• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه با ارسال فقط یک ایمیل تبلیغاتی فروش 3.5 برابری داشته یاشیم ؟

icepack38

Registered User
لایک‌ها
51
همانطور که میدونین ایمیل مارکتینگ ترفند ها و تکنیک های مخصوصی داره به میتونه بازدهی فروش رو چندین برابر کنه
قسمتی از این تکنیک ها رو میتونین در فایل زیر مشاهده کنید
http://p30up.ir/images/yj0mxv7y8h1ox68i7n53.pdf

icepack38

Registered User
لایک‌ها
51
هدیه تونو گرفتین ؟
قسمت نظر کاربر ها رو مطالعه کردید ؟
هم هدیه بگیرید هم نظر کاربر ها و خریداران رو ببینید
http://modirebazaryab.ir/post/15

iraniandesigner

Registered User
لایک‌ها
18
واقعیت امر اخیرا اکثر ایمیل های ارسالی به صورت انبوه اسپم میشه
یادم میاد یک زمانی تعداد زیادی ایمیل به صورت همزمان ارسال می کردیم و همگی اینباکس اما الان لا وجود ارسال تعداد کم اکثرا اسپم میشه

اما واقعا بازدهی خوبی داره ( در صورت رعایت اصول ارسال )

icepack38

Registered User
لایک‌ها
51
واقعیت امر اخیرا اکثر ایمیل های ارسالی به صورت انبوه اسپم میشه
یادم میاد یک زمانی تعداد زیادی ایمیل به صورت همزمان ارسال می کردیم و همگی اینباکس اما الان لا وجود ارسال تعداد کم اکثرا اسپم میشه

اما واقعا بازدهی خوبی داره ( در صورت رعایت اصول ارسال )
حق با شماست دوست عزیز اما هر سرویسی مناسب ارسال ایمیل انبوه نیست. در انتخاب سیستم ارسالی دقت کنید تا سرمایه تون هدر نره. اگه ایمیل تبلیغاتی به درستی و اصولی ارسال بشه حتی تا ۸ الی ۱۰ برابر هم بازدهی میده

iraniandesigner

Registered User
لایک‌ها
18
حق با شماست دوست عزیز اما هر سرویسی مناسب ارسال ایمیل انبوه نیست. در انتخاب سیستم ارسالی دقت کنید تا سرمایه تون هدر نره. اگه ایمیل تبلیغاتی به درستی و اصولی ارسال بشه حتی تا ۸ الی ۱۰ برابر هم بازدهی میده
فکر نمی کنم الان اینقدر بازدهی داشته باشد
البته باید یک سوی دیگر قضیه رو هم ببینیم در کل ایمیل مارکتینگ یعنی اسپم و از لحاظ اخلاقی مشکل داره

icepack38

Registered User
لایک‌ها
51
فکر نمی کنم الان اینقدر بازدهی داشته باشد
البته باید یک سوی دیگر قضیه رو هم ببینیم در کل ایمیل مارکتینگ یعنی اسپم و از لحاظ اخلاقی مشکل داره
اتفاقا همین سه هفته پیش یکی از کسانی که آموزششون میدادم گفتن با ۳ ارسال در یک گروه ۹۰ هزار نفری ، 800 سفارش صحیح گرفتن با پورسانت ۹ هزار تومان. یعنی معادل ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان گرفتن و پورسانتش هم براشون واریز شده. هنوزم میشه از ایمیل ملرکتینگ استفاده کرد

iraniandesigner

Registered User
لایک‌ها
18
اتفاقا همین سه هفته پیش یکی از کسانی که آموزششون میدادم گفتن با ۳ ارسال در یک گروه ۹۰ هزار نفری ، 800 سفارش صحیح گرفتن با پورسانت ۹ هزار تومان. یعنی معادل ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان گرفتن و پورسانتش هم براشون واریز شده. هنوزم میشه از ایمیل ملرکتینگ استفاده کرد
آره میشه اما نه مثل گذشته
مشکل دیگه ای هم که وجود داره اکثر گروه های یاهو و ... فقط برای برخی از خدمات خاص بازدهی داره و برای خیلی از خدمات بازدهی چندانی نداره

icepack38

Registered User
لایک‌ها
51
آره میشه اما نه مثل گذشته
مشکل دیگه ای هم که وجود داره اکثر گروه های یاهو و ... فقط برای برخی از خدمات خاص بازدهی داره و برای خیلی از خدمات بازدهی چندانی نداره
پر بازده ترین و بهترین نوع گروه واسه فروش ، گروپ های تفریحی در گوگل و یاهو هستش البته به شرطی که رعایت بشه اصولش در غیر این صورت ضرر هستش

iraniandesigner

Registered User
لایک‌ها
18
پر بازده ترین و بهترین نوع گروه واسه فروش ، گروپ های تفریحی در گوگل و یاهو هستش البته به شرطی که رعایت بشه اصولش در غیر این صورت ضرر هستش

خوب بستگی داره فروش چی باشه اگر فروش محصول باشه آره بازدهی داره ( اونم تا حدوذی )
اما اگر ارائه خدمات طراحی وب سایت و ... باشه این اعضا جامع هدف نیستن و بازدهی خاصی نداره

icepack38

Registered User
لایک‌ها
51
اتفاقا خدکمت هم میشه زیاد فروخت. همونطور که اطلاع دارید مغز از سه قسمت تشکیل شده . مغذ جدید . مغذ میانه و مغذ قدیم . هرکدوم مسئول قسمتی از احساسات خرید هستن. با تحریک صحیح این سه قسمت حتی اگر خود شخص نیازی به خدمات شما نداشته باشه اونو به شخصی معرفی میکنه یا حداقل سری به خدمات شما میزنه که دیگه با تکنیک های crm میشه خدمات رو فروخت. فروش و ارائه هیچ چیزی غیر ممکن نیست به تعداد بالا

hs6467

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز آقای بیضایی عزیز
من اون کتاب شما رو خریدم و هدیه هام رو هم دریافت کردم،امکان داره راهنماییم کنید که از چه طریقی میتونم ایمیل تبلیغاتی ارسال کنم؟ از کجا باید ایمیل هارو گیر بیارم آیا مثل پنل اس ام اس هست؟ راستی درمورد وبلاگ من تازه میخوام فروشگاهم رو بسازم و با همین ایمیل مارکتینک شروع به تبلیغش کنم،لطفا راهنماییم کنید که از کدوم سرویس دهنده وبلاگ بگیرم و اینکه چطوری ایمیل ارسال کنم...بی صبرانه منتظر هستم...

icepack38

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دوست عزیز آقای بیضایی عزیز
من اون کتاب شما رو خریدم و هدیه هام رو هم دریافت کردم،امکان داره راهنماییم کنید که از چه طریقی میتونم ایمیل تبلیغاتی ارسال کنم؟ از کجا باید ایمیل هارو گیر بیارم آیا مثل پنل اس ام اس هست؟ راستی درمورد وبلاگ من تازه میخوام فروشگاهم رو بسازم و با همین ایمیل مارکتینک شروع به تبلیغش کنم،لطفا راهنماییم کنید که از کدوم سرویس دهنده وبلاگ بگیرم و اینکه چطوری ایمیل ارسال کنم...بی صبرانه منتظر هستم...
سلامو ممنون از خرید شما
پیشنهاد میکنم ایمیل ها رو از طریق پنل نفرستید چون تقریبا 90% اسپم میشن.
ایمیل ها رو از طریق گره های یاهو و گوگل ارسال کنید که اکثرا در همین انجمن فعالیت دارن. کافیه یک جست و جو بکنید
سرویس های وبلاگ دهی پیشنهادی من : عسل بلاگ و لیمو بلاگ و میهن بلاگ هستن. به هیچ عنوان از بلاگ فا استفاده نکنید
طریقه ارسال ایمیل هم هر روز براتون پس از خرید کتاب به مدت 1 هفته ارسال میشه . ابتدا کتاب بزرگترین راز کسب درامد از اینترنت را مطالعه سپس منتظر کتاب های آموزشی باشید. درس 1 تا 4 برای همه در وبلاگ به صورت هدیه قرار دارد. دروس 5 تا 7 ارائه فرمول دقیق برای بازشدن و خوانده شدن ایمیل های تبلیغاتی است که فقط برای خریداران کتاب بازاریابی اینترنتی و چند راز بزرگ ارسال میشود.

icepack38

Registered User
لایک‌ها
51
دوره پیشرفته "تبلیغ نویسی مجزا برای هر محصول در سیستم های همکاری در فروش"

این دوره نتیجه تجربیات آقای بیضایی و 12 بازاریاب اینترنتی که فروش ماهیانه آنها به بیش از 6 میلیون تومان میرسد از طریق ایمیل مارکتینگ.

.

.

شروع آموزش های پیشرفته پس از پایان این آموزش 7 روزه رایگان ( این دوره برای خریداران کتاب بازاریابی اینترنتی و چند راز بزرگ در نظر گرفته شده است )

نمونه آموزش رایگان در وب سایت http://modirebazaryab.ir/post/15 به عنوانه هدیه موجود است

مزایای دوره پیشرفته :

• یادگیری نوشتن تبلیغات برای محصولات همکاری در فروش با بازدهی 100%

• آموزش های گام به گام نکته های مخفی فروش جادویی از بازاریاب ها در ایمیل مارکتینگ

• آموزش های درگیر کردن احساسات خرید در ایمیل مارکتینگ با بازدهی بسیار بالا

• استفاده از { بمب فروش ! } محرمانه

• ویروس فروش محصولات همکاری در فروش در ایمیل مارکتینگ با بازدهی 20%

.

.

نحوه ثبت نام و دریافت آموزش ها :

آموزش ها به دو روش ارسال کتاب الکترونیک به صورت روزانه و ارسال کل آموزش دوره به صورت پستی است

هزینه دریافت کتاب های الکترونیک : 19 هزار تومان

هزینه دریافت فایل چاپی ( پکیج ) در برگه های A4 به همراه CD های آموزش صوتی : 75 هزار تومان

این دوره کاملا اختصاصی است و فقط مخصوص بازاریابان اینترنتی است

شما میتوانید تا قبل از پایان دوره رایگانتان به جای 75 هزار تومان مبلغ 69 هزار تومان برای پکیج آموزشی پرداخت کنید

نحوه شرکت در دوره :

پخ بدید یا هم با جیمیل [email protected]
در ارتباط باشید
با تشکر ابراهیم بیضایی

hs6467

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلامو ممنون از خرید شما
پیشنهاد میکنم ایمیل ها رو از طریق پنل نفرستید چون تقریبا 90% اسپم میشن.
ایمیل ها رو از طریق گره های یاهو و گوگل ارسال کنید که اکثرا در همین انجمن فعالیت دارن. کافیه یک جست و جو بکنید
سرویس های وبلاگ دهی پیشنهادی من : عسل بلاگ و لیمو بلاگ و میهن بلاگ هستن. به هیچ عنوان از بلاگ فا استفاده نکنید
طریقه ارسال ایمیل هم هر روز براتون پس از خرید کتاب به مدت 1 هفته ارسال میشه . ابتدا کتاب بزرگترین راز کسب درامد از اینترنت را مطالعه سپس منتظر کتاب های آموزشی باشید. درس 1 تا 4 برای همه در وبلاگ به صورت هدیه قرار دارد. دروس 5 تا 7 ارائه فرمول دقیق برای بازشدن و خوانده شدن ایمیل های تبلیغاتی است که فقط برای خریداران کتاب بازاریابی اینترنتی و چند راز بزرگ ارسال میشود.
ممنونم دوست عزیز کتابتون خیلی عالی هست فقط هنوز دقیقا نمیدونم باید وبلاگ که زدم از کجا شروع کنم،در ضمن کتاب پنجم شما هم امروز به دستم رسید،به امید فروش میلیونی... موفق و شاد باشید...

icepack38

Registered User
لایک‌ها
51
ممنونم دوست عزیز کتابتون خیلی عالی هست فقط هنوز دقیقا نمیدونم باید وبلاگ که زدم از کجا شروع کنم،در ضمن کتاب پنجم شما هم امروز به دستم رسید،به امید فروش میلیونی... موفق و شاد باشید...
سلام و تشکر از شما خریدار گرامی
کافیست مطالب را طبق استاندارد معرفی شده در وبلاگ قرار میدهید. خواهید دید چگونه بعد از مدت کوتاهی فروش ها روی هم صورت میگیرد
اما اگر قصد ارسال ایمیل تبلیغاتی داری پیشنهاد میکنم حتما از کتاب های آموزشی و دوره ها استفاده کنید در غیر این صورت اصلا به فروش از طریق ایمیل با بازدهی بالا فکر نکنید. من اینجا به کسانی کمک میکنم که به فکر درامد های چند میلیونی از اینترنت هستند نه فروش چند صد هزار تومانی!
انشالله شما هم به جمعه 12000+ بازاریاب آموزش دیده با درامد های میلیونی در ماه میرسید.
موفق باشید

icepack38

Registered User
لایک‌ها
51
سلام و خسته نباشید
دوستانی که علاقه مند به آموزش :
کسب درامد از اینترنت
همکاری با سایت های همکاری در فروش
ایمیل مارکتینگ
هستند و میخوان خودشون از اینترنت کسب درامد کنند از طریق آی دی تلگرام اطلاع بدن تا در گروه عضو بشن
telegram.me/ebrahim_beizaei1373

بالا