• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه کنیم تا سایت به صورت آفلاین نمایش داده نشود؟

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
منظورتون از استفاده شدن از سایتتون چیه؟ وقتی طرف آفلاینه که ارتباطی با سایت شما نداره که بخواد استفاده بکنه مگر اینکه منظورتون استفاده از صفحه سایت یعنی فقط محتویات HTML صفحه باشه که میشه با یک جاوا اسکریپت چک کرد که اگه آنلاین نیست محدودی ایجاد بشه ولی این اصلا تضمین شده نیست و اگه کاربر حرفه ای باشه راحت میتونه دورش بزنه...

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر می‌شه هم درباره‌ی محدود کردن و هم درباره‌ی دور زدن آن توضیحات تکمیلی را بدهید. ممنون

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
برای asp classic من از این استفاده می کنم، جواب هم می دهد. این ها را بالای صفحاتت بگذار یا include کن که راحت تر است. این کد ها نمی گذارد صفحه در کامپیوتر کاربر کش شود و همچنین فکر کنم صفحه را هم نمی توان save کرد و در مد آفلاین هم نمایش نمی دهد.
کد:
<%
Response.Expires=-1
Response.ExpiresAbsolute=Now()-2
Response.AddHeader"pragma","no-cache"
Response.AddHeader"cache-control","private"
Response.CacheControl="No-Store"
%>

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
اگر می‌شه هم درباره‌ی محدود کردن و هم درباره‌ی دور زدن آن توضیحات تکمیلی را بدهید. ممنون

دوستمون در مورد یکی از روش هاش که البته جاوا اسکریپت هم نیست استفاده از هدر هاییه که مرورگر ازشون استفاده میکنه توضیح دادن...برای دور زدن هم.مثلا همین هدر هایی که ارسال میشه مثلا اگه شما با اینترنت اکسپلورر صفحه رو بینین (این طور که دوستمون میگفت) مثلا سیو یا کش نمیشه. حالا فرض کنین یه نفر از برنامه ای استفاده میکنه که خودش درخواست های HTTP رو انجام میده و میتونه توجهی به این هدر ها نکنه...(البته فقط اونهاییش که سمت کلاینت هست رو میشه کنترل کرد و دست کاربر هستش)

در مورد جاوا اسکریپت هم شما میتونین با روش هایی که توی کد های Ajax هست با سرور ارتباط برقرار کنین و اگه دیدین ارتباط بر قرار نمیشه مثلا اون قسمت هایی از صفحه رو که میخوایین با جاوا اسکریپت Hide کنین. دور زدنش هم اینه که برای مثال کاربر جاوا اسکریپت رو از توی تنظیمات مرورگر Disable مکنه و کدی که شما نوشتین عمل نمیکنه!

البته این ها رو واسه نمونه گفتم در این مورد زیاد میشه بحث کرد.

بالا