• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چکار کنم سایت های کوفتی خبرخوان مطالبم را ندزدن؟

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
سلام به هم دوستان
شاید شما هم دنبال راهی هستید که این سایت هایی که مثل قارچ دارن رشد میکنن و یا با rss سایت و یا روش های دیگه هی مطالب تون را می دزدن و کپی میکنن و به سایت تون ضربه میزنن را متوقف کنید. و کاری کنید مطالب تون را نتونن پیدا کنن و ...
من دو تا راه که خودم انجام دادم و خوب بوده خدا را شکر را میگم که شما هم استفاده کنید و از شر این سایت های خیر ندیده راحت بشیم
خدا ازشون نگذره
حرومشون بشه انشالله
خب
دو تا راه

اول اینکه

میتونید فید سایت تون را ببندید
این مورد را باید ببینید اول کارش دارید یا نه و از لحاظ سئو درسته یا نه واستون بعد. که من انجام دادم و مشکلی ندارم
اما حتما بررسی کنید
آموزشش اینجا هست
https://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-disable-rss-feeds-in-wordpress/

روش دوم اینه که

آِی پی اون سایت را با هویز گرفتن whois پیدا کنید و از طریف فایل htaccess دسترسی اون آی پی را مسدود کنید.
این روش هم اصولی هست هم بهتر جواب میده
که این مورد حتما حتما با مشورت هاستینگ تون انجام بشه و بخواید راهنمایی تون کنن
مثلا من از نت افراز کمک خواستم و خدا خیرشون بده بهم گفتن چکار کنم

با سلام و عرض ادب.

برای بلاک کردندسترسی آی.پی های مورد نظر خود بر روی یک شاخه خاص می توانید یک فایل با نام
.htaccess
در شاخه مورد نظر ایجاد کنید(توجه داشته باشید که حرف . در ابتدا نام فایل و پیش از حرف
h
قرار می گیرد) سپس کد زیر را به این فایل اضافه کنید.

<Limit GET POST>
order allow,deny

deny from IPAddress1
deny from IPAddress2

deny from IPAddressN

allow from all
</Limit>

به عنوان مثال برای بلاک کردن آی.پی
31.57.128.12
و رنج آی.پی
33.98.45.0/24
می توانید کد زیر را در فایل مورد اشاره قرار دهید.

<Limit GET POST>
order allow,deny

deny from 31.57.128.12
deny from 33.98.45.

allow from all
</Limit>

هر زمان که قصد اضافه کردن یک آی.پی جدید به لیست آی.پی های بلاک شده را داشتید می توانید خط
deny from IPAdress
را در ادامه لیست آی.پی های بلاک شده قبلی به فایل
.htaccess
شاخه مورد نظر اضافه کنید.

در صورتیکه قبلا فایل
.htaccess
در شاخه مورد نظر شما ساخته شده بود کافی است کد بالا را در انتهای فایل اضافه کنید.

لطفا بررسی نمایید، سوال یا درخواستی بود در خدمتیم.

اتمام آموزشش
انشالله به درد دوستان بخوره
موفق باشید

Last edited:

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
میشه user agent های نا معتبر رو بست یا به یک صفحه دیگه ریدایرکت کرد

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
روش سه , نامردی به سبک روسیه :
اگه دیدید یکی داره به هر روشی ازتون مطلب دزدی میکنه..حتی به صورت دستی!
به ناچار باید هواش کرد..
یه مطلب طولانی که کسی حوصله کامل خوندنش رو نداره بنویسید.. و قاطی متنش چند تا حرف کُلفت مذهبی یا سیاسی بنویسید..
به صورت دستی تنظیمش کنید توی گوگل ایندکس نشه..
به محض اینکه کپیش کرد..مطلب رو پاک کنید و گزارش سایت یارو رو به فتا بدید...

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
به ناچار باید هواش کرد..
یه مطلب طولانی که کسی حوصله کامل خوندنش رو نداره بنویسید.. و قاطی متنش چند تا حرف کُلفت مذهبی یا سیاسی بنویسید..
اثراتش در سایت فرد قابل ردیابی هست و کافیه اونی که تو دردسر افتاده یکم پارتی داشته باشه مالک سایت به عنوان نشر دهنده اصلی شناخته میشه و پدرشو در میارن

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست عزیز اکثر محتوای نت تکراری و کپی از هم هست تعداد سایت هایی که نشستند و ترجمه کردن اندازه انگشتان دست محدوده اما اگر شما جزو اونا هستید می تونید یک متن در کپی رایت بنویسید و بگید که برای محتوا تلاش شده و راضی به برداشت اون نیستید در اکثر مواقع رعایت می کنن اما در حالت کلی نمیشه کاری کرد جز اینکه داخلش لینک بزارید یا آدرس هایی که بدون پروتکل های رایج شروع میشن بزارید اینجوری با اینکه لینک شما به عنوان لینک ممکنه شناخته نشه از نظر اسپمر اما گوگل حتی برای همین هم امتیاز میده و به نوعی بک لینک میشه براتون
نکته: اینترنت یعنی کپی و نشر اگر تمایل ندارید محتوای شما هیچ کپی داشته باشه بهتره کتاب بنویسید و چاپ کنید حتی در کشورهایی که کپی رایت رعایت میشه هم بحث کپی با چندتا قانون خاص و ساده انجام میشه حالا چه رسد به ایران که کلا برای کپی رایت هیچ ارزشی قائل نیست افراد جامعه و محتوا که سهله نرم افزاری که فرد ماه ها براش زحمت کشیده رو میده کرک می کنن و خودش میشه فروشنده

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
کافیه اونی که تو دردسر افتاده یکم پارتی داشته باشه
این رو که به هر چیزی میشود بسط داد, اگر به آدم ماشین هم زده باشد و صاحب ماشین یکم پارتی داشته باشه , مقصر شناخته میشیم و باید خسارت ماشین هم بدیم :D در نتیجه اگر ماشین بهمون زد بهتره شکایت نکنیم!
این استدلال غلطه چون به طور معمول 99.9 درصد افراد عادی پارتی ندارند.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
این رو که به هر چیزی میشود بسط داد, اگر به آدم ماشین هم زده باشد و صاحب ماشین یکم پارتی داشته باشه , مقصر شناخته میشیم و باید خسارت ماشین هم بدیم :D در نتیجه اگر ماشین بهمون زد بهتره شکایت نکنیم!
این استدلال غلطه چون به طور معمول 99.9 درصد افراد عادی پارتی ندارند.
خیر من چنین استدلالی نکردم که شکایت نکنیم اگر دقت کرده باشید در متن دوستمون اینجور برنامه ریزی شده بود که یه مطلبی رو منتشر کنه که دردسر سازه و سایت کپی کننده که اون رو برداشت این پاک کنه و بعد گزارش برا اون سایت مشکل درست کنه که منم برا تنها اون بخش عرض کردم که اثرات اون مطلب در سایت اصلی وجود خواهد داشت و و اگر اثبات بشه اولین تولید کننده مالک سایت بوده دردسر گریبان گیر خودش خواهد بود .

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
دوست عزیز اکثر محتوای نت تکراری و کپی از هم هست تعداد سایت هایی که نشستند و ترجمه کردن اندازه انگشتان دست محدوده اما اگر شما جزو اونا هستید می تونید یک متن در کپی رایت بنویسید و بگید که برای محتوا تلاش شده و راضی به برداشت اون نیستید در اکثر مواقع رعایت می کنن اما در حالت کلی نمیشه کاری کرد جز اینکه داخلش لینک بزارید یا آدرس هایی که بدون پروتکل های رایج شروع میشن بزارید اینجوری با اینکه لینک شما به عنوان لینک ممکنه شناخته نشه از نظر اسپمر اما گوگل حتی برای همین هم امتیاز میده و به نوعی بک لینک میشه براتون
نکته: اینترنت یعنی کپی و نشر اگر تمایل ندارید محتوای شما هیچ کپی داشته باشه بهتره کتاب بنویسید و چاپ کنید حتی در کشورهایی که کپی رایت رعایت میشه هم بحث کپی با چندتا قانون خاص و ساده انجام میشه حالا چه رسد به ایران که کلا برای کپی رایت هیچ ارزشی قائل نیست افراد جامعه و محتوا که سهله نرم افزاری که فرد ماه ها براش زحمت کشیده رو میده کرک می کنن و خودش میشه فروشنده
دوست عزیز دلیل نمیشه یک عده بیان و مطالب را بردارن
درسته اینترنت اینجور هست اما همین که جلوی برخی ها هم بشه گرفت خوبه
ممنون من علاقه ای به نوشتن کتاب ندارم و میخوام توی اینترنت فعالیت کنم و دلیل نداره چون یک عده دزد و کپی کن توی نت هست من بیخیالش بشم
بک لینک در سایت های کپی کار نه تنها مفید نیست بلکه به شدت مضر هست و من به دوستان توصیه میکنم برای بک لینک ریسک نکنن بزارن کپی کارها کپی کنن
من با دو روش معرفی شده + ایمیل و درخواست تا حدودی جلوی کپی مطالبم را گرفتم
انشالله دوستان هم خواهند توانست

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
.

به هیچ وجه توصیه نمیشه و لطفا این متن تون هم حذف کنید (لطفا)
بهتر است اول درخواست کنید و بعد از روش های اصولی و فنی استفاده بشه
گرچه تجربه ثابت کرده به من در سال صد ها سایت چرت و پرت اسپم میاد بالا و زود هم حذف میشن
هم از گوگل و هم خود مدیر سایت حذف میکنه
کوتاه مدت میان بالا و زود هم از بین میرن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
به هیچ وجه توصیه نمیشه و لطفا این متن تون هم حذف کنید (لطفا)
بهتر است اول درخواست کنید و بعد از روش های اصولی و فنی استفاده بشه
گرچه تجربه ثابت کرده به من در سال صد ها سایت چرت و پرت اسپم میاد بالا و زود هم حذف میشن
هم از گوگل و هم خود مدیر سایت حذف میکنه
کوتاه مدت میان بالا و زود هم از بین میرن
ولی باشگاه لبوفروشان جوان با کپی مطلب بالاست
@Business plan

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
ولی باشگاه لبوفروشان جوان با کپی مطلب بالاست
@Business plan
درآمد باشگاه لبو فروشان جوان باید به خرانه دولت (بیت المال) واریز بشه چون هم سایت دولتی هست و هم از امکانات و تلویزیون حکومتی استفاده میکنه
ولی این پول نجومی معلوم نیست کجا میره

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست عزیز دلیل نمیشه یک عده بیان و مطالب را بردارن
درسته اینترنت اینجور هست اما همین که جلوی برخی ها هم بشه گرفت خوبه
ممنون من علاقه ای به نوشتن کتاب ندارم و میخوام توی اینترنت فعالیت کنم و دلیل نداره چون یک عده دزد و کپی کن توی نت هست من بیخیالش بشم
بک لینک در سایت های کپی کار نه تنها مفید نیست بلکه به شدت مضر هست و من به دوستان توصیه میکنم برای بک لینک ریسک نکنن بزارن کپی کارها کپی کنن
من با دو روش معرفی شده + ایمیل و درخواست تا حدودی جلوی کپی مطالبم را گرفتم
انشالله دوستان هم خواهند توانست
من نگفتم از نت منصرف بشید عرضم این بود زیاد رو این بحث حساس نشید همین چون تا نت هست اسپم هم هست به خصوص تو نت ایران که بزرگترین سایت ها همگی دارن کپی می کنن بیتوته نمونه بارزش که حتی عنوان رو عوض نمی کنه در مورد بک لینک دوست من بهتره بازم زیاد سفت و سخت نگیرید چون که اکثر بک لینک های فروشی موجود تو همون سایت های کپی کننده مطلبه :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
مارو که نابود کردن
RSS بستم روی نتایج خیلی تاثیر داشت برای من

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
مارو که نابود کردن
RSS بستم روی نتایج خیلی تاثیر داشت برای من
تا جایی که یادمه feed رو میشه با تاخیر دلخواه انتشار داد یعنی مثلا مطلبت یک ساعت قبل منتشر شده اما یک ساعت بعد تو فید نشون داده میشه اینجوری فاصله زمانی میفته و مطلب شما زودتر ایندکس میشه

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
تا جایی که یادمه feed رو میشه با تاخیر دلخواه انتشار داد یعنی مثلا مطلبت یک ساعت قبل منتشر شده اما یک ساعت بعد تو فید نشون داده میشه اینجوری فاصله زمانی میفته و مطلب شما زودتر ایندکس میشه

زودتر هم ایندکس بشه گوگل در برخی مواقع تشخیص نمیده که منبع اصلی هست
مخصوصا اگر اون سایت قوی تر باشه
بهترین راه اینه نزاری اینا از سایت تغذیه کنن
وگرنه همینطور محتوای تکراری تولید میکنن

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
به ناچار باید هواش کرد..
این کار ضررش بیشتر از فایده شه. لشکر که نمیفرستن در خونه ش کت بسته ببرنش هلفدونی! فوقش اگه بدون اخطار فيلترش کنن طرف یه یک آخر دامینش اضافه می کنه دوباره برمیگرده. این سایت ها اینقدر مطلب میذارن که تا اون گزارش بخواد بررسی بشه زیر 200-300 مطلب دیگه مدفون شده! بعد هم همه ی سیستم مدیریت گزینه سا‌نسور Bad Words رو دارن سری بعدش طرف کلمات سیاسی و مذهبی رو تنظیم می کنه سانسور بشن
کافیه اون طرف یا رقیبت یا یه بازدیدکننده عقده ای اون مطلبو از تو سایتت اسکرین بگیره تا همین بلا سر خودت بیاد

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
یکی دیگر از راه های خوب استفاده از هات لینک تصاویر هست
hotlink
یعنی شما یک کدی باید بزاری توی فایل htaccess بعد تصاویرتون که کپی شده را نشون نمیده
به جاش شما یک تصویر دلخواه میزارید که اونو نشون میده تو سایت هایی که ازتون کپی تصویر کردن
اینجور میتونید توی تصویر متن تبلیغی سایتتون یا آدرس تون را بزارید
تا حدودی به نفع تون میشه و تبلیغ سایت تون میشه
آموزش اش تو نت هست انجام بدید واقعا موثره

بالا