Cyberlife
Registered User
سلام
گاهی اوقات یک ایده به ذهنمان میرسه که فکر میکنیم اگر این ایده را اجرا کنیم پولدار میشیم
و پس از جستجوی فراوان در اینترنت به این نتیجه میرسیم که خوشبختانه این ایده به ذهن
کسی نرسیده و ما اولین نفر هستیم، اما متاسفانه به خاطر مشغله کاری یا تحصیلی اجرای
این ایده را به تاخیر میاندازیم و در این مدت به راههایی برای بهتر اجرا کردن و ساختن ایده خودمان
فکر میکنیم، ولی پس از گذشت یک سال و یا بیشتر با جستجو در اینترنت یا دنبال کردن اخبار
می بینیم که یک فرد یا شرکت دیگر دقیقاً همان ایده ما را با همان جزئیاتی که ما به آن فکر میکردیم
اجرا و ثبت اختراع کرده :blink: اینجاست که احساس میکنیم یک جای کار میلنگه
متاسفانه این اتفاق چندین بار برای من اتفاق افتاده و چند تا از ناب ترین ایده های من توسط
دیگران ساخته شده، به نظر من این اتفاق به دلیل وصل بودن ذهن تمام انسانها به هم
به وجود میاد که به طور غیر ارادی از تصمیمات و افکار هم با خبر میشن، مخصوصاً کسانی که
دارای تخصصهای مشابه با هم هستند، یک جور نشت افکار که منجر به انتقال اطلاعات
محرمانه از ذهن ما به فرد دیگه میشه.
نظر شما در این مورد چیه ؟
آیا اتفاق مشابهی هم برای شما افتاده ؟
آیا دانشمندان در این زمینه و راههای جلوگیری از آن تحقیقاتی داشتن ؟
گاهی اوقات یک ایده به ذهنمان میرسه که فکر میکنیم اگر این ایده را اجرا کنیم پولدار میشیم
و پس از جستجوی فراوان در اینترنت به این نتیجه میرسیم که خوشبختانه این ایده به ذهن
کسی نرسیده و ما اولین نفر هستیم، اما متاسفانه به خاطر مشغله کاری یا تحصیلی اجرای
این ایده را به تاخیر میاندازیم و در این مدت به راههایی برای بهتر اجرا کردن و ساختن ایده خودمان
فکر میکنیم، ولی پس از گذشت یک سال و یا بیشتر با جستجو در اینترنت یا دنبال کردن اخبار
می بینیم که یک فرد یا شرکت دیگر دقیقاً همان ایده ما را با همان جزئیاتی که ما به آن فکر میکردیم
اجرا و ثبت اختراع کرده :blink: اینجاست که احساس میکنیم یک جای کار میلنگه
متاسفانه این اتفاق چندین بار برای من اتفاق افتاده و چند تا از ناب ترین ایده های من توسط
دیگران ساخته شده، به نظر من این اتفاق به دلیل وصل بودن ذهن تمام انسانها به هم
به وجود میاد که به طور غیر ارادی از تصمیمات و افکار هم با خبر میشن، مخصوصاً کسانی که
دارای تخصصهای مشابه با هم هستند، یک جور نشت افکار که منجر به انتقال اطلاعات
محرمانه از ذهن ما به فرد دیگه میشه.
نظر شما در این مورد چیه ؟
آیا اتفاق مشابهی هم برای شما افتاده ؟
آیا دانشمندان در این زمینه و راههای جلوگیری از آن تحقیقاتی داشتن ؟