• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه درآمدمان را از گوگل ادسنز بگیریم؟

shitonak2004k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یک سایت خارجی راه اندازی کردم می خوام از گوگل ادسنس درآمد کسب کنم میشه یکی درباره موضوعات زیر منو راهنمایی کنه:
- نحوه رفتن به اکانت گوگل ادسنس با وجود تحریم. (تاجایی که من تحقیق کردم حتی چیز پی ان اختصاصی هم جوابگو نیست و امکام فهمیدن گوگل هست. با این وجود سرور اختصاصی رو امنجان نکردم)
- درباره گرفتن چک درآمد از گوگل. (چه چیزهایی برای این کار لازمه و چطور؟)
با تشکر

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
سلام
من یک سایت خارجی راه اندازی کردم می خوام از گوگل ادسنس درآمد کسب کنم میشه یکی درباره موضوعات زیر منو راهنمایی کنه:
- نحوه رفتن به اکانت گوگل ادسنس با وجود تحریم. (تاجایی که من تحقیق کردم حتی چیز پی ان اختصاصی هم جوابگو نیست و امکام فهمیدن گوگل هست. با این وجود سرور اختصاصی رو امنجان نکردم)
- درباره گرفتن چک درآمد از گوگل. (چه چیزهایی برای این کار لازمه و چطور؟)
با تشکر

سلام

نه با چیز پی ان میشه کی گفته نمیشه ! فقط باید مواظب باشی آی پی ات تمیز باشه و توی لیست سیاه نرفته باشه

برای گرفتن چک این گزینه ها رو احتیاج داری
- یک آشنای قابل اعتماد در خارج کشور طوری که پولت رو نخوره
- یک آدرس معتبر برای گرفتن چک همون آدرس آشنای مورد اعتماد
- یک شماره تلفن معتبر برای تایید آکانت موقع ساخت به کارت میاد همون شماره تلفن آشنات

دو روش تبدیل چک دلاری به ریال هست
- یکی آشنات چک رو به نام خودش دریافت کنه و معادل ریالیش رو به حسابت تو ایران واریز کنه
- دومی اینکه چک بنام خودت توسط گوگل صادر بشه آشنات واست بفرسته ایران با کلی بد بختی و پولسانت برداشتن یه صراف دلارت بشه ریال و چکت رو بخره البته این روزا یکم نایاب شده

خوش باشی

shitonak2004k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

نه با چیز پی ان میشه کی گفته نمیشه ! فقط باید مواظب باشی آی پی ات تمیز باشه و توی لیست سیاه نرفته باشه

برای گرفتن چک این گزینه ها رو احتیاج داری
- یک آشنای قابل اعتماد در خارج کشور طوری که پولت رو نخوره
- یک آدرس معتبر برای گرفتن چک همون آدرس آشنای مورد اعتماد
- یک شماره تلفن معتبر برای تایید آکانت موقع ساخت به کارت میاد همون شماره تلفن آشنات

دو روش تبدیل چک دلاری به ریال هست
- یکی آشنات چک رو به نام خودش دریافت کنه و معادل ریالیش رو به حسابت تو ایران واریز کنه
- دومی اینکه چک بنام خودت توسط گوگل صادر بشه آشنات واست بفرسته ایران با کلی بد بختی و پولسانت برداشتن یه صراف دلارت بشه ریال و چکت رو بخره البته این روزا یکم نایاب شده

خوش باشی

دوست عزیز از راهنمایی تون متشکرم ولی منم چون نمی دونم آی پی تمیز رو چه طوری میشه پیدا کرد واسه همین میگم نمیشه حالا شما جایی سراغ داری که بشه آی پی تمیز پیدا کرد؟ ولی در مورد تبدیل چک به پول با درنظر گرفتن این موضوع که چک بنام خودم بیاد و منم مثلا تو ترکیه حساب باز کنم و اونجا نقدش کنم چیه (اصلا نمی دونم میتونم حساب باز کنم یا باید تابعیت چیزی داشته باشم) نمی دونم شما بانکی تو ترکیه می شناسید که از طریق اینترنت بشه توش حساب باز کرد آخه من آشنا دارم ولی فقط از آدرسش می تونم استفاده کنم) شما ببینید اینی که من میگم امکانش است: چک به آدرس آشنای من و بنام خودم بیاد ترکیه منم از آشنام بخوام اونو تو حسابم که تو ترکیه دارم بخوابونه. منم از طریق بانکداری اینترنتی حواله کنم ایران. البته میدونم رویایی شد ولی فکردم ملزومات یک بانک خوب تو ترکیه است که بانکداری اینترنتی خوبی داشته باشه. لطفا منو راهنمایی کنید.

javad1990

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز از راهنمایی تون متشکرم ولی منم چون نمی دونم آی پی تمیز رو چه طوری میشه پیدا کرد واسه همین میگم نمیشه حالا شما جایی سراغ داری که بشه آی پی تمیز پیدا کرد؟ ولی در مورد تبدیل چک به پول با درنظر گرفتن این موضوع که چک بنام خودم بیاد و منم مثلا تو ترکیه حساب باز کنم و اونجا نقدش کنم چیه (اصلا نمی دونم میتونم حساب باز کنم یا باید تابعیت چیزی داشته باشم) نمی دونم شما بانکی تو ترکیه می شناسید که از طریق اینترنت بشه توش حساب باز کرد آخه من آشنا دارم ولی فقط از آدرسش می تونم استفاده کنم) شما ببینید اینی که من میگم امکانش است: چک به آدرس آشنای من و بنام خودم بیاد ترکیه منم از آشنام بخوام اونو تو حسابم که تو ترکیه دارم بخوابونه. منم از طریق بانکداری اینترنتی حواله کنم ایران. البته میدونم رویایی شد ولی فکردم ملزومات یک بانک خوب تو ترکیه است که بانکداری اینترنتی خوبی داشته باشه. لطفا منو راهنمایی کنید.

سلام
دوست عزیز همچینم که فکر می کنی رویایی نیست چون با وجود اون آشنایت توی خارج کارت راه میفته ؛
شما میتونی از آدرس و تلفن فامیلت به جای ادرس خودت توی ادسنس وارد کنی ؛ فقط سختیش گرفتن pin code گوگل و تایید تلفنیه ، بعد اون که حسابت تایید شد مشکلی نیست...
برای این که بتونی پولت رو از گوگل بگیری باید یه حساب بانکی خارجی توی همون کشوری که آدرس آشناتون اونجا هست باز کنی و بعد از اون می تونی پولت رو از چند طریق از گوگل بگیری :
1- چک گوگل
2- ارسال مستقیم به حسابت eft
3-وسترن یونیون
کلا اگه درآمدت رو از چک بگیری دردسرش زیاده من پیشنهادم eft بهتره ، می تونی لیست کشورهایی که گوگل پول رو مستقیم از طریق eft به حساب می ریزه در لینک زیر ببینی...
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?hl=en&answer=15827
و یه چیز خیی مهم اینه که نباید سوتی بدی و گوگل متوجه بشه ایرانی هستی...
راهشم به نظرم یه چیز پی ان با آی پی اختصاصی بگیری حله.

موفق باشی:)

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
فقط 2 تا مشکل هست:
برای حساب باز کردن حتما و حتما باید حضور فیزیکی در بانک داشته باشید
به محض این که بانک بفهمه ایرانی هستید n + 1 تا بهونه میاره و اخرشم فکر نمیکنم یه حسابی براتون باز کنه که امکان حواله به ایران داشته باشه! فوقش یه حساب داخلی همون کشور رو بهتون بدن یعنی فقط از تو ترکیه بتونید پولش رو برداشت کنید (بعد اگر خواستید بیارید ایران :))
مگر اینکه خیلی چونه بزنید که بازم فکر نمی کنم :(

javad1990

Registered User
لایک‌ها
0
فقط 2 تا مشکل هست:
برای حساب باز کردن حتما و حتما باید حضور فیزیکی در بانک داشته باشید
به محض این که بانک بفهمه ایرانی هستید n + 1 تا بهونه میاره و اخرشم فکر نمیکنم یه حسابی براتون باز کنه که امکان حواله به ایران داشته باشه! فوقش یه حساب داخلی همون کشور رو بهتون بدن یعنی فقط از تو ترکیه بتونید پولش رو برداشت کنید (بعد اگر خواستید بیارید ایران :))
مگر اینکه خیلی چونه بزنید که بازم فکر نمی کنم :(

دوست عزیز این جور که میگی نیست ، ترکیه بانک های زیادی داره از جمله بانک های دولتی ، بانک های خصوصی داخلی ، بانک های خصوصی خارجی .
در این بین باید دور بانک های خصوصی خارجی رو بایدخط کشید چون بعیده به ایرانی ها سرویس بدن.

میمونه این وسط بانک های داخلی ؛ که ازجمله بانک های معتبر خصوصی ترکیه میشه:
Garanti banksi , akbank , Is bsnksi , Yapı ve Kredi Bankası
اگر فرض محال از بین این همه بانک خصوصی ترکیه ، هیچکدام به ایرانی ها سرویس ندادن می شه از بانک های دولتی ترکیه که فکر میکنم می تونه شرایطشون برا ایرانی ها بهتره باشه استفاده کرد ؛ از جمله:
ZİRAAT BANKASI , HALK BANKASI , VAKIFLAR BANKASI

و یه چیز یگه این که چون این بانک ها ، بانک های معتبری هستند ، نمیشه غیر حضوری حساب باز کرد ؛ باید برای باز کردن حساب به صورت فیزیکی حساب باز کنی.
:)

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوست عزیز این جور که میگی نیست ، ترکیه بانک های زیادی داره از جمله بانک های دولتی ، بانک های خصوصی داخلی ، بانک های خصوصی خارجی .
در این بین باید دور بانک های خصوصی خارجی رو بایدخط کشید چون بعیده به ایرانی ها سرویس بدن.

میمونه این وسط بانک های داخلی ؛ که ازجمله بانک های معتبر خصوصی ترکیه میشه:
Garanti banksi , akbank , Is bsnksi , Yapı ve Kredi Bankası
اگر فرض محال از بین این همه بانک خصوصی ترکیه ، هیچکدام به ایرانی ها سرویس ندادن می شه از بانک های دولتی ترکیه که فکر میکنم می تونه شرایطشون برا ایرانی ها بهتره باشه استفاده کرد ؛ از جمله:
ZİRAAT BANKASI , HALK BANKASI , VAKIFLAR BANKASI

و یه چیز یگه این که چون این بانک ها ، بانک های معتبری هستند ، نمیشه غیر حضوری حساب باز کرد ؛ باید برای باز کردن حساب به صورت فیزیکی حساب باز کنی.
:)

عزیز میخواستم اینجا پست بزنم گفتم ممکنه مدیر گیر بده , شما اطلاعات خوبی دارید میشه اینجا هم یه سر بزنید
به راهنمایی احتیاج دارم :(

http://forum.persiantools.com/t8302-page230.html

latari

Registered User
لایک‌ها
86
نمیدونم تا چه حد اعتبار داره ولی این سایت مدعی هست که میتونه تو آمریکا براتون حساب باز کنه و گفته میتونید در آمد گوگل رو برداشت کنید دوستان به نظرتون راسته
http://www.parsinic.com/?action=ATM-Card
من مدتها هست که میخوام یه سایت بزنم و از گوگل در آمد کسب کنم ولی همیشه سر برداشت ترسیدم و کارم رو شروع نکردم

javad1990

Registered User
لایک‌ها
0
نمیدونم تا چه حد اعتبار داره ولی این سایت مدعی هست که میتونه تو آمریکا براتون حساب باز کنه و گفته میتونید در آمد گوگل رو برداشت کنید دوستان به نظرتون راسته
http://www.parsinic.com/?action=ATM-Card
من مدتها هست که میخوام یه سایت بزنم و از گوگل در آمد کسب کنم ولی همیشه سر برداشت ترسیدم و کارم رو شروع نکردم

سلام
به نظرم به این گونه سایت ها اعتماد نکنی بهتره ، چون بانک های اروپایی و آسیایی به زور به ایرانی ها سرویس می دن حالا چه برسه به بانک های آمریکا که سایه ایرانی ها رو با تیر میزنن!:eek:

در ضمن اگه توی آمریکا حساب باز کنی باید حتما توی آمریکا آدرس داشته باشی تا گوگل تاییدت کنه ، با این اوصاف اینم امکانش کمه چون شرکته ای پستی آمریکایی محاله با ایران کار کنن...

به نظر من بهترین جا واسه حساب باز کردن توی یکی از همین کشورهای نزدیک ایران که با ایران رابطه خوبی داره ، هستش.

بالا