• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چکار کنیم با پاپ آپ بازدیدکننده مستقیم به تلگرام نرود

sadra3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
دوستان راهی داره که هم پاپ آپ بگذاریم هم کدی چیزی رو قرارداد که ریدایرکت نشه به کانال تلگرام؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام منظورتون از پاپ اپ استفاده از سیستم های پاپ اپه خب بگید براتون غیرفعال کنن یا از سیستم دیگه استفاده کنید اگر هم یه چیز دیگست واضح تر بگید.

sadra3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بله منظورم سیستمهای پاپ آپه ولی اگر غیر فعال کنیم به خاطر اینکه 80-90 درصد بازدیدمون از موبایله غیر فعال میشه و درامدمون خیلی کم میشه.

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
بگین تلگرام غیرفعال شه نه پاپ اپ مثلا پاپ مستر غیرفعال میکنه تلگرام رو البته امروز فهمیدم باز فعال کرده مرتیکه احمق هی میگفتم چرا یهو بازدیدم نصف شد...!

sadra3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بگین تلگرام غیرفعال شه نه پاپ اپ مثلا پاپ مستر غیرفعال میکنه تلگرام رو البته امروز فهمیدم باز فعال کرده مرتیکه احمق هی میگفتم چرا یهو بازدیدم نصف شد...!
بله متاسفانه منم همچین مشکلاتی دارم و بعضی وقتها تقصیر خود سیستمها هم نیست و یوزرهایی که تبلیغ میدن این تغییراتو بعد تاییدشون میدن....

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
پاپ آپ کلا بردارید خیالتونو راحت کنید:D
من ک یکماهه برداشتم

boorsekala

Registered User
لایک‌ها
152
یه تکه کد جاوا اسکریپت باید بنویسید و کد پاپ آپ را درون اون قرار بدید تا تلگرام را باز نکنه
نمی دونی چرا الکی تز میدی عزیز :D:D:D

راه داره میتونم برا هر سیستمی جلوگیری کنم از باز شدن تلگرام و یک کد جاوای اختصاصی برا هر کدومش بنویسم بدم م بزارید تو سایتتون ولی خب مالک اون سیستم ها شاکی میشن چون هدف اصلیشون باز شدن اپ زوری و تلگرام زوری هست و همشون در تنظیمات الکی دکوری آپشن گذاشتن که بازشدن تلگرام غیر فعال شود اما در عمل نمی شود. پناه بر خدا.

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
خودتون ممبر بفروشید....
هزارتاش 70 تومن...

بالا