• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه کسی از هیجان ساخت مواد منفجره خوشش میاد؟؟ بیا داخل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Diablo.8288

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:graduatedسلام من حامد 19 ساله،،پر انرژی همراه با علم!! تعجب نکن من تاحالا موادی ساختم که شاید مو به تنت سیخ بشه!! آره خودشه "نیتروگلیسیرین" یا شاید c4 اول دنباله کسب توجه اما حالا میخوام به علاقه مندان آموزش بدم!!!! :):):):graduated

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
:graduatedسلام من حامد 19 ساله،،پر انرژی همراه با علم!! تعجب نکن من تاحالا موادی ساختم که شاید مو به تنت سیخ بشه!! آره خودشه "نیتروگلیسیرین" یا شاید c4 اول دنباله کسب توجه اما حالا میخوام به علاقه مندان آموزش بدم!!!! :):):):graduated
من خیلی دوست دارم.
آموزش بده منتظریم.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
مسئول آزمایشگاه ما هم زیاد از این کارا میکرد، ببینم میتونی قبل از 4 شنبه سوری نصف اعضا پی تی رو بفرستی رو هوا یا نه:D

Diablo.8288

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam, man baraye enke mataleb ra jam o jor konam chand rooz forsat mekham, toye en chand rooz alaghemandan beshtar meshand man ham behtar amoozesh medam hadeaghal 5rooz 5/12/90:).

Diablo.8288

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
are man khodam sale ghabl shabe chahar shanbe sorii toye bimarestan bodam. chon dastam batarkesh shekast o khonrizii kard.15ta bakheye khord kheli shabe badii bod chon avale shab bod o ta sob 12 13 saat toye bemarstan bodam

Diablo.8288

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر کسی با گذاشتن این مطالب مخالف است لطفا اطلاع دهد
از برادران نیروی پیلیس سایبری و اطلاعات کشور تقاضا میشود اگراین مطالب در آینده مشکل ساز میشوند اطلاع دهند تا موضوع مورد بحث را عوض کنم.

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
اموزشات عملی یا یکسری اصلاحات ازمایشگاهی کپی پیسته!!

A.MOHAMMADREZA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.چطور یه ماده ی منفجره ی کوچیک بسازیم؟

poyaweb

Registered User
لایک‌ها
26
مسئول آزمایشگاه ما هم زیاد از این کارا میکرد، ببینم میتونی قبل از 4 شنبه سوری نصف اعضا پی تی رو بفرستی رو هوا یا نه:D

خدایی خیلی کار خطرناکیه!!!گناه دارن اعضای پرشین تولزا!!!خودتونم یکی از اعضاش هستید:wacko:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا