• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه نوع کانال تلگرامی زودتر یوزرها بهش اقبال نشون میدن؟

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام خدمت دوستان گلم حتما می دونید که در دنیای کانال های تلگرام اونی موفقتره که محتواش توسط کاربران فوروارد بشه حالا سوال من اینه چه نوع محتوایی بیشتر توسط کاربران منتقل میشه یعنی اون رو می برن تو گروه های دوستان به اشتراک می زارن یا برای دوست و خانواده خود ارسال می کنن ؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
با سلام خدمت دوستان گلم حتما می دونید که در دنیای کانال های تلگرام اونی موفقتره که محتواش توسط کاربران فوروارد بشه حالا سوال من اینه چه نوع محتوایی بیشتر توسط کاربران منتقل میشه یعنی اون رو می برن تو گروه های دوستان به اشتراک می زارن یا برای دوست و خانواده خود ارسال می کنن ؟

هر چی دری وری تر بدی مطلب هات رو بیشتر طرفدار داره جوک . فاز روانی ف هر چی که کلا می بین سوق میده افراد رو به تخلیه روانی مث جوک یا فاز سنگین، سراغ مطالب علمی نرو :general304::general304::general304::general304: ، خلاصه بهت بگم من یه 2 هفته تو تلگرام میچرخیدم دیدم اکثرا رد دادن ، باید برای رد داده ها مطلب بزنی خودت حساب کن تا ته خط برو

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
خوب معلومه
سرگرمی و فان

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
تا جایی که خود من هم دیدم جوک و عکس های خاک بر سری منظورم عکس پورن نیست عکس خاک بر سری فان خیلی فوروارد مکیشه
یا مثلا چیزایی عمومی مثلا تو روز دانشجو یه عکس بود که روش نوشته بود روز بیکاران اینده مبارک خیلی فوروارد داشت لامصب اینجور چجیزا که واقعیت جامعه باشعه و حالت طنز الودی داشته باشه طرفدار بیشتر داری
کلا کاربرا چیزی رو فروارد میکنن یا به گروه هاشون میفرستن که خودشون خوششون میاد

sekte

Registered User
لایک‌ها
56
معما ها خیلی شیر میشن خصوصا اونایی که اخرشون نوشته باهوشا فقط جواب بدن حیف خودم دیر اومدم تو خط تلگرام تو همین یا ماه ک کانال زدم فعلا 54k عضو دارم اگه همون موقع اومده بود میومدم بدون شک جز چند کانال برتر تلگرام بودم

بالا