنامه های رایگان یا کرک شده واسه ـش کمیاب هستن، اصل کارش با فروشگاه اپل هست که ما ایرانی ها تحریمیم... در کل اپل بخری یونت پاره ـس...

Last edited:

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
یه لف تاف بگیر...

ASUS, AlienWare, HP, Dell

اینا خوبن... Apple و Sony الکی گرونن و در محصولات اپل با سیستم عامل MAC روبرو خواهی شد که هیچ ارتباطی به ویندوز و برنامه هاش نداره، برنامه های رایگان یا کرک شده واسه ـش کمیاب هستن، اصل کارش با فروشگاه اپل هست که ما ایرانی ها تحریمیم... در کل اپل بخری یونت پاره ـس...

لپ تاپ نميخوام چون دارم، يه سيستم دسكتاپ ميخوام بعنوان سيستم اصلي خونه استفاده ميشه... ازين سيستم ها كه كيس ندارن خيلي خوشم مياد مانيتورهاي 20 اينچ دارن كه گاهي لمسي هم هستند و كارايي خوبي دارند... من كارت گرافيك سيستم برام اصلا مهم نيست ولي سرعت پردازي خوب باشه كه سيستم رو روشن ميكنم 2-3 دقيقه طول نكشه كه بياد بالا يكي هم كه مايكروسافت آفيس و فتوشاپ رو سريع باز و بسته كنه برام كافيه... حالا اگه قابليت هاي مولتي مديا مثل تلويزيون يا راديو اينترنتي يا چيزايي مثل اينا داشته باشه بهتره... پس اپل نبايد بخرم

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
لپ تاپ نميخوام چون دارم، يه سيستم دسكتاپ ميخوام بعنوان سيستم اصلي خونه استفاده ميشه... ازين سيستم ها كه كيس ندارن خيلي خوشم مياد مانيتورهاي 20 اينچ دارن كه گاهي لمسي هم هستند و كارايي خوبي دارند... من كارت گرافيك سيستم برام اصلا مهم نيست ولي سرعت پردازي خوب باشه كه سيستم رو روشن ميكنم 2-3 دقيقه طول نكشه كه بياد بالا يكي هم كه مايكروسافت آفيس و فتوشاپ رو سريع باز و بسته كنه برام كافيه... حالا اگه قابليت هاي مولتي مديا مثل تلويزيون يا راديو اينترنتي يا چيزايي مثل اينا داشته باشه بهتره... پس اپل نبايد بخرم

پس همونطور که گفتی برو یکی از این سیستمای All-in-One بگیر.

بهترین جا واسه خرید این چیزا برج بازار کامپیوتر پایتخت (تقاطع میرداماد - ولیعصر) هستش.

ASUS, HP, Dell از این چیزا میزنن ولی تو بازار ایران زیاد این چیزا فروش نداره و باید تو جاهایی مثل بازار پایتخت دنبال این چیزا باشی.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
منم مخواستم بگم aio بخر خودت نوشته بودیش

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

aio ها فکر کنم اکثراً لمسی هستن
ایسر و ام.اس.آی یه مدل داشتن که صفحه نمایششون مولتی تاچ و سه بعدی بود و قیمتشون بالای 2 میلیون تومان.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
یه دونه از این MSI ها بگیر که همه چیش تو مانیتورشه! دسک تاپ با حمل راحت
s1000.gif

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
سیناترا اگر تهرانی برو بازار ایران اونجا همن کنار پله برقی کلی مدل MSI که فقط مانیتوره خالی هستش ولی همه کیس داخلشه گذاشتن و میتونی راحت دست بزنی و تست کنی و بعد اگر خوشت اومد یه مدل رو بخری
بدک نبود من دیدم
تاچ اسکرین هم بودش

EhsanCPU

Registered User
لایک‌ها
199
سلام
شما میگی سیستمم کند شده و ویندوز رو حدود دو ساله که عوض نکردید
شما اول ویندوز رو عوض کنید بعد اگه مشکل کندی برطرف نشد به فکر ارتقاء باشید ;)

بالا