• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه نکاتی را در خرید HTC Desire 816 دقت کنم؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
آقا من بعد مدت زیادی می خوام تلفنم رو عوض کنم. اهل تلفن عوض کردن هم نیستم اونقدرا که هر روز بفروشم و بخرم. سوال حالا. من میخوام برم نو گوشی HTC Desire 816 رو بخرم.

چه نکاتی رو دقت کنم در خریدم؟ این رو فهمیدم که گویا اگر Sense 6 باشه تایوانیه و Sense 5.5 چینی میشه. دیگه چی؟ آک بودنش رو چطور بفهمم؟ میخوام هدست بیتس تقلبی توش نذاشته باشن و نفهمم. یا اینکه کار کرده باشه یا تقلبی باشه یا هرچی.

نکات لازم برای خرید گوشی هوشمند مخصوصا این تفن 816 رو ممنون میشم بهم بگید.

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
نقل قول از سایت موبایل:

سلام دوستان عزیز
بنده حدود ی هفته هس گوشی خریدم .البته بگم مدتها بود ک در موردش تو سایتهای مختلف تحقیق کردم تا اینکه بالاخره خریدمش...
واقعا انتخاب خوبی کردم...گوشی فوق العاده زیبا ک هر کسی ببینه محو زیبایش میشه...دلربا و زیبا..
خب بگذریم خواستم ی سری از تجربیات خودم بهتون بگم شاید واسه ی سری دوستان مفید واقع بشه(ان شاالله)
خرید:
دوستانی ک تمایل ب خرید گوشی اصل تایوان دارند ب نکات زیر توجه کنن!
1- رو جعبه خود گوشی باید ذکر شده باشه ساخت تایوان
2 - حتما پلمپ شده بخرن( مواظب باشید ک بضی از فروشنده ها سلفون های بسته بندی با حرارت سشوار استفاده میکنن...شما حواس تون باشه ک پلمب شده باشه)
3 - ب فروشنده بگید پلمب رو خودشون شخصا باز کنن اونم جلوی چشمانتون( اگه نخواستید فروشنده ب بهانه باز کردن پلمب ازتون پول مطالبه نکنه)
4 - **** گارانتی*****
با گارانتی گرفتن یا بدون گارانتی گرفتن سلیقه ای میتونه باوشه .اما واسه من ک ک میخام 1 تومن هزینه کنم حتما با گارانتی میگیرم..
اما چ گارانتی؟‍ کدوم شرکت؟
******* خیلی مهمه*****
ی چن تا شرکت هستن ک ک محصولات اچ تی سی رو گارانتی میکنن
اما باید اینو بدونید ک با هم تفاوت فراونی دارند
ب عنوان مثال گوشی disire 816 با گارانتی شرکن اینترنشنال حدود 960 تومن
اما
همین گوشی با گارانتی شرکت مایکروتل حدود1/080 میشه
شاید بضی بگن گارانتی گارانتی هس چ فرقی میکنه ..میرن سراغ 960 تومنی با گارانتی اینترنشال
اما اینو نمی دونن ک شرکت مثل اینترنشال تازه گارانتی محصولات htc رو ب عهده گرفته ...خیلی قطعات رو نمی تونه ساپورت کنه بعلاوه اینکه شاید نتونه گارانتی تعویض ارائه بده فقط میتونه تعمیر کنه
اما در حالی ک شرکت مایکروتل یک ماه گارانتی تعویض و یک سال گارانتی تعمیر داره
اگه من جای شما می بودم حتما مایکروتل انتخاب میکردم(سلیقه ای هس).
5 -برای اینکه بدونی گارانتی اصل هست یا نه باید ب نکات زیر توجه کنید :
1 - کارت گارانتی مایکروتل ک گرفتی شماره سریال داره ک باید با شماره سریال خود گوشی مطابقت داشته باشه ...
2 - حتما ب سایت خود شرکت مایکروتل سربزنید وبه قسمت چک کردن گارانتی مراجعه کنید تا از صحت و سقم گرانتی مطلع بشید...
6 - اگه گوشی تون دو سیم هس باید داخل جعبه گوشی بدنبال دوتا برچسب بگردید شماره های موجود بر روی دو گوشی رو باید با شماره هایی ک از طریق (*#06#) بدست آوردید مطابقت بدید...
7 - نکته مهم دیگه اینکه در قسمت داخل گوشی هم تو Setting قسمت About phone یا about device اطلاعات گوشی رو نوشته اگر سنسش 6 بود تایوانیه و سنس 5.5 چینیه
8-کد EMEI گوشی رو که با کد ستاره مربع صفر شش مربع به دست میاد تو سایت EMEi.info وارد کن اطلاعات گوشیتو نشون میده با کد روی جعبه و پشت گوشی مقایسه کن
*** من خودم رنگ سفیدش خریدم----1.80 پول دادم ----گارانتی مایکروتل---از پاساژ الزهرای قم****

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
نقل قول از سایت موبایل:

سلام دوستان عزیز
بنده حدود ی هفته هس گوشی خریدم .البته بگم مدتها بود ک در موردش تو سایتهای مختلف تحقیق کردم تا اینکه بالاخره خریدمش...
واقعا انتخاب خوبی کردم...گوشی فوق العاده زیبا ک هر کسی ببینه محو زیبایش میشه...دلربا و زیبا..
خب بگذریم خواستم ی سری از تجربیات خودم بهتون بگم شاید واسه ی سری دوستان مفید واقع بشه(ان شاالله)
خرید:
دوستانی ک تمایل ب خرید گوشی اصل تایوان دارند ب نکات زیر توجه کنن!
1- رو جعبه خود گوشی باید ذکر شده باشه ساخت تایوان
2 - حتما پلمپ شده بخرن( مواظب باشید ک بضی از فروشنده ها سلفون های بسته بندی با حرارت سشوار استفاده میکنن...شما حواس تون باشه ک پلمب شده باشه)
3 - ب فروشنده بگید پلمب رو خودشون شخصا باز کنن اونم جلوی چشمانتون( اگه نخواستید فروشنده ب بهانه باز کردن پلمب ازتون پول مطالبه نکنه)
4 - **** گارانتی*****
با گارانتی گرفتن یا بدون گارانتی گرفتن سلیقه ای میتونه باوشه .اما واسه من ک ک میخام 1 تومن هزینه کنم حتما با گارانتی میگیرم..
اما چ گارانتی؟‍ کدوم شرکت؟
******* خیلی مهمه*****
ی چن تا شرکت هستن ک ک محصولات اچ تی سی رو گارانتی میکنن
اما باید اینو بدونید ک با هم تفاوت فراونی دارند
ب عنوان مثال گوشی disire 816 با گارانتی شرکن اینترنشنال حدود 960 تومن
اما
همین گوشی با گارانتی شرکت مایکروتل حدود1/080 میشه
شاید بضی بگن گارانتی گارانتی هس چ فرقی میکنه ..میرن سراغ 960 تومنی با گارانتی اینترنشال
اما اینو نمی دونن ک شرکت مثل اینترنشال تازه گارانتی محصولات htc رو ب عهده گرفته ...خیلی قطعات رو نمی تونه ساپورت کنه بعلاوه اینکه شاید نتونه گارانتی تعویض ارائه بده فقط میتونه تعمیر کنه
اما در حالی ک شرکت مایکروتل یک ماه گارانتی تعویض و یک سال گارانتی تعمیر داره
اگه من جای شما می بودم حتما مایکروتل انتخاب میکردم(سلیقه ای هس).
5 -برای اینکه بدونی گارانتی اصل هست یا نه باید ب نکات زیر توجه کنید :
1 - کارت گارانتی مایکروتل ک گرفتی شماره سریال داره ک باید با شماره سریال خود گوشی مطابقت داشته باشه ...
2 - حتما ب سایت خود شرکت مایکروتل سربزنید وبه قسمت چک کردن گارانتی مراجعه کنید تا از صحت و سقم گرانتی مطلع بشید...
6 - اگه گوشی تون دو سیم هس باید داخل جعبه گوشی بدنبال دوتا برچسب بگردید شماره های موجود بر روی دو گوشی رو باید با شماره هایی ک از طریق (*#06#) بدست آوردید مطابقت بدید...
7 - نکته مهم دیگه اینکه در قسمت داخل گوشی هم تو Setting قسمت About phone یا about device اطلاعات گوشی رو نوشته اگر سنسش 6 بود تایوانیه و سنس 5.5 چینیه
8-کد EMEI گوشی رو که با کد ستاره مربع صفر شش مربع به دست میاد تو سایت EMEi.info وارد کن اطلاعات گوشیتو نشون میده با کد روی جعبه و پشت گوشی مقایسه کن
*** من خودم رنگ سفیدش خریدم----1.80 پول دادم ----گارانتی مایکروتل---از پاساژ الزهرای قم****

ممنون بابت متن. فقط اگر اطلاع داشتید ممنون میشم بیشتر موارد زیر رو توضیح بدید

- حتما پلمپ شده بخرن( مواظب باشید ک بضی از فروشنده ها سلفون های بسته بندی با حرارت سشوار استفاده میکنن...شما حواس تون باشه ک پلمب شده باشه)
من زیاد بسته بندی گوشی پلمب ندیدم . چجوری تشخیص بدم الان با سشوار چسیبوندن یا واقعیه؟

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
سلام دادش من خودم 816 دارم، پس به حرفام خوب گوش کن.
اول اینکه هدست بیتس نداره و اصلا محصولات جدید شرکت اچ تی سی دیگه بیتس ندارن چون بیتس را اپل از اچ تی سی خریده.
این گوشی دو مدل داره یکی دوسیم یکی تک سیم . مدل تک سیم 4g دارد و تکسیم ندارد.مدل 4جی برای اروپا عرضه شده که من هم بخاطر همین تک سیم گرفتم.که الان 4جی دار کم پیدا میشه.
در مورد سنس هم توی نظرات سایت دیجی کالا یکی گفته بود که معمولا دوسیم ها سنس 5.5 دارن ولی من خودم دوسیم با سنس 6 هم دیدم.
توی بازار هم چین هست هم تایوان که به نظرم فرقی نداره چون الان از اچ تی سی با کیفیتر یعنی اپل هم توی چین ساخته میشه.
در مورد گارانتی اینتر و ماکروتل هم باید بدونی که پشتیبانی ماکروتل هم گارانتی اینتر هست میتونی توی اینترنت سرچ کنی و فقط فرقش همین یک ماه تعویضه که اونم بهت قول میدم توی ماه اول هیچ گوشی خراب نمیشه.
الان کسی پول به گارانتی نمیده چون معمولا گوشی ها ی ساخت htc کیفیت بالایی داره و خراب بشو نیست . همین که توی مغازه چک کنی و ببینی که سالمه کفایت میکنه.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
سلام دادش من خودم 816 دارم، پس به حرفام خوب گوش کن.
اول اینکه هدست بیتس نداره و اصلا محصولات جدید شرکت اچ تی سی دیگه بیتس ندارن چون بیتس را اپل از اچ تی سی خریده.
این گوشی دو مدل داره یکی دوسیم یکی تک سیم . مدل تک سیم 4g دارد و تکسیم ندارد.مدل 4جی برای اروپا عرضه شده که من هم بخاطر همین تک سیم گرفتم.که الان 4جی دار کم پیدا میشه.
در مورد سنس هم توی نظرات سایت دیجی کالا یکی گفته بود که معمولا دوسیم ها سنس 5.5 دارن ولی من خودم دوسیم با سنس 6 هم دیدم.
توی بازار هم چین هست هم تایوان که به نظرم فرقی نداره چون الان از اچ تی سی با کیفیتر یعنی اپل هم توی چین ساخته میشه.
در مورد گارانتی اینتر و ماکروتل هم باید بدونی که پشتیبانی ماکروتل هم گارانتی اینتر هست میتونی توی اینترنت سرچ کنی و فقط فرقش همین یک ماه تعویضه که اونم بهت قول میدم توی ماه اول هیچ گوشی خراب نمیشه.
الان کسی پول به گارانتی نمیده چون معمولا گوشی ها ی ساخت htc کیفیت بالایی داره و خراب بشو نیست . همین که توی مغازه چک کنی و ببینی که سالمه کفایت میکنه.

همشهری من سرا پا گوش بودم موقع خوندن متنتون :دی

ممنون بابت لطفتون. پس هدست الان اچ تی سی 816 چی هست؟ کیفیت داره ؟ و مارکش چیه ؟ چون عموما موبایل فروشا هدست های فابریک رو برمیدارن و یک چرتی میذارن و اون ارجینال رو جدا میفروشن.

پس فقط تک سیم 4G داره. آیا فکر میکنید تا یکی دو ساله دیگه اینقدر این موضوع 4G مهم هست که من نگرانش باشم؟ من تو فکر خرید دو سیم بودم .

آیا شما که خریدید اون برچسب تو جعبه بود؟ میخوام بدونم اگر نبودم به فروشنده گله کنم؟ ( در مورد برچسب در پست قبلی گفته شده )

همینطور شما اگر از مشهد خریدی از کجا؟

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
هدست معمولی هست ولی من تا حالا تستش نکردم ولی قیافش که خوب بود:D
در مورد 4جی هم من شنیدم که ایرانسل تا اذر اخر سال افتتاحش میکنه
برچسب هم روی جعبه زده شده
شما از گاجره بخر - خیالت راحت چون پخش کننده کل بازار هست .

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
هدست معمولی هست ولی من تا حالا تستش نکردم ولی قیافش که خوب بود:D
در مورد 4جی هم من شنیدم که ایرانسل تا اذر اخر سال افتتاحش میکنه
برچسب هم روی جعبه زده شده
شما از گاجره بخر - خیالت راحت چون پخش کننده کل بازار هست .
شما آکبند خریدید؟ یغنی جعبه سلفون روش بود؟ اگر آره پلمبش چجوری بود؟ و چجوری بازش کردن؟

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
شما آکبند خریدید؟ یغنی جعبه سلفون روش بود؟ اگر آره پلمبش چجوری بود؟ و چجوری بازش کردن؟
اک گرفتم-روی جعبش سلفون نبود-من بدون گارانتی گرفتم
شما از گاجره بگیر - مشکل نداره

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
چون نسبت به این قیمت گوشیهای بهتری هست خریدشو توصیه نمیکنم
تا اونجایی هم که اطلاع دارم و یکی از دوستان گفتند هدست بیتس نمیزنند فقط فکر میکنم بیتس ساپورت هستند فقط

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
چون نسبت به این قیمت گوشیهای بهتری هست خریدشو توصیه نمیکنم
تا اونجایی هم که اطلاع دارم و یکی از دوستان گفتند هدست بیتس نمیزنند فقط فکر میکنم بیتس ساپورت هستند فقط
من کیفیت اچ تی سی رو لمس کردم واقعا عالیه . تلفنی رو از اچ تی سی دارم که سه سال تمام خر کاری میکنه آخ نگفته.

باز هم اگر پیشنهادی در این رنج دارید ممنون میشم بفرمایید. البته به غیر از سامسونگ من هیچوقت تن به خرید از این برند ملعون نخواهم داد

shahriar_q

Registered User
لایک‌ها
40
برند ملعونو قشنگ گفتی :دی اما احساسی تصمیم نگیر من بین htc desire 816 و samsung galaxy s4 میخواستم انتخاب کنم که برند ملعونو انتخاب کردم ... رمش 2 هست رم 816 فکر کنم 1.5 باشه

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
برند ملعونو قشنگ گفتی :دی اما احساسی تصمیم نگیر من بین htc desire 816 و samsung galaxy s4 میخواستم انتخاب کنم که برند ملعونو انتخاب کردم ... رمش 2 هست رم 816 فکر کنم 1.5 باشه
به رم نیست داداش بعضی وقتها رم 1 بهتر از رم 2 عمل میکنه و سرعت بیشتری داره
به قدرت اسمبل شرکته و بازدهی رم
متاسفانه یه مشکلی که این گوشی داره از gpu ضعیفی برخورداره یعنی adreno 305 که بسیار ضعیفه
گوشی زیباست اما این قیمت برای گوشی که صفحه hd داره خوب نیست / بدیهی است که گوشی htc نسبت به سخت افزارشون قیمت بالایی دارند

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
من کیفیت اچ تی سی رو لمس کردم واقعا عالیه . تلفنی رو از اچ تی سی دارم که سه سال تمام خر کاری میکنه آخ نگفته.

باز هم اگر پیشنهادی در این رنج دارید ممنون میشم بفرمایید. البته به غیر از سامسونگ من هیچوقت تن به خرید از این برند ملعون نخواهم داد

گوشی های برند همه خرکار هستند دوست من
تو همین رنج قیمت همین دوستمون s4 مثال زدند که برتری داره حتی جی 2 هم هست که اونم فکر نکنم مو لا درزش بره برتری کیفیتی آخرشه
سونی زد 1 هست که شاید طرفدار کمی داشته باشه و اشکالات زیاد اما بازم برتری داره
بذار یه چیزی نشونت بدم
gpu s4 هست adreno 320
z1 و g2 هست adreno 330
برای 816 هست adreno 305
خوب طبق چارت شرکت سازنده ببین چه فاصله قدرتی بینشون هست
ادرنو 320 که تو s4 هست و دوستمون مثال زدند قدرتش 4 برابر همین ادرنو 305 هست که تو 816 هست
دیگه 330 رو بیخیال که یه پله از 320 بالا تره
رم این مورد هایی که مثال زدم 2 هست
کیفیت صفحه هم فول اچدی نه اچدی
برتری های نسبی خیلی زیاده مهمترینش همین کیفیت صفحه و gpu هستش
چیپست که فوقوالعاده ضعیفه
هیچوقت نمیتونی مقایسه کنی
خدایی من ال40 الجی خریدم gpu اون ادرنو 302 هستش :D
بنده بدون تعصب گرایی 3 گوشی از 3 شرکت مثال زدم که با قیمت برابر قدرت بیشتری از هر لحاظ دارند حالا انتخاب با خودتونه
APQ8084-portada-660x350.jpg

Last edited:

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
اگه از اچ تی سی خوشت میاد انتخاب خوبی هست.
پردازنده گرافیکی ضعیف تری نسبت به s4 و بقیه داره ولی صفحه اش اچ دی هست نه فول اچ دی.
1.5 گیگ رم برای رابط کاربری این گوشی خوبه تاچ ویز سامسونگ نیست هزار تا امکانات بدرد نخور داشته باشه.
در مجموع گوشی میان رده خوبی هست بهتر از این من نکسوس 5 توصیه میکنم.
http://www.mobile.ir/phones/specifications-37304-lg-nexus-5.aspx
با اندروید 5 فوق العاده میشه نکسوس 5.

بالا