• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه مي توانم صداي مودم را كم كنم؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام

صداي مودم بنده كمي بلند است و نصفه شب هنگام Connect شدن به اينترنت باعث بيدار شدن ديگر اعضاي خانواده از خواب مي شود. چگونه مي توانم آن را كم كنم؟

لازم به يادآوري است كه مراحل زير را طي كردم:
Start> ControlPanel> Phone and Modem> Modems> Properties> Modem> Speaker Volume

گزينه مربوط به Speaker Volume روي كمترين حد خود بود، آن را روي Off گذاشتم و Ok كردم اما باز هم صداي مودم به همان بلندي قبل است.

آيا براي كم كردن اين صدا، راه حل نرم افزاري وجود دارد يا بايد دور اسپيكر مودم را كه داخل كيس است، دستمال كاغذي بپيچم؟

با تشكر

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از parsa boroomand :
در کانکشنی که ساخته ای، properties رو میزنی ... بعد Configure ، بعدا میری اون تیک گزینه Enable modem speaker رو برمیداری!

البته این مال ویندوز Xp هست! ویندوز های دیگه هم باید تو همین مایه ها باشه ... !!!
اين روشی که دوستمون میگه کاملاً درسته...ولی کم نمیشه صدا...کلاً قطع میشه

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
تنها روشش همینه فقط میتونی صدا رو قطع کنی البته یه کار هم میشه کرد اگر موردمت خروجی صدا داره یه بلندگو یا اسپیکر بهش وصل کن در این حالت صدا فقط از اسپیکر میاد بعد ولوم اسپیکر رو کم کن

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
بالاخره مجبور شدم دور اسپيكر مودم دستمال كاغذي بپيچم تا صدا يه خورده كمتر بشه. مشكلي كه ايجاد نميكه؟

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
lol دستمال!!؟ من خیلی وقته مودم دیال اپمو ور داشتم اگه داشتم بهتر کمکت میکردم اما همیشه یه دستوری میزدم کلا بی صدا میشد و سرعتش شماره گیری هم بالا میرفت اونم این بود
ATM0&P3
(M0 برای بی صدا کردن ، P3 برای سرعت شماره گیری، AT هم که اغاز همه دستور هاست)

اما میگیم متاسفانه نمیدونم کجاش باید اینو بزنی اما همون اطراف propeties یه قسمتی داره که بالاش هست و میتونی تایپ کنی

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
>lol دستمال!!؟ من خیلی وقته مودم دیال اپمو ور داشتم اگه داشتم بهتر کمکت میکردم اما همیشه یه دستوری میزدم کلا بی صدا میشد و سرعتش شماره گیری هم بالا میرفت اونم این بود

ممنون. راهنمايي جالبي بود. البته روش بيصدا كردن رو از همون طريقي كه پارسا جان گفت بلد بودم، اما دوست دارم صداش كم بشه، ولي قطع نشه.

kaveh73

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

صداي مودم بنده كمي بلند است و نصفه شب هنگام Connect شدن به اينترنت باعث بيدار شدن ديگر اعضاي خانواده از خواب مي شود. چگونه مي توانم آن را كم كنم؟

لازم به يادآوري است كه مراحل زير را طي كردم:
Start> ControlPanel> Phone and Modem> Modems> Properties> Modem> Speaker Volume

گزينه مربوط به Speaker Volume روي كمترين حد خود بود، آن را روي Off گذاشتم و Ok كردم اما باز هم صداي مودم به همان بلندي قبل است.

آيا براي كم كردن اين صدا، راه حل نرم افزاري وجود دارد يا بايد دور اسپيكر مودم را كه داخل كيس است، دستمال كاغذي بپيچم؟

با تشكر

- از Control Panel گزینه Phone and Modem Options را دابل کلیک کنید
- در پنجره باز شده برگه Modems را باز کنید
- مودم را انتخاب کرده و کلید Properties را بزنید
- در پنجره بعدی برگه Modem را باز کنید
- در قسمت Speaker Volume می توانید صدای مودم را از Off تا High تنظیم کنید

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون. راهنمايي جالبي بود. البته روش بيصدا كردن رو از همون طريقي كه پارسا جان گفت بلد بودم، اما دوست دارم صداش كم بشه، ولي قطع نشه.

اگه تا الان حل نشده مشکلت برای کم کردن صدا بزن ATM1
2 و 3 هم میشه جاش بزنی

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
>اگه تا الان حل نشده مشکلت برای کم کردن صدا بزن ATM1
2 و 3 هم میشه جاش بزنی

اگه منظورتون اينه كه بايد اون رو قبل از شماره تلفن بنويسم، اين كار رو كردم (مثلاً شماره تلفن را گذاشتم: Atm19092302700) هيچ كدام تاثيري در صدا نداشت. با Atm0 و Atm2 هم زدم باز هم تاثيري نداشت. در قسمت Properties هم گشتم، اما گزينه اي كه به نظر برسد به اين كد ارتباطي دارد نيافتم.
البته مشكلم با همون دستمال كاغذي، حل شده، اما جهت اطلاع كنجكاو شدم بدونم كه اين كد رو كجا بايد وارد كنم؟

با تشكر

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
خوب هستي تا اونجايي كه ميدونم دستورات at رو ميتونيد اينجا وارد كنيد
Control Panel > Phone and Modem Options> Modems>Properties> advanced> extra ...

kaveh73

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
>اگه تا الان حل نشده مشکلت برای کم کردن صدا بزن ATM1
2 و 3 هم میشه جاش بزنی

اگه منظورتون اينه كه بايد اون رو قبل از شماره تلفن بنويسم، اين كار رو كردم (مثلاً شماره تلفن را گذاشتم: Atm19092302700) هيچ كدام تاثيري در صدا نداشت. با Atm0 و Atm2 هم زدم باز هم تاثيري نداشت. در قسمت Properties هم گشتم، اما گزينه اي كه به نظر برسد به اين كد ارتباطي دارد نيافتم.
البته مشكلم با همون دستمال كاغذي، حل شده، اما جهت اطلاع كنجكاو شدم بدونم كه اين كد رو كجا بايد وارد كنم؟

با تشكر

پسر گل

4 تا پست بالاتر من جوابت رو دادم

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
>خوب هستي تا اونجايي كه ميدونم دستورات at رو ميتونيد اينجا وارد كنيد
Control Panel > Phone and Modem Options> Modems>Properties> advanced> extra
اما دستور atm1 و atm2 هيچ تاثيري بر شدت صداي مودم نداشت. تنها تاثيري كه داشت اين بود كه بعد از برقراري Connection همچنان مودمم داشت صدا ميداد و صداش قطع نميشد.

>پسر گل
4 تا پست بالاتر من جوابت رو دادم
ممنون از راهنماييتون. اما تو همون پستي كه پاسخ داديد، اگر نقل قولي رو كه از بنده كرديد بخونيد، مي بينيد كه گفتم روش مذكور جواب نداده. البته اون روش در صورتي كه يه اسپيكر خارجي به مودم وصل بود جواب ميداد اما براي كم كردن صداي اسپيكر Onboard مودم، تاثيري نداره.

kaveh73

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
  • از Control Panel گزینه Phone and Modem Options را انتخاب کنید
  • در برگه Modems مودم را انتخاب و کلید Properties را بزنید
  • در پنجره باز شده برگه Advanced را باز کنید
  • در کادر محاوره ای Extra initialization command یکی از دستورات زیر را حسب نیاز وارد کنید
    ATL0 کمترین صدای مودم
    ATL1 صدای کم
    ATL2 صدای زیاد
    ATL3 حداکثر صدای مودم
  • کلید Ok را تا بسته شدن پنجره ها بزنید

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
>Control Panel گزینه Phone and Modem Options را انتخاب کنید
در برگه Modems مودم را انتخاب و کلید Properties را بزنید
در پنجره باز شده برگه Advanced را باز کنید
در کادر محاوره ای Extra initialization command یکی از دستورات زیر را حسب نیاز وارد کنید
ATL0 کمترین صدای مودم
ATL1 صدای کم
ATL2 صدای زیاد
ATL3 حداکثر صدای مودم
کلید Ok را تا بسته شدن پنجره ها بزنید

همين روش را امتحان كردم. اما نه ATL0 تا ATL3 و نه ATM0 تا ATM3 هيچ كدام تاثيري بر صداي مودم نداشتند.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
>همون جا که سعید جان گفت این رو وارد کن AT M0 اون فاصله وسط یادت نره
وارد كردم، صدا قطع شد اما يواش نشد. AT M1 و AT L1 و AT L0 هم هيچ كدام باعث يواش شدن صدا نمي شدند.

همونطوري كه گفتم مشكل بنده قطع كردن صدا نيست بلكه يواش كردن اونه. هر چند اين كار رو با روش تهاجمي و باز كردن دل و روده كامپيوتر و بستن دهان مودم به كمك نوار چسب و دستمال كاغذي انجام داده ام اما اگر كسي روش نرم افزاري آزمايش شده اي سراغ داره لطفاً بگه تا براي كامپيوترهاي ديگه از اون روش استفاده كنم.
با تشكر

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
هدفون رو وصل کن به کامپیوتر دیگه صداش در نمیاد... :lol:

بالا