• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه از بک زدن پول در پیپال جلوگیری کنیم؟

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
با سلام
من حساب پیپال پریمیوم دارم و برخی مشتری ها با پی پال پرداخت میکنند. سیستم whmcs است که مشتری پرداخت و محصول در اکانتش هست و همینطور براش ایمیل هم میشه . قبلا مشتری خرید میکرد بعد پرونده در پی پال باز میشد که حساب هک بوده یا برداشت غیر مجاز بود و پولک بک زده میشد . برای همین یه تیک در ماژول بود ان را زدم که پی پال از مشتری آدرس را چک میکرد و زیر چتر حمایتی پیپال رفتم ولی باز جدیدا مشتری ها بعد از خرید پرونده باز میکنن مبنی بر اینکه ما محصول را دریافت نکرده ایم و پیپال باز ازم مدارک خواست . من هم توضیح دادم که سیستم اتومات هم براش ایمیل میفرسته و هم در پنل کاربری مشتری محصول دیده می شود ولی پیپال قبول نکرد و دوباره پول را برگشت زد.
چیکار می توانم کنم که مشتری اصلا نتونه پول را بک بزنه؟ آیا راهکار قویی کسی میشناسه؟
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه .... بسیار ممنون و سپاسگزار

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
چیکار وبسایت دارید ..... راه حل را بگین .. ممنون میشم

MRF75

Registered User
لایک‌ها
34
حساب پی پالتون مال کدوم کشور هستش ؟ چون قوانین پی پال در بعضی کشورها فرق میکنه . و در مواردی حق رو به جهت به مشتری میده

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
توی قوانینی که اعمال کردید آیا مشخص کردید که برگشت پول وجود نداره ؟
لینک این قوانین را در پی پال ثبت کردید؟

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
توی قوانینی که اعمال کردید آیا مشخص کردید که برگشت پول وجود نداره ؟
لینک این قوانین را در پی پال ثبت کردید؟
نه .... چطوری توی پیپال این را ثبت کنم؟ من ندیدم همچین چیزی...
این اخرین مورد که تونست برگشت بزنه دلیل را نگرفتن اکانت ذکر کرده بود ... من کلاینت مشتری را دادم با یوزر نیم و پسووردش گفتم که اکانت ر لاینت مشتری هست و همینطور هم بلافاصله براش ایمیل میشه . ولی پیپال پول را برگشت زد....

MRF75

Registered User
لایک‌ها
34
به نظرم تنها راهش تماس تلفنی باهاشون هستش وقتی با ایمیل جواب نگرفتید . به نظرم اول برید تو قسمت ریسولوشن سنتر اکانت پی پالتون اون مورد رو اعلام کنید و در صورت امکان باهاشون تماس بگیرید

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
به نظرم تنها راهش تماس تلفنی باهاشون هستش وقتی با ایمیل جواب نگرفتید . به نظرم اول برید تو قسمت ریسولوشن سنتر اکانت پی پالتون اون مورد رو اعلام کنید و در صورت امکان باهاشون تماس بگیرید
مشکل زبان دارم.... به هر هال از راهنماییتون ممنون

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
اقا میشه این را توضیح بدید که چطوری میشه قوانین را در پی پال ثبت کرد؟

بالا