• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه از یه سایت دانلود پول در بیارم

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
سلام من میخوام که یه سایت دانلود راه بندازم ولی یه کم متفاوت ... چیزهایی که میخوام بذارم بیشتر تخصصی هست و هر جایی تو نت پیدا نمیشه

من تجربه ای در مورد راه اندازی سایت ندارم به نظر دوستان هزینه نگهداری این سایت چقدره و چه سرور با چه مشخصاتی لازم هست یرا سایت دانلود
سایت رو میخوام به زبان انگلیسی بالا بیارم و فارسی به عنوان زبان دوم باشه یه سروربا پهنای باند نا محدود و هارد 2 ترا چقدره

چه cms برا سایت دانلود مناسب هست ؟ و اینکه wordpress مناسب هست واسه این کار ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
هاست dll هزینه بالایی داره
و اینکه باید نرم افزار هایی بزاری که فردا مشکل کپی رایت برات نداشته باشه که به مشکل برنخورید.

الان شما یه پی سی دانلود و یک سری سایت های دانلود نکن کن..MT و یا WP هستند.بسته به سفارشی کردنش هست دیگه
مدیر بخش گفتگوی آزاد هم یه سایت داره..حامد از حامد هم می تونی کمک و راهنمایی بگیری

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
اگه سایت دانلود خارجی میخوای بزنی
بهتره وارز بزنی و با آپلودسنترهای خارجی کار کنی
اینجوری بهتر میصرفه تا اینکه بری سایتی بزنی مثه سافت پدیا

سایت با محتوای فارسی هم خیلی هزینه داره
همچین سروری با این مشخصاتی که می خوای باید ماهی حداقل 100 به بالا بدی.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
از نظر كسب درآمد فعلاً ايده خاصي ندارم اما از نظر سي ام اس وردپرس كاستومايز شده رو بهت پيشنهاد مي كنم
هم سئوش عاليه و هم سرعتش
راهنمايي بيشتر هم خواستي در خدمتم

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از راهنمایی های دوستان سایتی که میخوام بزنم هاستش که باید وارز باشه و شکی نیست ولی از اونجایی که اپلودر خیلی خیلی زیاده و طول میکشه که سایت رنکش بیاد بالا ولی خوب از اونجایی که تقریبا کمتر سایتی هست که همه چی رو با لینک مستقیم بذاره (بجز سایت های ایرانی ) ، ولی من میخوام که اگه بشه همچین کاری رو بکنم ...
با توجه به هزینه های بالای سرور میخوام یه ارزیابی کنم ببینم که از تبلیغات چقدر در میاد و ارزشش رو داره و میصرفه که همچین کاری کنم ...
و اینکه به سایت های وارز تبلیغات میدن ..؟؟

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
اگه الکسات بیاد حداقل زیر 300 ایران تبلیغات خوبی بهت میدن
ولی هدف بیشتر سایتای دانلود فروش محصول از طریق فروشگاهی که دارن هستش که اگه آمارت بالا بره میتونی حداقل روزی 10 تا سفارش رو داشته باشی

JafarActive

Registered User
لایک‌ها
0
اگه بخوای که به یوزرای خارجی هم لینک مستقیم بدی که باید سرور خیلی قدرتمندی بگیری
مخصوصا که پورتش هم 1 گیگابیت باشه

bahramicq

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از راهنمایی دوستان ، برای سایت های دانلود باید سرور اختصاصی گرفت یا vps ؟ سایت های ایرانی مثل وطن دانلود از چه نوع سروری برا هاستینگ استفاده میکنه و اینکه با چه مشخصاتی و اینکه سرور ش وارزه ؟ منظورم اینه که سرور وارز گرفته

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
میتونی هم اختصاصی بگیری هم وی پی اس.
وطن دانلود تا اونجایی که من میدونم از یه هاست معمولی برای سی ام اس استفاده می کنه و از یه سرور قوی برای آپلود فایلها.
البته میتونی جفتشو ببری روی یه سرور اختصاصی که باید با منیج حرفه ای بالای 200 در ماه بدی با این مشخصاتی که میخوای.

بالا