• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه مي توان دو فايل Animated Gif را ادغام كرد؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام

آيا راهي هست كه بتوان دو فايل Animated Gif را با هم ادغام كرد بدون اين كه قابليت متحرك بودن آنها از بين برود؟
يعني دو فايل با پسوند Gif تبديل به يك فايل با پسوند Gif بشوند كه تصوير هر دو فايل را با هم داراست.

با تشكر

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
با سلام

آيا راهي هست كه بتوان دو فايل Animated Gif را با هم ادغام كرد بدون اين كه قابليت متحرك بودن آنها از بين برود؟
يعني دو فايل با پسوند Gif تبديل به يك فايل با پسوند Gif بشوند كه تصوير هر دو فايل را با هم داراست.

با تشكر
اگه منظورت اینه که دو تا gif رو بهم وصل کنی ، فکر کنم با Image Ready بتونی انجام بدی
170.gif
... یعنی کافیه فریم های یکی رو بذاری پشت سر فریم های اون یکی ...
169.gif

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام

راهنمايي خوبي بود. اما در برنامه ImageReady وقتي يك فايل Gif را باز كرده و در Animation Palette يك يا چند Frameاز آن را انتخاب مي كردم، هيچ گزينه اي براي كپي كردن آن نمي يافتم. به منوي Edit هم كه مي رفتم گزينه Copy غير فعال بود. به Help هم مراجعه كردم، گفته بود بايد از منوهاي موجود در Animation Palette گزينه Copy‌را انتخاب كنيد در حالي كه در Animation Palette (همان كادري كه Frame ها را نشان مي داد) اصلاً‌ گزينه copy‌وجود نداشت. اگر راهنمايي بيشتري كنيد ممنون مي شوم.

با تشكر

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
دوستان عزیز
با برنامه

SWISH MAX

هر فایلی را که دوست دارید با هر فایل دیگری مخلوط کنید
و در انتها هر فایلی که خواستید بسازید

البته نسخه 2005 آن که رجیستر شده بود
این توانایی ها را داشت
موفق باشید

meto

Registered User
لایک‌ها
11
با سلام

با تشكر

سلام
من از ulead gif استفاده می کنم
قابلت بالا داره
مجانی هست
و کار با آن راحته

بالا