بله دوست عزیز یکی از بهترین سایتها neobux هست ولی باید توش سرمایه گزاری کنید و حسابتونو ارتقا بدید تا به درامد خوب برسید حالا نمیونم دقیقا 10 دلار در روز بشه یا نه
یکی دیگز از سایتها profitclicking هست که به ازای خرید هر پکیج 10 دلاری در اخر زمان اون پکیج و با دیدن روزی سه تبلیغ مبلغ 15 دلار بهتون میده ( روزی 20 سنت ) حالا هر چه تعداد پکیج های بیشتری بخرید سود بیشتری میکنید البته برای شروع کار 10 دلار بهتون میده
اینم ادرسش
Profit Clicking :: HOME
دوست من پکیج هاش چند روزست؟ بعد یه دوره 5 دلار بدست میاریم این 5 دلار رو میتونیم خارج کنیم یا باید پول اضافش کنیم یه بسته دیگه بخریم؟
تا جايي كه ميتوني با سيستم هاي كليكي كار نكن چون پشتوانه علمي ندارند...
دوستان با تجره که عمری رو تو نت گذروندن لطفاً تجربشون رو در اختیار ما بذارن برای کسب درآمد از اینترنت
میتونی خودت از این سایت ها بزنی و درآمد میلیونی تو ماه داشته باشی.درآمد این سایت ها خیلی زیاده.منم اسکریپتش رو دارم اگه میخوای میتونم بهت بدم.به نظر شما چی کار کنیم؟
به عنوان کار کناره و اوقات وبگردی خوبه
وگرنه اینطور نیست که بخای به عنوان شغل نگاه کنی
مثلا داری ئبگردی میکنی 4 تا کلیکم میکنی
همین
الته به شرطی که اسکم نباشه
مثل همین لینک امضام
دوست عزیز هزاران بار گفته شده
بابا بخدا همه این سایتا اسکمه
به نظرت چه دلیلی داره برای یه بار بازدید شما بیان به شما 2 دلار بدن؟؟
اگه تا الان فعالیتی داشتین بهتره دیگه تموم کنید و وقت خودتون رو هدر ندید حتی برای ثانیه ای
اصلا برای اینکه قانع بشین برید ببینین همین سایت 2 دلار برای اینکه تبلیغات چقدر هزینه میگیره.برای هر 1000 کلیک حدودا 2 دلار میگیره.
اونوقت میاد برای هرکلیک کاربر بهش 2 دلار بده؟؟ به نظر شما ادمین این سایت از پول بدش میاد یا حس انسان دوستانه داره؟؟
بخدا برام عجیبه که الان هم بعضیا تو همچین سایت هایی فعالیت دارن
باز اگه چند سال پیش همچین مساله ای پیش میومد خیلی غیر طبیعی نبود ولی الان ...
در کل هر چی گفتم یه نصیحت بود از برادر کوچیکتون
تو رو خدا نذارید ادمین های کلاهبردار این سایت ها ازتون سوء استفاده کنند