• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه درگاه بین المللی برای سایتم بگیرم؟

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان
آیا سیستم واسطه ای مثل پارس پال یا زرین پال وجود داره که در آن افراد خارجی هم بتونن به دلار خرید کنند و هزینه را به حساب بریزند بعد بتونند فایل را دانلود کنند؟
اگر میشناسید لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
پی پل و صد ها سرویس دیگه روی اینترنت هستند که اینکار رو انجام میدن ولی شما باید این قابلیت رو داشته باشید که بتونید با تعدادی از سرویس های پر طرفدار به طور همزمان کار کنید تا بتونید فروشتون رو حفظ کنید (یا با یک سرویس واسط فروش خاص کار کنید که محبوب باش و / یا از سرویس های مختلف پرداخت پشتیبانی کنه برای مشتری)! چون مشتری نمیاد به آب و آتیش بزنه تا از سایت شما خرید کنه (به جز در موارد خاص) کافیه فقط یک جای کار بلنگه ، مثلاً مشتری بخواد از بالانس پی پلش برای پرداخت پول استفاده کنه ولی شما پی پل رو قبول نکنید. مشتری صفحه رو میبنده و میره دنبال یه سایت دیگه میگرده که یه سرویس مشابه رو با پی پل بهش بفروشه! پس نمیتونی بگی من به جای پی پل از یک سرویس غیر مشهور استفاده میکنم! میتونی بگی ولی خب روی فروشت تاثیر محسوسی میذاره ...
پیروز باشی

charles880

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Special sales to customer support) popular service fees and / or different! When customers enter the water and fire to your purchase (except in special circumstances) BLNG adequate · H is just a place to work, for example, customers want to pay the balance after the Polch, but you do not accept the bridge. The bottom of the page and your customers are looking for a site, I'll be back by selling the same services under a bridge! So, can you tell me to use the services of other famous bridge, not me! Then you can say, but chipped selling tangible impact you win ......skinny leather trousers اما شما را قبول نمی به پل. پایین صفحه و مشتریان خود به دنبال یک سایت، من بر می گردم به فروش آن توسط زیر یک پل خدمات مشابه! بنابراین، می تواند به شما به من بگویید برای استفاده از خدمات بعد از پل غیر معروف، نه من! سپس شما می توانید می گویند، اما گل میکنه و فروش تاثیر محسوس ...... شما برنده شوید

بالا