• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه حجم بیش از 100 عکس را با هم کم کنیم

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
در حدود 1000 عکس دارم و میخواهم آپلود کنم اما حجم زیای دارنه
یه نرمافزار بود که مثلا میشود 100 تا عکس را با هم حجمشون را کم کرد کسی لینک یا اسم اون نرمافزار را داره
چون با فتوشاپ خیلی زمان میبره
لطفا لینک یا اسم اون نرم افزار را اینجا بزارید
با تشکر

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
توی برنامه acdsee (فکر کنم از ورژن 6 به بعد) گزینه batch tools وجود داره که میتونی یک سری اعمال رو روی چندین عکس به طور همزمان انجام بدی یکیش همین resize کردن و کم کردن حجم عکس هست

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mammad81 :
توی برنامه acdsee (فکر کنم از ورژن 6 به بعد) گزینه batch tools وجود داره که میتونی یک سری اعمال رو روی چندین عکس به طور همزمان انجام بدی یکیش همین resize کردن و کم کردن حجم عکس هست
ممنون از جوابیت
بغیر از acd برنامه ای دیگری نیست چون هر موقع نصب میکنم این برنامه رو تمام ایکون ها را بهم میریزه

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برنامه ی advance batch converter رو دارم. خیلی برنامه ی جالبیه. هم میتونی حجم عکس رو کم کنی هم میتونی فرمتش رو عوض کنی. بهترین قابلیتش اینه که همزمان چندین و چند عکس رو با هم روشون تغییرات رو ایجاد میکنه. حجم برنامه هم خیلی کمه. البته اگه نسخه ی رجیستر نشده رو داشته باشی، همزمان فقط 6 تا رو میتونی تغییر بدی ولی اگه رجیستر کنی، همزمان تعداد زیادی عکس رو میتونی تغییرات روشون ایجاد کنی.

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Beh_Madonna :
ممنون از جوابیت
بغیر از acd برنامه ای دیگری نیست چون هر موقع نصب میکنم این برنامه رو تمام ایکون ها را بهم میریزه
چه به هم ریختنی؟!
73.gif

خب اگه منظورت اینه که آیکون عکسها عوض میشه و با ACDSEE باز میشن، میتونی راحت عوض کنی برنامه ی اجراییشون رو. برو به Tools-->Folder Options-->File Types بعدش برو دنبال اون پسوند عکسهایی بگرد که با این برنامه هی باز میشن. بعدش وقتی که پیدا کردی، روش کلیک کن، بعدش روی Change کلیک کن و برنامه ای که میخوای این فایل رو اجرا کنه رو انتخاب کن. اگه دیدی گزینه ی Change خاموشه ، روی Advanced کلیک کن بعدش برو روی Edit و سپس Browse رو بزن و برنامه ی اجرا کردن اون نوع فایل رو انتخاب کن.

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از ashkanbuffon :
چه به هم ریختنی؟!
73.gif

خب اگه منظورت اینه که آیکون عکسها عوض میشه و با ACDSEE باز میشن، میتونی راحت عوض کنی برنامه ی اجراییشون رو. برو به Tools-->Folder Options-->File Types بعدش برو دنبال اون پسوند عکسهایی بگرد که با این برنامه هی باز میشن. بعدش وقتی که پیدا کردی، روش کلیک کن، بعدش روی Change کلیک کن و برنامه ای که میخوای این فایل رو اجرا کنه رو انتخاب کن. اگه دیدی گزینه ی Change خاموشه ، روی Advanced کلیک کن بعدش برو روی Edit و سپس Browse رو بزن و برنامه ی اجرا کردن اون نوع فایل رو انتخاب کن.
کاملا درسته یه راه ساده ترش هم اینه که از یکی از فایلهای مثلا jpg بری و properties بگیری و اونجا change رو بزنی و تعیین کنی که این فرمت با چه برنامه ای باز بشه ضمن اینکه موقع نصب acdsee هم میتونی بهش بگی که هیچ فایلی رو به صورت پیش فرض برات باز نکنه

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mammad81 :
کاملا درسته یه راه ساده ترش هم اینه که از یکی از فایلهای مثلا jpg بری و properties بگیری و اونجا change رو بزنی و تعیین کنی که این فرمت با چه برنامه ای باز بشه ضمن اینکه موقع نصب acdsee هم میتونی بهش بگی که هیچ فایلی رو به صورت پیش فرض برات باز نکنه
آخ راست میگی:D این یکی که از همه ساده تر بود رو یادم رفت بگم. دمت گرم رفیق;)

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من این دو برنامه رو پیشنهاد میکنم که حجمشونم کمه !
MultiResize
Image resizer
اینا هم سایز و هم کیفیت یه مشت تصویرو (هر چن تا باشه خودت سلکت می کنی) می تونن تغییر بدن.
جفتشونو توی یه فایل زیپ می تونی دانلود کنی:

فایل های ضمیمه

• MultiResize.zip
    527 KB · نمایش ها: 108

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Amiin :
من این دو برنامه رو پیشنهاد میکنم که حجمشونم کمه !
MultiResize
Image resizer
اینا هم سایز و هم کیفیت یه مشت تصویرو (هر چن تا باشه خودت سلکت می کنی) می تونن تغییر بدن.
جفتشونو توی یه فایل زیپ می تونی دانلود کنی:
ممنون خیلی کارش خوب بود
مخصوصا یکیشون خیلی خوب بود با این حجم کم کارش خوب بود و اصلا کیفیت عکس را هم کم نکرد

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
ashkanbuffon جان ممنون از برنامه که معرفی کردید
در مورد بهم ریختن ایکون هام باید اینو بگم که من اصلا با این برنامه acd زیاد حال نمیکنم
21.gif

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ACD see پدر سرعت رو در میاره Picasa خیلی بهتره اصلا سرعت رو کم نمیکنه

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از mammad81 :
خیلی زیاد تایید میشه.....
:D :D

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
به نقل از Beh_Madonna :
ashkanbuffon جان ممنون از برنامه که معرفی کردید
در مورد بهم ریختن ایکون هام باید اینو بگم که من اصلا با این برنامه acd زیاد حال نمیکنم
21.gif
هرکس یه سلیقه ای داره و از یه برنامه خوشش میاد اما از نظر امکانات کمتر برنامه ای تو این رنج امکانات acdsee رو داره منکه خیلی برای دستکاری عکسهام اصلا سراغ فتوشاپ نمیرم چون acdsee نیازمو املا بر طرف میکنه

بالا