به نقل از mostafa_gm :
من که نگفتم من سود کردم!!!
گفتم اگه زرنگ باشی میتونی سود خوبی بگیری.
من سود و ضررم تقریبا یکی شده ولی بعضی ها رو میشناسم که خوب سود کردن ولی نه یه دفعه و نه از برنامه های که روزی 200 و 300 درصد سود میدن!
این فکر رو هم از سرت بیرون کن که بخوای یه شب یا یه هفته یا یه ماهه پولدار شی، همچین چیزی امکان نداره. این کاری که الان داری شروع میکنی هم کار خوبیه. امیدوارم موفق بشی.
دقیقا همنطوره
بیشتر ضررها بعلت عجله کردنه اگه بخواهید تویه کوتاه مدت پولدار بشید مطمئنا دیر یا زود همه پولتون رو ازدست میدید
توی فارکس یه بحث مهمی در مورد مدیریت سرمایه و ریسک هستش در مورد هایپ ها هم دقیقا داشتن چنین برنامه ریزی بسیار لازم و ضروریه
من خودم یه مدت تویه کار کازینو و بازیهای شانسی اونها بودم مثل رولت تجربه ای که اونجا بدست اوردم الان می بینم که توی هایپ هم واقعا بدرد می خوره خیلی ها فکر میکنن که کازینو کاملا یه کار مبتنی بر شانس و بخته ولی واقعیت اینه که همون هم دارای یه سری قوانین و اصولیه که میتونه شانس موفقیت در دراز مدت رو بیشتر کنه یه ادم خوش شانس شاید یک بار دو بار یا نهایتا ده بار با خوش شانسی بتونه برنده بشه ولی دیر یا زود می بازه و همه دارائیش رو از دست میده .
اگه به هایپ ها هم به شکل یه کار صرفا شانسی و بختکی نگاه کنید دیر یا زود ورشکست می شید ولی اگه از اصول کار پیروی کنید شانس موفقیت توی هایپ ها کم نیست ولی توجه داشته باشید که بازهم صدرصد نخواهد بود و ریسک همیشه وجود داره بقول معروف اگه ریسک نکنی سود هم نمی کنی
اون تاپیکی که توی پست قبلی معرفی کردم رو یه نگاه بندازید می بینید که موفقیت تو اینکار شدنیه