• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه بفهمم که کدوم دانشجو کار کرده کدوم کار نکرده؟

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
من استاد یه دانشگاه هستم و قراره دانشجوهام اخر ترم یه کار گروهی و پروجه رو تحویل بدهند. حالا میخام بدونم چه جور میشه کنترل کرد که کدوم دانشجو کار کرده کدوم کار نکرده؟

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام

اولا برای یه استاد دانشگاه خوب نیست که پروژه رو به صورت پروجه بنویسن. :دی همچنین میخام هم درستش می خواهم هستش.

با پرسیدن سوال

تجربه های من:
1. یکی از استادامون تو برگه ی سوال آخر ترم آخرین سوال این طور داده بود که در رابطه با پروژه خود 10 سطر توضیح دهید. (2 نمره)
2. به صورت presentaion: یکی از استادامون از اون همه استادی که داشتیم تنها کسی بود که پروژه ها رو فقط با presentation 15 دقیقه ای قبول می کرد و بعد از ارائه چند تا سوال هم می پرسید.

موفق باشید

tiba

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

اولا برای یه استاد دانشگاه خوب نیست که پروژه رو به صورت پروجه بنویسن. :دی همچنین میخام هم درستش می خواهم هستش.

با پرسیدن سوال

تجربه های من:
1. یکی از استادامون تو برگه ی سوال آخر ترم آخرین سوال این طور داده بود که در رابطه با پروژه خود 10 سطر توضیح دهید. (2 نمره)
2. به صورت presentaion: یکی از استادامون از اون همه استادی که داشتیم تنها کسی بود که پروژه ها رو فقط با presentation 15 دقیقه ای قبول می کرد و بعد از ارائه چند تا سوال هم می پرسید.

موفق باشید

و البته برای یه استاد دانشگاه اصلا خوب نیست که چنین سوالی بپرسه.........

متاسفام دوست عزیز ......... متاسف........

tiba

Registered User
لایک‌ها
9
و البته برای یه استاد دانشگاه اصلا خوب نیست که چنین سوالی بپرسه.........

متاسفام دوست عزیز ......... متاسف........

البته اینکه متالیک رو کوت کردم منظورم این نیست که روی سخنم با اونه........

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
با با چقدر زدين تو سر اين سوال. به هر حال سواليه كه پرسيده شده .تشخيص خوب يا بدش رو هم بزارين به عهده شخصي كه سوالو ميخونه.

salmanali

Registered User
لایک‌ها
0
من استاد یه دانشگاه هستم و قراره دانشجوهام اخر ترم یه کار گروهی و پروجه رو تحویل بدهند. حالا میخام بدونم چه جور میشه کنترل کرد که کدوم دانشجو کار کرده کدوم کار نکرده؟

خیالت 100% راحت کسی کار نکرده

pani_2412

Registered User
لایک‌ها
0
نکنه شما خودتون یکی از همون دانشجو هایی که کار نکرده و میخوای ببینی استاد میتونه مچتو بگیره یا نه ;) .
ما که هر وقت پروژه ای داشتیم باید تک تک ( به طور خصوصی و نه جلوی بقیه ) برای استاد در مورد پروژه و مراحل کار توضیح میدادیم .

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15

واسه ما استاد همه بچه ها رو جمع کرد، از مراحل کلی پروژه به صورت رندمایز از بچه ها سوال کرد، طرف به راحتی از جوابی که می ده ( و دو تا سوال تخصصی تر اگر شک کردید) معلوم می شه که کار کرده یا نه، نیازیم نیست سوالا و جواب ها طولانی باشه....

بالا