• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چي بخرم ؟؟؟ كمك كنيد

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
من الان موندم چي بخرم بين اين دو تا گوشي ؟
7610 رو بخرم يا 6670 رو ؟؟
با هم چه فرقي دارن و كودمشون كارايش بهتره و كاملتره ؟
فكر كنم كارايي 6670 توي زمين پخش فايل هاي صوتي بهتره باشه !
حالا مي شه نقاط ضعف و قدرت اين دوتا گوشي رو با هم به هم بگيد تا مام يه گوشي بگيريم

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
نيما جان ضمن خوش آمد گويي,دوست عزيز البته دوستان حاذقي اينجا وجود دارند كه حتما جواب خواهند داد ولي مي تواني براي سهولت پاسخ گيري به اين جا مراجعه كني...
http://www.psforums.org/forum/index.php

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با این که می دونم جناب اسفندیار فقط قصدشون راهنمایی و ارشاد بوده و اصلا قصد کساد کردن کاسبی بچه های اینجا رو نداشتن (شوخی) ، ولی جسارتا به عرض آقا نیما برسونم که این دوگوشی هیچ تفاوتی (چه از لحاظ سخت افزاری و چه از لحاظ نرم افزاری) با هم ندارن و فقط ظاهر زشت 6670 ـه که اون رو از 7610 متمایز می کنه. :cool:

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
داش اسفنديار چرا كاسبي بچه هاي PT رو كساد ميكني ؟ :blush:

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از esfandiyar2002 :
نيما جان ضمن خوش آمد گويي,دوست عزيز البته دوستان حاذقي اينجا وجود دارند كه حتما جواب خواهند داد ولي مي تواني براي سهولت پاسخ گيري به اين جا مراجعه كني...
http://www.psforums.org/forum/index.php

من مدتي در psforums بودم... اما محيط اينجا رو ترجيح ميدم... افكار متنوع تري در اينجا هستن.. اونجا يك سري كه فقط سوال ميپرسند و هيچي هم حاليشون نميشه !!!! :p يك عده اي هم يك تاج سلطنت گذاشتن كنار اسمشون و ميان درست يا غلط جواب ميدن !!!!
البته ببخشيدا قصد توهين به سايتي رو نداشتم هيچ وقت هم توي سايت خودشون اينو نميگم !!!! سليقه شخصيه ديگه !!!! :happy:
البته PT هم بدون عيب نيست ها يك عيبش اينه كه يك عده اي همديگه رو ميشناسن و از forum بيشتر جهت احوالپرسي استفاده ميكنن :p

جواب سوال اون بنده خدا هم كه داده شد توسط xplod عزيز...

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
آقا من بيجا ميكنم...پلاد جان خيلي دير به دير مياد نميشه زود به زود فيض برد..واسه همين گفتم اين بنده خدا رو بفرستم انجمن تخصصي همين كار...تازه مرزبان هم اونجاست كه كلي نعمته واسه ما...البته به حرفه اي بودن موري هم(لااقل در سرعت گوشي عوض كردن)نميشه شك كرد..گرچه پلادجان كم از عطا هم نداره ها!!!! :happy:
يه بار كه اومدم يه پست خارج از زمينه خودم بزنم,دوستان معترضند!!!!بقول دفترجان..عجيبن قريبا :blink: :lol:

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
پس حله من امروز می رم یه 7610 می گیرم
ببینم خدا چی می خواد
دستتون درد نکنه
روی ماه همدیگرم ببوسید
تا من بیام شیرینی بدم

بالا