• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه سالی $65,559.00 بدست آوریم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

probehyip.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان باید بگم که منم مثل خیلی ها علاقه زیادی به ماتریکس نداشتم. اما به یک ماتریکس بر خوردم که به نظر خوب اومد. البته دوستانم تو این سایت جدید فعالیت کردن و پرداخت هم داشته و کاملا اتوماتیک هست.
اگه یادتون باشه موقعی که دوبلر ها اومده بودن همه با اشتیاق عضو می شدن و پولشون دوبله میشد اما فقط 1 بار بود و باید دوباره پول میزاشتین. اما با فعالیت در ماتریکس یک بار پول بزارید و با همون اشتیاقی که در دوبلر ها کار میکردین اگه در این ماتریکس هم کار کنید مطمئناً پول خوبی در خواهید آورد.

این سایت تا 16 مرحله به شما پورسانت میده و حق عضویتش 22 دلار هست.دارای پنل عضویت هم هست و همه چیز کامل هست.برای دیدن اطلاعات بیشتر و جزئیات با استفاده از لینک رفرال من به سایت مراجعه کنید و سپس در صورت رضایت عضو شوین:

There are 5 Ways to Earn, and all bonuses and commissions (except #1) will be sent automatically and instantly by our Automated System.
#1 Sell the $5000 worth of Digital Products that are included in your membership (This is optional)
#2 Direct Referral Bonus $5 to each new member you refer.
#3 Pairing Bonus $10 per pair. Once your member got paired with your new member.
#4 Referred Referral Bonus $1 per new member referred by your direct referrals. Once your referral refer others, then you will earn this bonus.
#5 Binary Networking is another bonuses. it will explain on the next question.

http://probehyip.22usd.com

PaTientMan

Registered User
لایک‌ها
2
چرا ما اینقدر رویایی هستیم و فکر میکنیم میشه ره صدساله رو یه شبه طی کرد؟!!:hmm: :blink: :questionm
اگه مردم بدونن شیوه های جدید استعمار چه جوریه اینقدر این چیزارو تبلیغ نمی کنن!!

probehyip.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز این به نظر من استعمار نمی تونه باشه. چون وقتی که در این سایت عضو بشین می تونین نزدیک به 500 برنامه رو که هم جا پولی هست رو به صورت رایگان در قسمت اعضای سایت دانلود کنین. پس این سایت در اززای پولی که بابت حق عضویت میگیره خدمات هم میده . هم خدمات هم که می تونی رفرال جمع کنید و پورسانت بگیرین.
در واقع این سایت مثل ایران بین خودمون هست چون برنامه هاشو با عضویت 22 دلاری می تونین در اختیار داشته باشین.

HollyBoy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم دریافت داشتم از این سایت بهتره چرت پرت نگی آقای استعمار شناس.
استعمار یعنی اینکه جلوی این کارها رو بگیری تا جوونا یا دزدی کنن یا موار بکشن و بفروشن. اگر کار داری که بدی دست جوونا بسم اا... و گرنه خفه شو . چون اگر این کار سود داشت کسی انجام نمی داد. تو یه بسوادی هستی که هنوز تو قرن 2 فش 6 هجری می چرخی . نمی دونم چرا کسانی که لیاقت ندارن میان دست به کیبور میزنن. جوون ایرانی از هر راهی میتونه پول در بیاره حالا ما راه راستشو انتخاب کردیم . برو گیر بده به مواد فروشا مرتیکه.

PaTientMan

Registered User
لایک‌ها
2
آخه این چیزا فقط تو کشورهای جهان سوم و در حال توسعه رواج داره.
به نظر من با این کار میخوان مردم رو از فعالیت های دیگه منحرف کنن تا کم کم به اونا وابسته بشن
در ضمن چه تضمینی وجود داره که این فعالیت ها ادامه دار باشه؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا