• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه بعضی از سایت ها سرعت دانلود بی نهایت دارند؟

nima-s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطوریه که بعضی از سایت های دانلود بعضی از برنامه هاشون رو با سرعت نامحدود برای دانلود بازدیدکنندگانشون قرار میدن؟
مثلا از یکی از سایت های دانلود معروف برنامه یاهو مسنجر رو با میخواستم دانلود کنم.سرعت اینترنت خودم 128 بود اما این برنامه رو با سرعت بالای 300 داشت دانلود میکرد.
بعضی از سایت ها هم این کار رو برای همه فایل های دانلودشون انجام میدن.مثل مایکروسافت.تا اینجا هر برنامه که دانلود کردم با سرعت بالای 300 دانلود میشد
میخوام بدونم چطوری این سرعت رو برای دانلود قرار میدن؟در واقع برای دانلود برنامه ای خاص یا دانلود کل برنامه های سایت چطوری سرعت دانلود رو بی نهایت میکنن؟
ایا از cdn خصوصی استفاده میکنن؟یا علت چیه که سرعت دانلود از بعضی از سایت ها این قدر بالاست؟
من میخوام این کار رو در زمینه دانلودی خاص در وبسایتم انجام بدم اما راهش رو نمیدونم.با مدیریت محتوی ورد پرس.لطفا راهنماییم کنید
با تشکر

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
1- هیچ چیز نامحدودی نداریم حتی اگه شن های ساحل رو هم بشینین دونه دونه بشمرین میبینین که محدوده
2- 128 شما لابد ماله مخابرات هست که هیچ کدوم از پلن هاش استاندارد سرعت نداره و فقط موقع دانلود شبانه 128 میشه

nima-s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- هیچ چیز نامحدودی نداریم حتی اگه شن های ساحل رو هم بشینین دونه دونه بشمرین میبینین که محدوده
2- 128 شما لابد ماله مخابرات هست که هیچ کدوم از پلن هاش استاندارد سرعت نداره و فقط موقع دانلود شبانه 128 میشه

درسته نامحدود نداریم.از این کلمه به این خاطر استفاده کردم که حد مشخصی نداره.شاید دیدین این سرعت به بالای 400 هم برسه.بخاطر نامعلوم بودن سقفش از کلمه نامحدود استفاده کردم
شرکت isp هم یک شرکت محلی تو شرق مازندرانه به اسم "دوران".کیفیتش واقعا بالاست.از شاتل و مخابرات و ... هم خیلی بهتره فقط بدیش هزینه بالاشه که بخاطر مشتری های کمشه

قبل از زدن تاپیک هر عامل ساده ای رو بررسی کردم مثلا همین زیاد کردن سرعت دانلود از طرف isp و... اما به هیچ منطقی سازگار نیست جز اینکه یک سرویس خاصی رو روی سرورشون پیاده کرده باشن
به یک جواب روشن نیاز دارم چون میخوام رو سایت خودم با مدیریت محتوی ورد پرس پیادش کنم
حدس من این بود که از یک شبکه خصوصی cdn استفاده میکنن یا حدس دوم اینکه سرور هایی رو اجاره کردن که چنین قابلیتی رو داشته باشه

اگر توجهتون رو جلب کرده باشه مطمئنا دیدین که سایت های دانلود فایل های حجیم مثل سایت های دانلود فیلم،معمولا یک لینک دانلود مستیقم از سرور با سرعت پایه میدن که برای عموم قابل دسترسه و یک لینک دانلود مستقیم برای کاربران vip ، که با خرید اکانت کاربران ویژه میتونن فایل رو با سرعت بالای 300 دانلود کنند.(البته بفرض اینکه ادعای سایتشون واقعا راست باشه!)
خوب پس از اینجا مشخص میشه که این یک ویژگی خاصی هست که قابل تنظیمه و باید مدیر سایت روی سرورش پیاده کنه
اما چطوری باید این کار رو کرد؟

از طرفی از اونجا که برای دانلود باسرعت بالا باید حساب ویژه خرید،پس اینجا این مشخص میشه که این ویژگی برای مدیر سایت خرج زیادی داره.اگر خرج زیادی نداشت مطمئنا برای افزایش اعتبار سایتش اون رو رایگان میذاشت.اما میبینیم اغلب سایتها اینچنینی برای دانلود با سرعت بالا اکانت میفروشن.مثل سایتهای آپلود سنتر.همشون برای دانلود یا اپلود با سرعت بالا حساب کاربری ویژه دارن!

میخوام راه عملی و هزینه های این کار رو براورد کنم.اگر کسی چیزی میدونه لطفا کمکم کنه چون میخوام تو سایت دانلودم تو ورد پرس این امکان رو برایگان ایجاد کنم
ممنون میشم عزیزانی که بلدن کمکم کنن

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
داداش جای این همه داستان سرای بهتر بود دوخط تحقیق می کردی

شما سرعت اینترنتتون رابطه ی مستقیم داره با فاصله و میزان هاب های اصلی که رد می کنید

شما یه تریس بگیر از فایلی که دانلود می کنی می بینی که سرورش چقدر نزدیکه

برای لینوکس که ما اصلا دیتا سنتر داخلی داریم. مکروسافت هم دورز از ذهن نیست یا حالا کچ شده یا خودش بارگزاری کرده.

و سرعت 300 که دانلود می کنید به خاطر اینه که ای اسپیتون اونقدر براتون باز گذاشته الان هم که سرعت ها نابود من از سافت گذر دانلود می کنم 300 تا می گیرم از اپلودید به زور 70...

nima-s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش جای این همه داستان سرای بهتر بود دوخط تحقیق می کردی

شما سرعت اینترنتتون رابطه ی مستقیم داره با فاصله و میزان هاب های اصلی که رد می کنید

شما یه تریس بگیر از فایلی که دانلود می کنی می بینی که سرورش چقدر نزدیکه

برای لینوکس که ما اصلا دیتا سنتر داخلی داریم. مکروسافت هم دورز از ذهن نیست یا حالا کچ شده یا خودش بارگزاری کرده.

و سرعت 300 که دانلود می کنید به خاطر اینه که ای اسپیتون اونقدر براتون باز گذاشته الان هم که سرعت ها نابود من از سافت گذر دانلود می کنم 300 تا می گیرم از اپلودید به زور 70...

دوست عزیز مطمئنا متناسب با موقعیتم قبل از ایجاد تاپیک تحقیقات کافی رو انجام دادم.اما به جواب نرسیدم
شما که این قدر به اصطلاح میدونین بهتر بود به کسی که رشته و تخصصش در این زمینه ها نیست با ادبیات بهتری منظورتون رو برسونید.کسی مجبورتون نکرده بود در بحث وارد بشین و توهین کنین...
ضمنا جوابی که دادین اگر یکبار دیگه دقت کنین مشکل داره(مواردی رو پوشش نمیده و ناقص بنظر میاد)....
از دوستانی که جواب مشخص و قطعی برای این موضوع دارند راهنمایی بفرمایند
متشکر از همه دوستان عزیز

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
سرعت دانلود از یک سایت به چند چیز مربوطه:
- موقعیت سرور سایت و فاصلش از شما و...
- اینترنت شما
- خود سرور سایت
- خود سایت

که دوتای آخری مهمترین ها هستند.
دو تای اول رو که هم دوستان گفتند و هم خیلی سادست، اما سومی، موقع خرید سرور شما می تونی انتخاب کنی که چه پورتی می خوای، این پورت میشه نهایت پهنای باند دریافتی همزمان شما، مثلا شاید سایتای عالی که به بازدهی مناسب رسیدند پورت 10gig یا بیشتر بگیرند یعنی میشه از این سرور با سرعت 10 گیگ در ثانیه دانلود کرد! حالا شما فرض کن 10 نفر همزمان بخوان دانلود کنند می تونند با سرعت 1گیگ در ثانیه دانلود کنند ولی دیگه نفر یازدهمی نمی تونه دانلود کنه. پس مورد چهارم میاد وسط و سایتها خودشون سرعت دانلود رو محدود می کنند، مثلا میگن هر نفر نهایتا 1مگابایت در ثانیه دانلود بکنه(که تو ایران خیلی عالی و رویایی هست). الان 10000 نفر می تونند همزمان با سرعت 1مگابایت دانلود داشته باشند، بقیشم به همین ترتیب قابل محاسبست.

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
ببین همه چی ربطی به دیتاسنتر و نحوه ی کانکشن شما به سرور داره می زان هوپ های شما به سرور و سرعت هوپ ها !

حالا موارد جزئیی هم هستند که از جمله لود سرور اپلینک ها ترافیک که همشون رو اگه کلی نگاه کنی یه معنی می ده !

بعد اگه بدت می یاد که کسی بهت بگه برو تحقیق کن بهتره که اصلا تو فروم های تخصصی کلاهت نیفته :eek:

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
نکته ای که دوستان اشاره نکردن ماکروسافت یدونه سرور نیست مجموعه از سرورهاست و میشه گفتن سرورهاش کلود هستن و هیچ وقت مشکل سرعت پیدا نمیکنن

ولی تو ایران از یک سرور استفاده میشه ولی ماکروسافت یاگوگل از چندین سرور که با هم به شکل کلود در ارتباط هستن و اطلاعت از بین نمیره افت سرعت ندارن و به راحتی بدون دان تایم میتونن سرور جدید اضافه کنن

nima-s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متشکرم از تمام دوستانی که پاسخگویی کردند
مطلب کمی برام روشن تر شد
تا اینجای کار فهمیدم باید کارهای زیر رو برای افزایش سرعت دانلود انجام داد(اط طریق صحبتهای دوستان در همین تاپیک و از طریق تحقیقات بیشتر در سایتهای دیگه):

1-استفاده از سرور های داخلی بجای استفاده از سرور های خارجی و حتی بجای cdn
2-استفاده از کش برای دانلودهای پر طرفدار تر و یا همه ی فایل ها
3-عدم فشرده سازی فایل قبل از آپلود

و یک مورد که نیاز به باز شدن بیشتر دارن:

1-تنظیمات آپاچی سایت و فایروال سرور.بر طبق گفته یک دوستی با تغییر در تنظیمات آپاچی و فایروال سرور میتونیم سرعت دانلود رو بیشتر کنیم.

* حداکثر کانکشن هر کاربر
** حداکثر کارگر های فعال
*** تعداد نخ های وصل شده به هر فرزند
**** حداکثر فرزندان اپاچی
***** حداکثر تعداد کانکشن در هر نخ و...
***** تعیین حداکثر میزان موارد (( synflood protection یا tcp flood protection یا udp flood protection)) در فایروال سرور(مثل چند synk در دقیقه و ثانیه و...)

خوب دوستان من اینجای کار فقط نویسنده سایت بودم و مسئول فنی و نصب سایت شخص دیگه ای بود که الان بهشون دسترسی هم ندارم.بخاطر همین از شما خواهشمندم در رابطه با موارد بالا توضیح بدین که چی هستن و تنظیم هر کدوم چقدر در بالا بردن سرعت سایت میتونه تاثیر داشته باشه؟

2-و سوال بعدی اینکه ایا این موارد اصلا قابل تغییر هستن؟چون این طور که به نظر میاد تنها یک بار و اون هم موقع کانفیگ این اتفاق میوفته و برای تغییر این مورد باید مجددا کانفیگ بشه! ایا این درسته یا اینکه هر موقعی این تنظیمات و ارزش ها قابل تغییرند؟

من مطمئنم که میشه با ایجاد یکسری تغییراتی ، سرعت پایه دانلود رو در هر سایتی بدون در نظر گرفتن سرعت اینترنت شخص مقابل بسیار بالا برد.مثلا فرضا شخصی سرعت اینترنتش 128 هست اما بتونه به راحتی از سایت من با سرعتی بیش از 300 یا 500 دانلود کنه.این شدنیه چون خیلی از سایت ها این کار رو دارن انجام میدن.مثل سایت های دانلود فیلم که با عضویت ویژه سرعت دانلود به بالای 300 میرسه.من هم میخوام این امکان رو اگر صرفه اقتصادی داره تو سایتم برای عموم ازاد کنم.یعنی فقط برای اعضا نه! برای هر بازدید کننده مهمانی!
ممنون میشم تا فهمیدن چگونگی رسیدن به این هدف راهنماییم کنین
متشکر از دوستان عزیز

nima-s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
سرعت دانلود از یک سایت به چند چیز مربوطه:
- موقعیت سرور سایت و فاصلش از شما و...
- اینترنت شما
- خود سرور سایت
- خود سایت

که دوتای آخری مهمترین ها هستند.
دو تای اول رو که هم دوستان گفتند و هم خیلی سادست، اما سومی، موقع خرید سرور شما می تونی انتخاب کنی که چه پورتی می خوای، این پورت میشه نهایت پهنای باند دریافتی همزمان شما، مثلا شاید سایتای عالی که به بازدهی مناسب رسیدند پورت 10gig یا بیشتر بگیرند یعنی میشه از این سرور با سرعت 10 گیگ در ثانیه دانلود کرد! حالا شما فرض کن 10 نفر همزمان بخوان دانلود کنند می تونند با سرعت 1گیگ در ثانیه دانلود کنند ولی دیگه نفر یازدهمی نمی تونه دانلود کنه. پس مورد چهارم میاد وسط و سایتها خودشون سرعت دانلود رو محدود می کنند، مثلا میگن هر نفر نهایتا 1مگابایت در ثانیه دانلود بکنه(که تو ایران خیلی عالی و رویایی هست). الان 10000 نفر می تونند همزمان با سرعت 1مگابایت دانلود داشته باشند، بقیشم به همین ترتیب قابل محاسبست.

فکر میکنم دلیل اصلی همین باشه.خرید سروری با قابلیت بیشتر.مثل همین مثالی که زدین
اما من از اصطلاحاتی که بکار بردین اطلاعات کمی دارم.اگر ممکنه مطلب رو بیشتر بازش کنین

یعنی چی که موقع خرید سرور پورت بالاتری خرید؟ اگر منظور همون ترافیک سایته که ترافیک ماهانه سایت ما 60 گیگه.ایا منظور این بود؟
و منظورتون رو در مورد نحوه تقسیم پهنای باند متوجه شدم.در ابتدا باید تعداد بازدید کننده روزانه رو حدس زد و متناسب با نیازهای همزمان کاربران،پورت مناسب رو انتخاب کرد
بفرض در هر روز 500 بازدید کننده داریم که هر کدوم بطور میانگین یک فایل 1 مگابایتی دانلود میکنند.پس در هر روز 500 مگابایت دریافتی داریم.و در ماه میشه 15 گیگا بایت.خوب در حال حاضر که پهنای باند 60 گیگابایته پس چرا پهنای باند اضافی بین کاربرها تقسیم نمیشه و باعث افزایش سرعت دانلود از سایت نمیشه؟(این اعداد فقظ فرضی بودن اما در کل این حالت در سایت وجود داره)

nima-s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین همه چی ربطی به دیتاسنتر و نحوه ی کانکشن شما به سرور داره می زان هوپ های شما به سرور و سرعت هوپ ها !

حالا موارد جزئیی هم هستند که از جمله لود سرور اپلینک ها ترافیک که همشون رو اگه کلی نگاه کنی یه معنی می ده !

بعد اگه بدت می یاد که کسی بهت بگه برو تحقیق کن بهتره که اصلا تو فروم های تخصصی کلاهت نیفته :eek:

ممنونم
در مورد اصطلاحاتتون اطلاع دقیقی ندارم ممکنه روشن تر توضیح بدین در مورد هر کدومشون؟
مثل زان هوپ،سرعت هوپ و سایر اصطلاحات مربوطه؟
چون هدفم از زدن این تاپیک صرفا اشنایی نبود.هدفم این بود که مورد به اندازه کافی برام روشن بشه تا بتونم خودم دنبال راه های عملی پیاده سازی این کار برم و سرعت دانلود رو در سایتم تا اونجا که ممکنه بالا ببرم

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
فکر میکنم دلیل اصلی همین باشه.خرید سروری با قابلیت بیشتر.مثل همین مثالی که زدین
اما من از اصطلاحاتی که بکار بردین اطلاعات کمی دارم.اگر ممکنه مطلب رو بیشتر بازش کنین

یعنی چی که موقع خرید سرور پورت بالاتری خرید؟ اگر منظور همون ترافیک سایته که ترافیک ماهانه سایت ما 60 گیگه.ایا منظور این بود؟
و منظورتون رو در مورد نحوه تقسیم پهنای باند متوجه شدم.در ابتدا باید تعداد بازدید کننده روزانه رو حدس زد و متناسب با نیازهای همزمان کاربران،پورت مناسب رو انتخاب کرد
بفرض در هر روز 500 بازدید کننده داریم که هر کدوم بطور میانگین یک فایل 1 مگابایتی دانلود میکنند.پس در هر روز 500 مگابایت دریافتی داریم.و در ماه میشه 15 گیگا بایت.خوب در حال حاضر که پهنای باند 60 گیگابایته پس چرا پهنای باند اضافی بین کاربرها تقسیم نمیشه و باعث افزایش سرعت دانلود از سایت نمیشه؟(این اعداد فقظ فرضی بودن اما در کل این حالت در سایت وجود داره)

نه دوست عزیز پهنای باند یه چیزه پورت یه چیز دیگست. پهنای باند میشه کل حجمی که کاربرا از سایت شما دریافت می کنند. مثلا وقتی میگیم 10 گیگ پهنای باند داری یعنی تو یک ماه کاربرا می تونند 10 گیگ پهنای باند دریافت کنند که سرعت و... اصلا مهم نیست. ولی پورت سرور یعنی اینکه چه مقدار پهنای باند به صورت همزمان می تونه دریافت بشه. مثلا سرور شما پورت 1گیگ داره یعنی در هر ثانیه می تونه 1 گیگ پهنا ارائه بده، که ممکنه بی استفاده بمونه، یا ممکنه کم بیاد. پورت رو میشه یه جورایی سرعت اتصال سرور به اینترنت تعریف کرد، مثلا اگه یه سرور با پورت 100 کیلوبایت داشته باشیم، ممکنه 10 گیگ پهنای باند داشته باشه، ولی این 10 گیگ باید طی چندین روز استفاده بشه، چون امکان اینکه در یک ثانیه بیشتر از 100 کیلوبایت دریافت کنید رو ندارید، حالا اگر پورتتون 10 گیگ باشه می تونید در یک ثانیه تمام 10 گیگ رو تموم کنید.

nima-s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسیار جوابتون روشن بود ممنونم.فکر میکنم بی دغدغه ترین کار برای افزایش سرعت دانلود همین باشه! افزایش پورت سرور فکر میکنم راه حل قویتری باشه اما مطمئنا افزایش پورت هزینه زیادی رو در برداره

nima-s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان عزیز خواهشمندم میزان تاثیر 3 موردی که در ادرس زیر وجود داره رو توضیح بدن

هاست ابری ( Cloud Hosting )

1-میزان تاثیر رم بر افزایش سرعت لود صفحات + سرعت دانلودفایل از سرور (اگر برسرعت دانلود فایل از سرور تاثیر داشته باشه)
2-میزان تاثیر پردازشگرهای بیشتر در سرعت سریعتر صفحات سایت + سرعت دانلود فایل از سرور(اگر بر سرعت دانلود فایل از سرور تاثیر داشته باشه)
3- میزان بازدید در لحظه ای که در سایت مورد نظر اشاره شده خیلی کمه! حداکثر میزان بازدید در لحظه سایت ما(تعداد افراد انلاین سایت) بالای 1000 تاست اما سرویس فوق حداکثر 1000 بازدید لحظه رو پشتیبانی میکنه! اصلا این قسمت دقیقا تاثیرش بر سرعت چیه؟
4- و در اخر اینکه بگین ایا این سرویس از سرور اختصاصی قویتره؟ اگر نیست از سرور مجازی چطور؟

دوستان در این کادرها میزان پورت مشخص نبود.کسی میدونه پورت هاست های ابری چقدره؟
ممنون

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
اون سایتی که 300 تا دانلود می ده رو بده من چک کنم تا بهت در بحث شبکه بگم از چه روشی استفاده کرده

تنظیمات apache و iis زیاد تاثیرات خارق العاده ی نداره می تونه فقط در میزان لود شدن صفحات تاثیری بزارند و فشار رو در صورت کانفیگ حرفه ی از سرور کاهش بدن برای اینکه سرعت رو بهتر متوجه شی بهترین وب سرور دنیا nginx هست که واقعا سریعه رو دیتا سنتری که ترافیک بالایی داره اوردم بالا سرعت هیچ تفاوت با iis 7 خود دیفالت سرورم نداشت .

در مورد پورت هم اونا مسائله حاشیه ی هستند الان من سرور دارم پورتش 1 گیگ سرعت دانلودم همونقدری که اون یکی سرورم 100مگه اما اگه 100 نفر بخواند دانلود کنند با 1000 نفر اون موقعه است که تغییرات ایجاد می شه.

هرچند فی مابین کلک های رشتی هم می شه زد مثلا سایت اسلک ور رو نگاه کن سایتش از سال 2004 تا اخرین باری که چک کرده بودم هیچ فرقی نکرده بود تمامی عکس هاش از سال 2000 کش شده بود تا به اون روز خوب بعد از بار اول بار دوم مخوف سریع لود می شد.

کانفیگ کردن سرور هم کار راحتی نیست ...

بالا