یه گل شیپوری سفید خیلی بزرگ هست تو حیاطمون داریم تعداد خیلی زیادی در میاره , بوش بی نظیره فقط شب ها هم بوش در میاد , چون تعداد گل هایی که از یه درختچه ش میده زیادن و سفید هم هستن منظره ی خیلی زیبایی رو تو شب بوجود میاره , امسال اینور (شمال) برف و یخ شد متاسفانه آسیب دید , تازه داره جون میگیره تا برای پاییز و زمستون گل بده
اسمش رو نمیدونم چیه خیلی دوست دارم پیدا کنم چه اسمی داره
یاس رازقی همون یاس ستاره ای میشه؟یاس امین الدوله
یاس رازقی (عالیه)
گل اطلسی هم عطر خوبی داره آفتاب خوب بخوره سریع زیاد میشه
یاس رازقی همون یاس ستاره ای میشه؟یاس رازقی رو که دوستمون گفت فوق العادست
بِه لیمو هم خوبه
چه مدلی از یاس هس؟سلام . توی باغچم گل یاس کاشتم بوی خیلی خوبی داره حتی تا توی راهروی حال هم میاد بوش پیشنهاد میکنم از این گل استفاده کنید
چرا پرپررازقی پرپر شد
یاس امین الدوله
یاس رازقی (عالیه)
گل اطلسی هم عطر خوبی داره آفتاب خوب بخوره سریع زیاد میشه
یاس رازقی رو که دوستمون گفت فوق العادست
بِه لیمو هم خوبه
سلام . توی باغچم گل یاس کاشتم بوی خیلی خوبی داره حتی تا توی راهروی حال هم میاد بوش پیشنهاد میکنم از این گل استفاده کنید
بذرشو میخوای چیکار مرد مومندوستان گویا گل یاس رازقی . بذر نداره و فلمه زنی تکثیر میشه درسته ؟؟؟؟؟
بذر کیلو چنده بذرشو بکاری سال بعد هم در نمیاد
یه گلدونه خوبشو میتونی با پونزده بیست بگیری
صفاش به این بود خودش گل بده بزنه از خاک بیرونبذرشو میخوای چیکار مرد مومن
گلدونش ۱۵ تومنه
چک و چونه بزنی ارزونترم میدن
کل تیره ی Araceae اینطورینیه گل شیپوری سفید خیلی بزرگ هست تو حیاطمون داریم تعداد خیلی زیادی در میاره , بوش بی نظیره فقط شب ها هم بوش در میاد , چون تعداد گل هایی که از یه درختچه ش میده زیادن و سفید هم هستن منظره ی خیلی زیبایی رو تو شب بوجود میاره , امسال اینور (شمال) برف و یخ شد متاسفانه آسیب دید , تازه داره جون میگیره تا برای پاییز و زمستون گل بده
اسمش رو نمیدونم چیه خیلی دوست دارم پیدا کنم چه اسمی داره