• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه گوشی بخرم که هم بشه روش آندروید نصب کرد هم ویندوز۷

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
سلام به همه موبایل باز ها عزیز :

یه گوشی می خوام بخرم که بشه این ۲ تا سیستم عامل رو بدون مشکل روش اجرا کرد .
اصلا هست چنین گوشی که قادر به اجرای ۲ سیستم عامل به صورت Dual باشه که هر موقع خواستی به یکی سوئیج کنی ؟‌

اگر وجود داره و تنوع هم در مارک و مدل هست . دنبال یه مدل می گردم که :

۱- پردازنده قوی داشته باشه هر چی قوی تر بهتر
۲- صفحه نمایش بزرگ و با کیفیتی داشته باشه

گور بابا دوربین و صدا و ... :دی

ممنون

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
هچ کس تجربه در این ضمینه یوخدی ؟‌:happy:

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325

با سلام

تا اونجا كه من مي دونم HTC-HD2 اين قابليت رو داره ( هم ويندوز 6.5.3 - ويندوز فون 7 - آندرويد )

براي اينكه از همزمان استفاده كنيد بايد اول رام ويندوز ( فرقي نميكنه 6.5.3 يا وين فون 7 ) رو داشته باشيد بعد از رام آندرويد نسخه SD كارت استفاده كنيد كه از روي SD كارت كار ميكنه ( البته به راحتي كار مي كنه و مشكلي هم نداره )

البته بوت اوليه آندرويد از توي ويندوز انجام ميشه و گوشي ريست ميشه و توي آندرويد بالا مياد . (‌ براي ويندوز هيچ اتفاقي نمي افته )

احتمالا ( باز هم ميگم احتمالا ) HD7 هم با همين قابليت خواهد رسيد ( انجمن XDA چين تونسته روي HD7 آندرويد رو روت كنه و گفته تا اوايل ماه بعد نسخه كاملش رو عرضه ميكنه .

باتشكر
رسولي

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148

N900 دارم الان میخوام اون رو با یه wildfire ای که دارم رد کنم بره یه چیز درست و درمون بردارم که هم بشه روش آندروید داشته باشم هم ویندوز ۷ .
ان ۹۰۰ میشه رو روش فقط آندروید ریخت اما اون هم بعضی از آیتم هاش تو آندروید کار نمیکنه و سیستم خودش هم مائمو ه که نوکیا در یک خوددرگیری نمی دونم این سیستم عامل رو از کجاش آورد بیرون . کلا بیخیال اش شده دیگه و رفته سراغ مگو و ان ۹۰۰ رو با یه سیستم عامل ول کرد به امون خدا .

دیگه نوکیا مرد. حیف شد . مطمئنا با ویندوز موبایل هم به جایی نمی رسه و آخرش دست به دامن گوگل میشه .

با سلام

تا اونجا كه من مي دونم HTC-HD2 اين قابليت رو داره ( هم ويندوز 6.5.3 - ويندوز فون 7 - آندرويد )

براي اينكه از همزمان استفاده كنيد بايد اول رام ويندوز ( فرقي نميكنه 6.5.3 يا وين فون 7 ) رو داشته باشيد بعد از رام آندرويد نسخه SD كارت استفاده كنيد كه از روي SD كارت كار ميكنه ( البته به راحتي كار مي كنه و مشكلي هم نداره )

البته بوت اوليه آندرويد از توي ويندوز انجام ميشه و گوشي ريست ميشه و توي آندرويد بالا مياد . (‌ براي ويندوز هيچ اتفاقي نمي افته )

احتمالا ( باز هم ميگم احتمالا ) HD7 هم با همين قابليت خواهد رسيد ( انجمن XDA چين تونسته روي HD7 آندرويد رو روت كنه و گفته تا اوايل ماه بعد نسخه كاملش رو عرضه ميكنه .

باتشكر
رسولي

ممنون حالا این سوال برام پیش اومده که اگر من رو این hd2 یا در آینده hd7 آندروید بریزم اون هم همه آیتم هاش کار میکنه یا رو بعضی از ویژه گی هاش لنگ میزنه و عملا اون رو تو آندروید از دست میدم ؟
اگر اینجوری باشه تریجیحا ویندوز موبایل رو میذارم کنار رو یه آندروید خوب میگیرم تا زمانی که تکلیف ویندوز با نرم افزار ها و ... معلوم بشه که چی کاره بازاره .

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
N900 ممنون حالا این سوال برام پیش اومده که اگر من رو این hd2 یا در آینده hd7 آندروید بریزم اون هم همه آیتم هاش کار میکنه یا رو بعضی از ویژه گی هاش لنگ میزنه و عملا اون رو تو آندروید از دست میدم ؟
اگر اینجوری باشه تریجیحا ویندوز موبایل رو میذارم کنار رو یه آندروید خوب میگیرم تا زمانی که تکلیف ویندوز با نرم افزار ها و ... معلوم بشه که چی کاره بازاره .

در HD-2 هيچ مشكلي نخواهيد داشت( تمام قابليت هاش كار ميكنه ) ، من اين گوشي رو ندارم اما بسيار گوشي خوبي هست .

مثلا ايــــنــــجــــا يه رام جديد معرفي شده كه در آن يه مقايسه هم انجام شده يه نگاه بنداز متوجه ميشي چي ميگم .

باتشكر
رسولي

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
با تشکر از همه دوستان . فقط یه ایرادی که این گوشی داره صفحه نمایش ۵۶k اش هست .
اگر احیانا بشه رو اچ دی ۷ آندروید رو نصب کرد ترجیحا hd7 برمیدارم که خیلی سر تر از اچ دی ۲ ه . چند روز صبر میکنم ببینم چی میشه آیا برای hd7 هم از این رام ها میدهند بیرون یا نه .

اوه اوه ! یه چیز دیگه که تو این hd2 دیدم زده ویندوز ۶.۵ !!‌من ویندوز ۶.۵ دارم دنبال ۷ می گردم !‌ آپدیت به ۷ میشه یا ... ؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
با سلام

این مورد رو من انجام دادم البته به جز ویندوز فون 7 ....و البته بنده نسخه nand رو نصب کردم که hd2 رو کلا اندرویدی میکنه....نسخه رام 2.2 بود ولی رام 2.3 هم براش دیدم.....سرعت گوشی مثل htc desire بود!!!!!

بالا