• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه تلفات را در آکواریوم کم کنیم؟

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
- چند تا راه مناسب که تلفات را در آکواریوم کم کنیم:

بسیاری از تلفات آکواریومی ناشی از وضعیت آب است برای جلوگیری از این عامل اگر از فیلتر های اینترنال یا اکسرنال استفاده میکنیم ابرهایش را هر هفته بشوریم نکته مهم اینجاست که ما این کار را با آب شیر انجام میدیم و این خودش باعث میشه چرخه ی آب بهم بخوره پیشنهاد میکنم از آب آکواریوم استفاده کنیم.

عامل دیگر مرگ ماهیان درجه حرارت برای ماهی ها میباشد من خیلی جا ها دیدم که دوستان از دما سنج در آکواریوم استفاده نمیکنن و به درجه بخاری ها اعتماد میکنن و باید بگوییم که بخاری خود بنده اکه دماشو بزاری رو 28 دمای آب را تا 30 هم میرسونه پس در این مورد دقت داشتیم.

یکی دیگر از راه های انتقال بیماری استفاده نکردن از لجن خوارها و استفاده از آهنربا ها برای شیشه میباشد آهنربا ها اگر خوب هم باشه نمیتونن بجز شیشه ها جایی را تمیز کنن توصیه میکنم حتما در آکواریوم از لجن خوار استفاده کنید.

یکی دیگر از راه های دیگر انتقال بیماری که اکثر ما کمتر به اون توجه نمیکنیم اینه که اگر از گیاه های مصنوعی در تانک استفاده میکنیم حتما هروقت تانک را سیفون میکنیم اون ها را با آب گرم و نمک ضدعفونی کنیم.(چون درمیان آن میتواند باکتری های مضر به راحتی رشد کنه)

نکته دیگر ٬اگر ازماهی هایی که علاقه دارند شن ها را جا به جا کنن باید سیستم فیلتر را قوی کنیم.

اگر از داروهای برای آکواریوم استفاده میکنیم حتما به مقدار اندازه که روی دارو میباشد مصرف کنین من دیدم که بعضی ها کیلویی تو آب میریزن و این خودش میتونه عامل مرگ ماهیان باشه.

یکی دیگر از مشکلات بزرگ ما اینه که آکواریومی برای قرنطینه نداریم و هنگام خریداری ماهی را به تانک اصلی منتقل میکنیم و فکر میکنیم اگه ماهی غذا بخوره سالمه ولی این اشتباهه من خودم ماهی داشتم سالم روز قبلش غذا میخورد ولی فرداش مرد. پس حتی کوچک ترین و پیش پا افتاده ترین راه ها باعث مرگ ماهیتان میشه.

یه نکته دیگه اینه که اگه از ذغال در فیلتر ها استفاده میکنید باید هر سه ماه عوض شه وگرنه نتیجه عکس میده و باعث مرگ آبزیان به مرور زمان میشه.

یه نکته مهم اینکه از نمک ها استفاده نکنید و اگر استفاده میکنید حتما بدون ید استفاده کنید ولی پیشنهاد میکنم از آکواریومی ها نمک دریا بگیرید اینجوری بهتره.

و نکته آخر اینکه اگر در آکواریوم از کشتی های بزرگ استفاده میکنید باید سیستم فیلتر ها بسیار قوی باشد چون یکی از عوامل تولید در داخل آن باکتری میباشد و نکته دیگر اگر کل آب آکواریوم را عوض کردید و ماهی ها را جدا کردید و به آکواریوم دیگه منتقل میکنید حتما از آب آکواریوم جدید را در آن آب به آب کنید که ماهیاتان سکته نکند.

باز هم جسارت منو ببخشید امید وارم هیچ وقت ماهیتون نمیره و 100 سال زنده بمونه ! بازم اگه سوال بود من در خدمتم .

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
ممنون از مطالب مفیدتون

من چند وقت پیش به آکواریومم شن اضافه کردم با اینکه قبل از ریختن به تانک شستمشون ولی بعد از اضافه شدن شن تعداد زیادی از ماهیام مردن. می خواستم بدونم علتش ذرات معلق شن بوده؟

البته قبلش چشم چراغیم یه تغییراتی تو ظاهرش پیدا شده بود قبل از اینکه شن اضافه بشه و اولین ماهی هایی که مردن چشم چراغی بودن.

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
ممنون از مطالب مفیدتون

من چند وقت پیش به آکواریومم شن اضافه کردم با اینکه قبل از ریختن به تانک شستمشون ولی بعد از اضافه شدن شن تعداد زیادی از ماهیام مردن. می خواستم بدونم علتش ذرات معلق شن بوده؟

البته قبلش چشم چراغیم یه تغییراتی تو ظاهرش پیدا شده بود قبل از اینکه شن اضافه بشه و اولین ماهی هایی که مردن چشم چراغی بودن.

درود

داداش وقتی شن ریختی تو آب وقتی چراغ آکواریوم رو روشن کردی خودت ذرات معلق رو میدیدی ؟ شنت چه نوعی بود ؟ دیگه چه ماهیایی داری تو تانک ؟

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
درود

داداش وقتی شن ریختی تو آب وقتی چراغ آکواریوم رو روشن کردی خودت ذرات معلق رو میدیدی ؟ شنت چه نوعی بود ؟ دیگه چه ماهیایی داری تو تانک ؟

این تانکم خیلی کوچیکه برای میز کارم درست کردم برای همین چراغ نداره. (طولش 20 سانته)

تو این تانک گوپی, چشم چراغی, بارب تایگر, تترا (اسم دقیقشون رو نمی دونم ماهی های کوچیک ظریف با دم قرمز) - نئون و لجن خوار بودن.

به جز لجن خوار, تایگر و تترا بقیشون متاسفانه مردن.

البته چون حدس زدم مشکل از شن بوده دوباره شن شستم وگرنه اینا هم حتما تا الان مرده بودن.

الان توش انجل و مولی اضافه کردم + یه گیاه کوچیک.

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
این تانکم خیلی کوچیکه برای میز کارم درست کردم برای همین چراغ نداره. (طولش 20 سانته)

تو این تانک گوپی, چشم چراغی, بارب تایگر, تترا (اسم دقیقشون رو نمی دونم ماهی های کوچیک ظریف با دم قرمز) - نئون و لجن خوار بودن.

به جز لجن خوار, تایگر و تترا بقیشون متاسفانه مردن.

البته چون حدس زدم مشکل از شن بوده دوباره شن شستم وگرنه اینا هم حتما تا الان مرده بودن.

الان توش انجل و مولی اضافه کردم + یه گیاه کوچیک.

رفیق فک کنم به احتمال 80 درصد از شن هات بوده ( چون ماهیایی که گفتی خیلی حساسن ) تو وضعیت ظاهری آبت که چیزی ندیدی ( تغییر رنگ و بوی بد و ... )

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
رفیق فک کنم به احتمال 80 درصد از شن هات بوده ( چون ماهیایی که گفتی خیلی حساسن ) تو وضعیت ظاهری آبت که چیزی ندیدی ( تغییر رنگ و بوی بد و ... )

نه آب تقریبا 70% تازه بود کمی هم باکتری ریخته بودم. کلا خیلی شفاف و تمیز بود.

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
نه آب تقریبا 70% تازه بود کمی هم باکتری ریخته بودم. کلا خیلی شفاف و تمیز بود.

شفافیت دلیلی بر شرایط مناسب آب نیست . کیفیت آب رو پارامتر های شیمیایی اون مشخص میکنه مثل PH , KH , NO2 , NO3

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
چون گفتن 70درصد آب تازه بوده پس پارامترهای شیمیایی باید در شرایط معمول باشن

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
شفافیت دلیلی بر شرایط مناسب آب نیست . کیفیت آب رو پارامتر های شیمیایی اون مشخص میکنه مثل PH , KH , NO2 , NO3

تازه سیفون کرده بودم ولی بعد از اون شن اضافه کردم که بلافاصله ماهیام تلف شدن, البته چندتاشون رو نجات دادم چون شنهارو دوباره با دقت شستم و ماهی های باقیمونده براشون مشکلی پیش نیومده. اگه چراغ داشتم احتمالا ذرات معلق شن رو می دیدم و زودتر متوجه مشکل آکواریوم می شدم.

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
تازه سیفون کرده بودم ولی بعد از اون شن اضافه کردم که بلافاصله ماهیام تلف شدن, البته چندتاشون رو نجات دادم چون شنهارو دوباره با دقت شستم و ماهی های باقیمونده براشون مشکلی پیش نیومده. اگه چراغ داشتم احتمالا ذرات معلق شن رو می دیدم و زودتر متوجه مشکل آکواریوم می شدم.

خب این هم یک تجربه شد دیگه
به قول یکی از دوستام در آکواریوم داری این اشتباهات است که سریع رخ میدهد

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
خب این هم یک تجربه شد دیگه
به قول یکی از دوستام در آکواریوم داری این اشتباهات است که سریع رخ میدهد

بله دیگه! حالا می خوام دیسکاس بگیرم امیدوارم تلفات ندن چون ماهیهای حساسی هستن.

ehsan.h

Registered User
لایک‌ها
6
آب شهر ما آهکیه ممکنه بعضی ماهی ها رو بکشه؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
آب شهر ما آهکیه ممکنه بعضی ماهی ها رو بکشه؟

ابهای نامناسب تاثیر مستقیمی رو حیات ماهی دارن و توی این ابها نمیشه ماهیهای حساس رو نگهداری کرد بهتره از ماهیهای مقاوم استفاده کنی

fishali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از این دارو ایرانی رنگیا اصلا استفاده نکنید سیکل ازت رو حتما طی کنید

بالا