• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه اعدادمان را به فارسی نمایش دهیم؟

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
یک کشف جدید کرده ام!!!
یکی از مشکلاتی که تقریبا تمام اهالی فارسی زبان دنیای وب از آن رنج میبرند، مشکل اعداد فارسی است. یعنی هر چند نوشته های شما به فارسی نشان داده می شود ولی اعداد کماکان انگلیسی هستند. تنها راه حل این مشکل تبدیل دستی و یا کد نویسی مجزا است. اما متاسفانه اکثر ایرانی ها کم کم بی خیال این مشکل شدند و به نوعی با آن کنار آمده اند و متاسفانه با تقریب خوبی تمام وب سایت ها و وبلاگ های فارسی اعداد را به انگلیسی نمایش میدهند. (من جمله همین جا!)
اما اگر وبلاگ و یا وب سایت خودتون رو با مووبل تایپ مدیریت می کنین حل این مشکل خیلی ساده است.
یکی از پلاگین هایی که قبلا تو همین فروم خیلی توصیه کرده بودم پلاگین MTRegex بود که Brad Choate نوشته است. جواب این مساله هم با کمک این پلاگین پیدا شده.
فقط کافیه این پلاگین رو نصب کنید و بعد کد زیر رو در ابتدای فالب خودتون وارد کنید:
کد:
		<MTRegexDefine no_html="1">s|0|۰|g</MTRegexDefine>
		<MTRegexDefine no_html="1">s|1|۱|g</MTRegexDefine>
		<MTRegexDefine no_html="1">s|2|۲|g</MTRegexDefine>
		<MTRegexDefine no_html="1">s|3|۳|g</MTRegexDefine>
		<MTRegexDefine no_html="1">s|4|۴|g</MTRegexDefine>
		<MTRegexDefine no_html="1">s|5|۵|g</MTRegexDefine>
		<MTRegexDefine no_html="1">s|6|۶|g</MTRegexDefine>
		<MTRegexDefine no_html="1">s|7|۷|g</MTRegexDefine>
		<MTRegexDefine no_html="1">s|8|۸|g</MTRegexDefine>
		<MTRegexDefine no_html="1">s|9|۹|g</MTRegexDefine>
حالا هر کجا که می خواهید اعداد فارسی نمایش دهید مثلا در تعداد نظرات Attribute مربوطه رو یعنی regex="1" رو ست کنید

کد:
<$MTEntryCommentCount regex="1"$>
حالا شما اعداد فارسی می نویسید. به همین راحتی. برای نمونه وبلاگ بالی برای پرواز رو ببینید.

این کشف مهم(!) شدیدا تحت قانون کپی رایت قراردارد. هر گونه نقل این مطلب باید با ذکر نام کاشف(!) صورت گیرد.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خيلي خوبه ... راستي يه راهم داره ... براي جاهاي كه ميخوايم به عدد خاص رو نشون بديم به فارسي ، ميشه از كد Unicode ش استفاده كنيم !

کد:
0 > &#1776 > &#1776;
1 > &#1777 > &#1777;
2 > &#1778 > &#1778;
3 > &#1779 > &#1779;
4 > &#1780 > &#1780;
5 > &#1781 > &#1781;
6 > &#1782 > &#1782;
7 > &#1783 > &#1783;
8 > &#1784 > &#1784;
9 > &#1785 > &#1785;

آخر اين كد ها يه ; هم بذاريد ... الان اگه بذارم ، مثل قسمت سوم ، خود عدد رو نشون ميده .

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
يه لينكي هم به اين پلاگين ميدادي

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از sohrab :
توي ويلاگي كه براي نمونه آوردي يك نمونه هست!

همونطور كه بالا گفتم اين كد رو براي هر تگي از مووبل تايپ كه بخواي مي توني اجرا كني. من اين فيلتر كردن رو به دلايلي براي متن نوشته هاي خودم انجام ندادم يعني اون attribute مورد نظر regex="1" رو واسش نذاشتم چون که بعضی وقتها ممکنه بخوام انگلیسی بنویسم ولی به راحتی می شه واسه اونم این کارو کرد .
فقط كافيه بنويسي:
کد:
<$MTEntryBody regex="1"$>

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
عزيز خان ! احتياج به ماژول خاصي داره اين پلاگين؟

واسه من اين ارور رو موقع بازسازي ميده :
کد:
[b][size=1]Can't locate bradchoate/regex.pm in @INC (@INC contains: ./extlib ./lib /usr/lib/perl5/5.8.4/i686-linux /usr/lib/perl5/5.8.4 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.4/i686-linux /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.4 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.0 /usr/lib/perl5/site_perl .) at plugins/regex.pl line 59. [/size][/b]

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
خوب ! مشكل من از درست كپي نكردن فايلها بود . اما يه مشكل ديگه هست. اين پلاگين پرانتز رو نميشناسه؟ مثلا بعضي از سيميلي ها هستن كه پرانتر هم ميخوان. مثل :) . مدلشه؟

omid4u

Registered User
لایک‌ها
1
نگته خوبي بود ممنون

بالا