حرف شما متين.
ولي مثلا من كه فقط 500 دلار بودجه تبليغات با ادرودز دارم حالا اگر بيام مبلغ بالا رو براي هر كليك تعيين كنم اونوقت خيلي زود اين 500 دلارم تموم نميشه؟
ببین دوست من تبلیغات یک پروسه کاملا پیوسته و هدف دار هست
اولین مطلبی که در تبلیغات باید درنظر داشت اینه که هزینه برگشت پذیره یعنی وقتی شما یک مبلغی و به یک جریان وارد میکنی باید در انتها اون مبلغ و بیشتر رو دریافت کنی چون اگه غیر این باشه اصلا بهش تبلیغ نمیگن
حالا مطلبی که اینجا اهمیت داره اینه که
- یک پلن درست رو انتخاب کنی
- برای هزینه کردن تردید نداشته باشی
- کار رو بدست یک کاردان بسپری
- تحمل داشته باشی
مسلما وقتی شرکتی مثل گوددی با این همه معروفیت هنوز در گوگل تبلیغ داره پس حتما جریاناتی هست که یک مدیر تبلیغاتی( صاحب گوددی ) برای فروش محصولات خودش در حالی که در صدر فروندگان هست بازم به تبلیغات در گوگل ادامه از طرفی فکر میکنی هزینه تبلیغات اونا 5-6 هزار دلار هست ؟ اونا ماهانه بالای 100 هزار دلار فقط برای تبلیغات خرج میکنند و نتیجش رو میبینند
البته من انتظار ندارم شما بتونی این دیدگاه رو داشته باشی بخاطر اینکه هنوز لغت تبلیغات در ایران ناآشناست چه برسه تبلیغات اینترنتی
نوع نمایش تبلیغات در گوگل براساس ارزش کلمات کلیدی هست وقتی 100 نفر همزمان برای کلمه HOST تبلیغ میدن گوگل براساس هوش مصنوعی پیشبینی شده در پورتالش میاد برای مشتریان Rate محاسبه میکنه و هر مشتری که مبلغ بالاتر داده تبلیغات اون اول نمایش داده میشه