• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه از اینترنت روزی 10 دلار بدست بیاریم؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان با تجره که عمری رو تو نت گذروندن لطفاً تجربشون رو در اختیار ما بذارن برای کسب درآمد از اینترنت

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوست عزیز
به نظر من بهترین و کاملترین و مطمئن ترین سایت کسب در آمد سایت neobux میباشد
البته اگر میخواهی روزی 10 دلار بدست آوری باید یکم سرمایه گذاری بکنی که زودتر به نتیجه برسی

www.neobux.com
[/URL][/IMG]

یک سری به این وبلاگ بزن
وبلاگ من

Last edited:

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
بله دوست عزیز یکی از بهترین سایتها neobux هست ولی باید توش سرمایه گزاری کنید و حسابتونو ارتقا بدید تا به درامد خوب برسید حالا نمیونم دقیقا 10 دلار در روز بشه یا نه

یکی دیگز از سایتها profitclicking هست که به ازای خرید هر پکیج 10 دلاری در اخر زمان اون پکیج و با دیدن روزی سه تبلیغ مبلغ 15 دلار بهتون میده ( روزی 20 سنت ) حالا هر چه تعداد پکیج های بیشتری بخرید سود بیشتری میکنید البته برای شروع کار 10 دلار بهتون میده

اینم ادرسش

Profit Clicking :: HOME

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بله دوست عزیز یکی از بهترین سایتها neobux هست ولی باید توش سرمایه گزاری کنید و حسابتونو ارتقا بدید تا به درامد خوب برسید حالا نمیونم دقیقا 10 دلار در روز بشه یا نه

یکی دیگز از سایتها profitclicking هست که به ازای خرید هر پکیج 10 دلاری در اخر زمان اون پکیج و با دیدن روزی سه تبلیغ مبلغ 15 دلار بهتون میده ( روزی 20 سنت ) حالا هر چه تعداد پکیج های بیشتری بخرید سود بیشتری میکنید البته برای شروع کار 10 دلار بهتون میده

اینم ادرسش

Profit Clicking :: HOME

دوست من پکیج هاش چند روزست؟ بعد یه دوره 5 دلار بدست میاریم این 5 دلار رو میتونیم خارج کنیم یا باید پول اضافش کنیم یه بسته دیگه بخریم؟

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
دوست من پکیج هاش چند روزست؟ بعد یه دوره 5 دلار بدست میاریم این 5 دلار رو میتونیم خارج کنیم یا باید پول اضافش کنیم یه بسته دیگه بخریم؟

دوست عزیز منم چند روزه که کار با این سایت را شروع کردم

ببینید روزی 20 سنت بهتون میده که اگر حساب و کتاب کنیم میشه 75 روز

و تا جایی که فهمیدم بله میشه خارج کرد

cup

Registered User
لایک‌ها
111
تا جايي كه ميتوني با سيستم هاي كليكي كار نكن چون پشتوانه علمي ندارند...

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
دوستان با تجره که عمری رو تو نت گذروندن لطفاً تجربشون رو در اختیار ما بذارن برای کسب درآمد از اینترنت

من خودم حساب طلایی نئوباکس دارم
سود اور نیست
زیاد به استراتژی و ... اینا هم توجه نکن
به جرات بگم 90 درصد افرادی که شروع به تبلیغ اینجور سایتها میکنند فقط برای جذب زیر مجموعه اینکار رو انجام میدن و خودشونم تا حالا سودی نکردن
در هر صورت یه پیشنهاد دارم برات
اگه خواستی بهم پیغام خصوصی بده
موفق باشی

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
به نظر شما چی کار کنیم؟
میتونی خودت از این سایت ها بزنی و درآمد میلیونی تو ماه داشته باشی.درآمد این سایت ها خیلی زیاده.منم اسکریپتش رو دارم اگه میخوای میتونم بهت بدم.:D

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
به عنوان کار کناره و اوقات وبگردی خوبه
وگرنه اینطور نیست که بخای به عنوان شغل نگاه کنی
مثلا داری ئبگردی میکنی 4 تا کلیکم میکنی
همین
الته به شرطی که اسکم نباشه
مثل همین لینک امضام

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به امضای بنده رجوع شود البته برای 10 دلار در روز زیر مجموعه زیادی باید جمع کنید

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
من توصیه میکنم اول یه دامین com خوب بگیری بعدش بزنی تو کار سایتی که با زن ها یا نوجوانان زیر 20 سال کار داشته باشی اونوقت میتونی یه در آمدی داشته باشی البته آسون نیست کارش سخته مخصوصا اگه جیبت خالی باشه

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
به عنوان کار کناره و اوقات وبگردی خوبه
وگرنه اینطور نیست که بخای به عنوان شغل نگاه کنی
مثلا داری ئبگردی میکنی 4 تا کلیکم میکنی
همین
الته به شرطی که اسکم نباشه
مثل همین لینک امضام

دوست عزیز هزاران بار گفته شده
بابا بخدا همه این سایتا اسکمه
به نظرت چه دلیلی داره برای یه بار بازدید شما بیان به شما 2 دلار بدن؟؟
اگه تا الان فعالیتی داشتین بهتره دیگه تموم کنید و وقت خودتون رو هدر ندید حتی برای ثانیه ای
اصلا برای اینکه قانع بشین برید ببینین همین سایت 2 دلار برای اینکه تبلیغات چقدر هزینه میگیره.برای هر 1000 کلیک حدودا 2 دلار میگیره.
اونوقت میاد برای هرکلیک کاربر بهش 2 دلار بده؟؟ به نظر شما ادمین این سایت از پول بدش میاد یا حس انسان دوستانه داره؟؟
بخدا برام عجیبه که الان هم بعضیا تو همچین سایت هایی فعالیت دارن
باز اگه چند سال پیش همچین مساله ای پیش میومد خیلی غیر طبیعی نبود ولی الان ...
در کل هر چی گفتم یه نصیحت بود از برادر کوچیکتون
تو رو خدا نذارید ادمین های کلاهبردار این سایت ها ازتون سوء استفاده کنند

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
دوست عزیز هزاران بار گفته شده
بابا بخدا همه این سایتا اسکمه
به نظرت چه دلیلی داره برای یه بار بازدید شما بیان به شما 2 دلار بدن؟؟
اگه تا الان فعالیتی داشتین بهتره دیگه تموم کنید و وقت خودتون رو هدر ندید حتی برای ثانیه ای
اصلا برای اینکه قانع بشین برید ببینین همین سایت 2 دلار برای اینکه تبلیغات چقدر هزینه میگیره.برای هر 1000 کلیک حدودا 2 دلار میگیره.
اونوقت میاد برای هرکلیک کاربر بهش 2 دلار بده؟؟ به نظر شما ادمین این سایت از پول بدش میاد یا حس انسان دوستانه داره؟؟
بخدا برام عجیبه که الان هم بعضیا تو همچین سایت هایی فعالیت دارن
باز اگه چند سال پیش همچین مساله ای پیش میومد خیلی غیر طبیعی نبود ولی الان ...
در کل هر چی گفتم یه نصیحت بود از برادر کوچیکتون
تو رو خدا نذارید ادمین های کلاهبردار این سایت ها ازتون سوء استفاده کنند

حرف این دوستمون کاملا تایید میشه من خودم چند وقت پیش این سایت رو دیده بودم و تا به الان کسی رو ندیدم که ازش دریافتی داشته باشه ! ولی اینم بگم بین سایت های خارجی فقط نئوباکس مطمئنه خودم یک بار مبلغ 300 دلار دریافتی داشتم فقط مشکلش اینه که با پی پال پرداخت میکنه و باید بزارید مبلغ درآمدتون زیاد بشه بعد پی پال یه آدم مطمئن رو بدید تا به پی پالش پرداخت بشه بعد طرف بهتون به ریال پرداخت کنه البته بعده کسر حق الزحمه :D

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان با ادفلای چطور میشه درآمد بالا کسب کرد؟

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
سلام
با توجه به تجربه تقریبا 10 ساله خودم توی نت و انواع راههای کسب درآمد : توصیه اکید می کنم دوستان وقت خودشون رو با سایتهای کلیکی تلف نکنند ! ضمن اینکه به خاطر تحریم چه از داخل چه تحریمهای خارجی کار کردن با خیلی و یا تمام این سایتها دردسر داره ! از دردسرهاش بگذریم ما که نتونستیم توی این 10 سال حتی 1 دلار هم در بیاریم ! اصلا فریب تبلیغات رو نخورید که میگن ما روزی اینقدر درآمد داریم !

هر کس بخواد روزی 10 دلار یا بیشتر یا کمتر در بیاره کمترین و حداقال ترین کار ممکن مطمئن و با صرفه اینه که توی سیستم همکاری در فروش ثبت نام کنه که یه نمونش رو در زیر معرفی می کنم و انواع این سیستهما هم وجود دارن که البته همه تایید نمیشن .
توی این کار ( همکاری در فروش ) وقتی رو که تو سایتهای کلیکی بیهوده تلف میکنید ، صرف تبلیغات و فروش واقعی می کنید که می تونید درآمد خود رو تا ماهیانه میلیون ها تومان هم برسونید :

دوستان سیستم همکاری در فروش میزبان مارکت یکی از بهترین هاست از همه نظر .... پیشنهاد می کنم این راه کسب درآمد رو پیش بگیرید .
البته راههای درآمد دیگه هم فراوون هست اما من این رو جایگزین خوبی برای سیستمهای کلیکی میدونم ! و الا اگر سرمایه و ابتکار داشته باشی راه کسب درآمد زیاده .

جهت ثبت نام و مشاهده دمو کلیک کنید

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
دیگه دارم حالم از تبلیغات به هم می خوره.یه نفر تایپیک میزنه می نویسه دوستان با تجربه تجربه تون رو در اختیار من بذارید.یکی میاد لینک زیر مجموعه گیریریش رو میده یکی میاد تبلیغ سایتش رو میکنه و ........
تجربه کم من:
کار کردن تو سایت های کلیکی برای افراد بیکار خوبه.چون در امد خوبی نداره و نیاز به تلاش زیاد داره که واقعا ارزش نداره.اگه سرمایه دارید برید تو همین نئوباکس.اگر ندارید بی خیال شید.
سایت های همکاری در فروش هم زیاد خوب نیست چون به نظر خودتون تو ایران روزانه چند نفر میان از اینترنت وسیله میخرن که بخواد به شما برسه؟باید سایت پربازدید داشته باشید.یا یه گروه یاهو یا یه همچین چیزی که تبلیغ کنید توش.وگرنه پول اینترنتتون هم درنمیاد.

اگه سایت ها وبلاگ پر بازدید دارید خوبه.میشه یه کاری کرد.اگه وقت دارید برید یه سایت خوب بزنید تا اینده داشته باشه.

بالا