• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه مي توان مانيتور دوم را به لپ تاپ وصل كرد؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

من به دلايلي ناچارم يك مانيتور دوم را به لپ تاپ وصل كنم، اما هر چه مي كنم، مانيتور دوم كه ال سي دي سامسونگ است، كار نمي افتد.

مانيتور را به تنها جايي از لپ تاپ كه به آن مي خورد، وصل مي كنم و لپ تاپ را روشن مي كنم. اما ويندوز، به طور خودكار مانيتور را نمي شناسد. وقتي هم به ControlPanel> Display> Settings مي روم نام مانيتور جديد، به فهرست مانيتورها اضافه نشده.

از طريق Add New Hardware هم اقدام كردم، اما در فهرست سخت افزارهاي جديد، چيزي به نام مانيتور وچود نداشت كه بتوانم اضافه كنم.

به قسمت Cmos Setup هم رفتم، اما گزينه اي مربوط به مانيتور پيدا نكردم.

علت اجبارم به راه اندازي مانيتور دوم هم اين است كه مي خواهم يك ويدئوپروژكتور را به لپ تاپ وصل كنم، موقعي كه آن را به پي سي وصل مي كنم (جاي مانيتور) كار مي كند، اما موقعي كه به لپ تاپ وصل مي كنم (همان جايي كه شبيه پورت مانيتور است) كار نمي كند، حدس زدم اگر بتوانم مانيتور دوم را كار بيندازم ويدئوپروژكتور هم قطعاً كار خواهد كرد.

ممنونم.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

من به دلايلي ناچارم يك مانيتور دوم را به لپ تاپ وصل كنم، اما هر چه مي كنم، مانيتور دوم كه ال سي دي سامسونگ است، كار نمي افتد.

مانيتور را به تنها جايي از لپ تاپ كه به آن مي خورد، وصل مي كنم و لپ تاپ را روشن مي كنم. اما ويندوز، به طور خودكار مانيتور را نمي شناسد. وقتي هم به ControlPanel> Display> Settings مي روم نام مانيتور جديد، به فهرست مانيتورها اضافه نشده.

از طريق Add New Hardware هم اقدام كردم، اما در فهرست سخت افزارهاي جديد، چيزي به نام مانيتور وچود نداشت كه بتوانم اضافه كنم.

به قسمت Cmos Setup هم رفتم، اما گزينه اي مربوط به مانيتور پيدا نكردم.

علت اجبارم به راه اندازي مانيتور دوم هم اين است كه مي خواهم يك ويدئوپروژكتور را به لپ تاپ وصل كنم، موقعي كه آن را به پي سي وصل مي كنم (جاي مانيتور) كار مي كند، اما موقعي كه به لپ تاپ وصل مي كنم (همان جايي كه شبيه پورت مانيتور است) كار نمي كند، حدس زدم اگر بتوانم مانيتور دوم را كار بيندازم ويدئوپروژكتور هم قطعاً كار خواهد كرد.

ممنونم.

اول سلام جواد جون چی طوری؟:happy:
دوم مدل لپتاپ رو بگو
سوم آخرین آپدیت کارت گرافیکی رو بگیر بعد اینجا رو ببین. اون جاهایی که مشخص کردم آیا وجود دارند؟

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
معمولا تنظیمات مربوط به خروجی TV در بخش Advanced قرارداره. یعنی Control Panel > Display > Settings > Advanced

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام....
ای کاش در تاپیک مخصوصش پست می کردید تا زودتر به پاسخ می رسیدید.

دوست خوبم،

برای کارت های گرافیکی مختلف ATI NVIDIA Intel تفاوت وجود دارد.

برای ATI:

باید بر روی دسکتاپ راست کلیک کنید و properties را انتخاب کنید، سپس در پنجره ی باز شده settings و سپس در این صفحه روی advanced کلیک می کنید، حال سر برگ Displays را انتحاب می کنید، و حال در صورتی که مانیتور دوم روشن باشد، کلید قرمز رنگ در شکل زیر را رویش کلیک کنید تا سبز شود. حال مانیتور دوم شما آماده است.

اما اگر Nvidia است، یا اینتل یا اینکه درایور جدید را از ATI دانلود کرده اید ،احتمالا با راست کلیک روی دسکتاپ و رفتن به Nvidia Displays یا موارد مشابه می توانید مانیتور دوم را انتخاب کنید.:)

برای اینتل الان مراحلش یادم نیست.:blush:

sohrab2454324

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزیز کلید fn رو بگیر و از بالا صفحه کلید لپتاپ معمولا f2 هست بزن و اگر اون نبود از کلیدهای بالای صفحه کلید لپتاپ دنبال علامت شبیه مانیتور بگرد و با گرفتن fn اون رو هم فشار بده چهار حالت میاد اونی که دو مانیتور روشنه رو انتخواب کن و تمام

Ya30.B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا کمک کنید به دادم برسید
من به خاطر یه سری مشکلات که برای لپ تاپم پیش اومده به فکرم زد لپ تاپ رو به مانیتور کامپیوتر که همیشه خرابه وصل کنم ولی وقتی وصل میکنم برنامه های روی صفحه روی مانیتور نمایش داده نمیشه و کلا همه چی قاطی پاتی میشه لپ تاپم lenovo هستش ویندوزشم 8.1 لطفا کمک کنید

Ya30.B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اااااااااا چه خوب پیش پای شما درست شد سایتتون مراد میده ممنون خدا نگهدار;)

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام. كليد Windows رو گرفته و كليد D رو فشار بديد و گزينه Projector رو انتخاب كنيد.

بالا