• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه استخر را عایق کنیم؟

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

یک استخر سیمانی که بیرون از زمین هست رو باید چگونه عایق کنیم که آب درون استخر کم نشود؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
قیرگونی جواب میده برادر.

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
ساخته شده یا در حال ساخته ؟!

اگر در حال ساخت هست ، بتون و اینا رو که کردی ، بعدش ایزوگام کن حتما" ، بعدش سیمان بکش روش

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
قیرگونی کن

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
قیرگونی و ایزوگام گویا جواب نداده. راه علمی وجود نداره؟ کسی پیشنهادی نداره؟

pouria_63

Registered User
لایک‌ها
24
دوست من شما بايد پودر الومينيوم پيدا كنيد ، ٩٥ درصد پودر الومينيوم رو با ٥ درصد چسب قوي قاطي ميكني ، يكم نمك و كمي هم سفيده تخم مرغ به چسبش بايد اضافه كني .
اين روش صد درصد جواب ميده ولي پودر الومينيوم گسر اوردنش سخته . احتراقشم بالاست . براي از بين بردن احتراقش بايد بدي برات ابديدش كنن . اقا موفق باشي، پيشنهاد دوستان خوب بود ولي خيلي گرون پات در مياد . خواستي من اشنا دارم . اون مدلي كه برا شاتل هم استفاده ميشه رو ميتونم با بروكراسي برات جور كنم 

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
با درود

یک استخر سیمانی که بیرون از زمین هست رو باید چگونه عایق کنیم که آب درون استخر کم نشود؟

سلام.
اگر استخر الان اجرا شده و داره آّب کم میکنه کلیه ی سطوحش رو ایزوگام بکشید بعد یک تیغه ی 10 سانتی با آجر زبره جلوی دیوارهای ایزوگام کاری شده بچینید و روشو پلاستر سیمان کنید و رنگ روغن بزنید کفش رو هم ملات بکشید و رنگ روغن آبی استخری...

بالا