• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه سایت خود را بهینه کنیم؟‬ روز بیست و سوم: توییتر

doctor.sniff

Registered User
لایک‌ها
111
به بیست و سومین روز از مقاله 30 روز تا بهینه‌سازی سایت خوش‌آمدید!
مقدمه
امروز، من می‌خواهم در مورد پلتفورمی تقریبا جدید به نام تویتر صحبت کنم.
تویتر، یک شبکه اجتماعی است که یک سوال بسیار پایه‌ای را می‌پرسد: شما در حال حاضر، چه کاری انجام می‌دهید؟
افراد 140 کلمه، برای پاسخ به این سوال، فضا دارند. در واقع، این پلتفورم، یک خدمات بلاگ نویسی میکرو است که در آن، افراد می‌توانند، فعالیت‌های خود را به دیگران به اشتراک بگذارند.
برای مثال، شما می‌توانید فعالیت‌های من را در http://twitter.com/digiseo_ir، دنبال کنید.
توییتر به گونه‌ای طراحی شده است که ما بتوانیم خیلی سریع و با هر وسیله‌ای که می‌توانیم به آن متصل شده و وضعیت کنونی خود را در آن درج کنیم.
شاید دوستان و کسانی رو دیده باشید که حتی درون توییتر وضعیت خود را هر چند دقیقه و حتی دقیقه به دقیقه برای دوستان و دستداران خود به اشتراک می‌گذارند. به راستی این اشتراک گذاری به چه کاری می‌آید؟ و چه چیز آن می‌تواند برای دیگران جذاب باشد؟
توییتر ممکن است برای مصارف مختلفی مورد استفاده قرار گیرد. بطور مثال ما در توییتر تنها به ذکر مقالات و مطالب می‌پردازیم. این مصارف می‌توانند تجاری، تفریحی و یا حتی آموزشی باشند.
اما نقطه نظر ما در آموزش این مقاله فقط تجاری است و قصد مطرح کردن توییتر را به عنوان یک ابزار و رسانه اجتماعی را داریم.

ادامه مطلب: http://digiseo.ir/post/c_showListObject/255_چگونه-سایت-خود-را-بهینه-کنیم؟‬ روز-بیست-و-سوم:-توییتر
فایل پی دی اف: http://fsnet.ir/home/1/files/توییتر.pdf

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
تبادل لینک با سایتهای غیر هم موضوع تاثیر خوبی داره یا بد؟
وقتی وبلاگ بازدیدهاش به مرحله رشد و سپس ثبات میرسه چه کارهائی باید انجام بدیم تا نزول پیدا نکنیم؟

doctor.sniff

Registered User
لایک‌ها
111
تبادل لینک با سایتهای غیر هم موضوع تاثیر خوبی داره یا بد؟
وقتی وبلاگ بازدیدهاش به مرحله رشد و سپس ثبات میرسه چه کارهائی باید انجام بدیم تا نزول پیدا نکنیم؟
دوست خوبم سلام
تبادل لینک به هر طریقی خوب نیست. چه مربط و چه نامربوط

در رابطه با ثبات در مرحله رشد باید بگم که انقدر راه و ترفند مارکتینگ و سئو وجود داره که هیچ موقع عمر من و شما قد نمیده که به انتهاش برسیم.

bhbh

Registered User
لایک‌ها
9
شما میگی کپی پیست نکنیم م مطلب تولید کنیم

الان سایت بیتوته مطالبش اختصاصی هست ؟ ساتیشم تفریحی هست - از هر چی هم پست میدی ولی الکسا 17 ایران هست ! و در نتایج اول گوگل

doctor.sniff

Registered User
لایک‌ها
111
شما میگی کپی پیست نکنیم م مطلب تولید کنیم

الان سایت بیتوته مطالبش اختصاصی هست ؟ ساتیشم تفریحی هست - از هر چی هم پست میدی ولی الکسا 17 ایران هست ! و در نتایج اول گوگل
دوست خوبم تا حالا دیدی این سایتهای دولتی تبلیغ کنن؟ مثلا سازمان میراث فرهنگی بیاد سئو کار کنه؟

کسی مثل بیتوته با کلی تبلیغات محیطی و قدمتی که داره نیازی به رعایت سئو هم نداره
این سایت رو روزانه کلی از افراد با ورود اسم میتقیم یا سرچ کلمه بیتوبته واردش میشن و این برای گوگل کافی هست که بدونه این سایت محبوبیت داره

roadcloud

Registered User
لایک‌ها
61
این مقاله ها به درد عمت میخوره :)
خودت از سئو چیزی بارت نیست بعد اومدی به دیگران سئو یاد بدی ؟

doctor.sniff

Registered User
لایک‌ها
111
این مقاله ها به درد عمت میخوره :)
خودت از سئو چیزی بارت نیست بعد اومدی به دیگران سئو یاد بدی ؟
دوست عزیزم انشالله که شما هم موفق باشید.
من هم آرزوی سلامت کامل برای شما دارم.

bhbh

Registered User
لایک‌ها
9
دوست خوبم تا حالا دیدی این سایتهای دولتی تبلیغ کنن؟ مثلا سازمان میراث فرهنگی بیاد سئو کار کنه؟

کسی مثل بیتوته با کلی تبلیغات محیطی و قدمتی که داره نیازی به رعایت سئو هم نداره
این سایت رو روزانه کلی از افراد با ورود اسم میتقیم یا سرچ کلمه بیتوبته واردش میشن و این برای گوگل کافی هست که بدونه این سایت محبوبیت داره
حالا این سایت هیچ - خیلی سایتهای دیگه هستن مثل این - مثلا همین سایت پاپ موزیک

بالا