• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه ميتوان روي سروري كه از ديتا بيس sql server 2000 استفاده ميكند ....

hooya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چگونه ميتوان روي سروري كه از ديتا بيس sql server 2000 استفاده ميكند با استفاده از asp يك database ساخت؟
آيا بايد مثل access فايل database را upload كرد؟

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزيز، بايد با SQL کد بنويسی و Database ايجاد کنی.
ولی معمولا اجازه انجام اين کار رو نداری! بايد توسط کنترل پنلت اين کار رو انجام بدی.

hooya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متشكرم.اما بايد چيزي را كه گفتيد بررسي كنم :cool:

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستي من تازه براي يك كار مجبور شدم كه برم توي نخ اين ASP و SQL SERVER خــــــــــــب!

حالا من چه طور مي تونم از table هام backup بگيرم و چه طور بايد اين backup رو بفرستم توي اينترنت!

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
من كلي جواب نوشتم برا اين پست ولي نشد پستش كنم. بهر حال خلاصه مينويسم. اطلاعات هر ديتابيس توي فايلي با پسوند mdf ذخيره ميشوند. شما اول بايد ديتابيست رو detach كني از سرور بعد اين فايل رو upload كني. بعد يه جوري ( بسته به كنترل پنل ) ديتابيس رو attach كني به سرور هاستت.

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از sefrvayek :
من كلي جواب نوشتم برا اين پست ولي نشد پستش كنم. بهر حال خلاصه مينويسم. اطلاعات هر ديتابيس توي فايلي با پسوند mdf ذخيره ميشوند. شما اول بايد ديتابيست رو detach كني از سرور بعد اين فايل رو upload كني. بعد يه جوري ( بسته به كنترل پنل ) ديتابيس رو attach كني به سرور هاستت.
ممنون
من يك بار يادم هست رفتم توي ديتچ بعد كلا ديتابيس پاك شد مشكل از چي بوده؟

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
ديتابيس پاك نشده فقط از سرور جدا شده و آماده انتقال. اگه همونو دوباره attach كني برميگرده.

بالا