با سلام چه نسخه ایی از phpnuke از لحاظ امنیت و فارسی نویسی بهتر است؟ با تشکر
iman2 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 19 ژانویه 2004 نوشتهها 263 لایکها 3 24 آپریل 2004 #1 با سلام چه نسخه ایی از phpnuke از لحاظ امنیت و فارسی نویسی بهتر است؟ با تشکر
ehsan Administrator مدیر انجمن Administrator تاریخ عضویت 5 دسامبر 2002 نوشتهها 7,949 لایکها 3,918 محل سکونت Internet 28 آپریل 2004 #2 فارسی بودن یه نسخه ربطی به امنیتش نداره و معمولا آخرین نسخه ای که توی سایت رسمیشون هست از لحاظ امنیتی مطمئن تره
فارسی بودن یه نسخه ربطی به امنیتش نداره و معمولا آخرین نسخه ای که توی سایت رسمیشون هست از لحاظ امنیتی مطمئن تره
Persia Registered User تاریخ عضویت 2 نوامبر 2003 نوشتهها 718 لایکها 20 28 آپریل 2004 #3 1- معمولا فارسي شده آخرين نسخه وجود نداره. 2- معمولا نسخه هاي قبلي مشكلات امنيتي دارن. من از اين دو جمله نتيجه گرفتم كه بايد بي خيال ناك بشم. لذا رفتم سراغ ام تي و Invision Board براي هدفي که من دارم، استفاده از ام تي و Invision جواب ميده.
1- معمولا فارسي شده آخرين نسخه وجود نداره. 2- معمولا نسخه هاي قبلي مشكلات امنيتي دارن. من از اين دو جمله نتيجه گرفتم كه بايد بي خيال ناك بشم. لذا رفتم سراغ ام تي و Invision Board براي هدفي که من دارم، استفاده از ام تي و Invision جواب ميده.