• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه بازيهاي پلي استيشن 2 را روي كامپيوتر اجرا كنم؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام
بنده يك كامپيوتر با پنتيوم 4 با 512MB ram به همراه DVDWriter دارم. به من گفته بودند كه بازيهاي پلي استيشن 2 را هم روي اين سيستم مي توانم اجرا كنم. به خصوص يك نفر گفت كه با نرم افزارهاي روي سي دي Assistant 2005 Plus اين كار را امتحان كرده و جواب گرفته است. اما بنده عليرغم اينكه سي دي مذكور و يك سي دي ديگرحاوي چند برنامه PS2 Emulator تهيه كردم با هيچ كدام نتوانستم سي دي بازي پلي استيشن 2 را اجرا كنم. نام برنامه هاي روي هر دو سي دي مشابه و شامل اين موارد بود: PlayStation2, PCX2,nsx2

مشكل كجاست؟ آيا اجراي برنامه ها نكته خاصي دارد يا بايد از نرم افزار ديگري استفاده كنم؟
با تشكر

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
چون پردازنده پلی استیشن 2 128 بیتی هست با این CPU های معمول 32 بیتی کامپوتر با آخرین نسخه شبیه سازش شدیدا کند اجرا میشه.

داشتن حداقل 1 پردازنده 64 بیتی قدرتمند و یک کارت گرافیکی که از Pixel Shader 2.0 پشتیبانی کنه برای اجرای بهتر بازیها لازمه ;)

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
البته نیازی به اون صورت نیست ! من خودم با نسخه قدیمی‌ که به همراه بایوس ها آپلود شده کار می‌کنم و مشکلی‌ نداره !

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام
شما بايد اين رو هم بدونيد که هرچقدر کامپيوترتون قوی هم باشه
فقط بعضی از بازيهای ps2 میتونيد اجرا کنيد...که بستگی به emulator داره

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
نرم افزاري كه پرهام گفته بود با زحمت فراوان دانلود كردم. (pcx2) اما سي دي بازي Winning Eleven 10 را اينقدر كند اجرا مي كرد كه با اجرا نكردن تفاوتي نداشت. هر چقدر هم با تنظيماتش ور رفتم فرقي نكرد. آدرس فولدر Plugins و bios را هم در قسمت configuration وارد كردم اما تاثيري نداشت.

مشكل كجاست؟ آيا در تنظيماتش نكته خاصي دارد كه من نمي دانم؟ يا سخت افزار خاصي مورد نياز است؟ اين پردازنده 128 بيتي يعني چه؟ از كجا بفهمم پردازنده بنده چند بيتي است؟ از كجا بفهمم كارت گرافيكم pixel shader 2 را support مي كند يا نه؟ سيستم بنده پنتيوم 4 سه هزار Intel (با 1MB cash) است با كارت گرافيك 256MB و RAM 512MB. آيا اگر اين مشخصات را تغيير دهم بازي هاي PS2 به راحتي روي سيستمم اجرا خواهند شد؟

در نهايت سوالم اين است كه آيا واقعاً يك كامپيوتر پنتيوم 4 با مشخصات مشابه سيستم من مي تواند جايگزين PS2 باشد يا نه؟ اگر جواب مثبت است، آيا نرم افزاري هست كه بدون ادا و اصول همه بازي ها را اجرا كند يا نه؟

با تشكر

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از javad2000 :
سلام
نرم افزاري كه پرهام گفته بود با زحمت فراوان دانلود كردم. (pcx2) اما سي دي بازي Winning Eleven 10 را اينقدر كند اجرا مي كرد كه با اجرا نكردن تفاوتي نداشت. هر چقدر هم با تنظيماتش ور رفتم فرقي نكرد. آدرس فولدر Plugins و bios را هم در قسمت configuration وارد كردم اما تاثيري نداشت.

مشكل كجاست؟ آيا در تنظيماتش نكته خاصي دارد كه من نمي دانم؟ يا سخت افزار خاصي مورد نياز است؟ اين پردازنده 128 بيتي يعني چه؟ از كجا بفهمم پردازنده بنده چند بيتي است؟ از كجا بفهمم كارت گرافيكم pixel shader 2 را support مي كند يا نه؟ سيستم بنده پنتيوم 4 سه هزار Intel (با 1MB cash) است با كارت گرافيك 256MB و RAM 512MB. آيا اگر اين مشخصات را تغيير دهم بازي هاي PS2 به راحتي روي سيستمم اجرا خواهند شد؟

در نهايت سوالم اين است كه آيا واقعاً يك كامپيوتر پنتيوم 4 با مشخصات مشابه سيستم من مي تواند جايگزين PS2 باشد يا نه؟ اگر جواب مثبت است، آيا نرم افزاري هست كه بدون ادا و اصول همه بازي ها را اجرا كند يا نه؟

با تشكر
مشخصات کامل کارت گرافيکت رو بگو
ما کارت 256 داريم 60 تومان 256 داريم 300 تومان که زمين تا اسمون با هم فرق دارن
در ضمن من گفتم هرچقدر کارت و سيستم شما قوی هم باشه
بعضی بازی هارو اصلاً اجرا نمیکنه يا اگرم بکنه همينجوری که میگيد میشه
شما اگه يه سر به سايت سازنده emulatoor که استفاده میکنيد بريد ليست بازيهايی
که توست اين emulator قابل اجراست رو ميتونيد مشاهده کنيد

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
خب سیستمت ضعیفه چون من در آماری که برای اجرا کردن بازی های ps2 روی کامپیوتر دیدم نوشته بودن که حداقل از کارت 6600 استفاده کنید

amin_mozy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به نظر من به جای اینکه ارتقا سیستم بدیم
بریم یه پلی 2 بخریم سنگین تره
اینجور که بوش میاد این شبیه ساز حالا حالاها نمیخواد پیشرفت درست و حسابی کنه

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
مشخصات كامل كارت گرافيك اينه:
NVIDIA GeForce FX 5500

آيا به نظر شما اگر كارت گرافيك 6600 مي گرفتم فرقي مي كرد؟ منظور از عدد 6600 چيه؟ تفاوت قيمت اين دو مدل رو با هم نمي دونيد؟

به سايت pcx2 كه مراجعه كردم ديدم جزو فهرست نرم افزارهايي كه با اين شبيه ساز اجرا مي شوند بازي winning Eleven 9 نوشته شده بود اما از Winning Eleven 10 نامي برده نشده بود. آيا فكر مي كنيد اگر نسخه 9 اين بازي را پيدا كنم به خوبي اجرا شود؟ (آخه فعلاً تنها بازيي PS2 كه دارم همون Winning Eleven 10 هست)

اينطور كه به نظر مي رسد، كامپيوترهاي پنتيوم 4 توانايي اجراي بازيهاي پلي استيشن 2 را دارند و تنها مشكل عدم وجود يك شبيه ساز جامع است. آيا تصورم درست است؟
با تشكر

به نقل از benyaminj :
مشخصات کامل کارت گرافيکت رو بگو
ما کارت 256 داريم 60 تومان 256 داريم 300 تومان که زمين تا اسمون با هم فرق دارن
در ضمن من گفتم هرچقدر کارت و سيستم شما قوی هم باشه
بعضی بازی هارو اصلاً اجرا نمیکنه يا اگرم بکنه همينجوری که میگيد میشه
شما اگه يه سر به سايت سازنده emulatoor که استفاده میکنيد بريد ليست بازيهايی
که توست اين emulator قابل اجراست رو ميتونيد مشاهده کنيد

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از javad2000 :
مشخصات كامل كارت گرافيك اينه:
NVIDIA GeForce FX 5500

آيا به نظر شما اگر كارت گرافيك 6600 مي گرفتم فرقي مي كرد؟ منظور از عدد 6600 چيه؟ تفاوت قيمت اين دو مدل رو با هم نمي دونيد؟

به سايت pcx2 كه مراجعه كردم ديدم جزو فهرست نرم افزارهايي كه با اين شبيه ساز اجرا مي شوند بازي winning Eleven 9 نوشته شده بود اما از Winning Eleven 10 نامي برده نشده بود. آيا فكر مي كنيد اگر نسخه 9 اين بازي را پيدا كنم به خوبي اجرا شود؟ (آخه فعلاً تنها بازيي PS2 كه دارم همون Winning Eleven 10 هست)

اينطور كه به نظر مي رسد، كامپيوترهاي پنتيوم 4 توانايي اجراي بازيهاي پلي استيشن 2 را دارند و تنها مشكل عدم وجود يك شبيه ساز جامع است. آيا تصورم درست است؟
با تشكر
سلام...
در رابطه با کارت خدمتتون عرض کنم که تفاوت 5500 با 6600 خيلی زياده
حتی تفاوت 6600 با 6600gt هم همينطور...و کلاً از نظر قدرت gpu خيلی با هم فرق
دارن..مثلاً 6600gt 1
128 mb و 128bit هست...ولی کارت شما 256mb و 128bit هست....ولی در عمل
قدرت 6600gt بسيار بالاتر از 5500 هست....6600 از رم ddr3 استفاده میکنه ولی 5500
فاقد اين رم هست....و از لهاظ قيمتی 6600gt با 5500
100 120 تومان 6600gt بالاتر هست....
در رابطه با emulator هم
همينطور هست که میگيد...

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از par_ham :
البته نیازی به اون صورت نیست ! من خودم با نسخه قدیمی‌ که به همراه بایوس ها آپلود شده کار می‌کنم و مشکلی‌ نداره !

ميشه لطفاً بفرماييد مشخصات سيستمتون چيه و چه بازيهايي رو با اين شبيه ساز تونستيد بدون مشكل اجرا كنيد؟

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
آقا مجبورید بازی های ps2 رو رو کامپیتر اجرا کنید؟ اونم winning Eleven 10 که برای کامپیتر هست من اگه برنامه ای پیدا می کردم که درست بازی ها رو اجرا کنه اول می رفنم سراغ resident evil4 و بعد هم هر وقت که 5 اومد سراغ 5

بالا