• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه میتوانیم ضمن سربازی تحصیل کنیم؟!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
درود...

میخواستم بدونم که در ضمن خدمت منحوس سربازی هم میشه به تحصیلات ادامه داد؟

من کاردانی فنی دارم و اول آبان هم اعزامم،شنیدم که میشه در امتحان ورودی فراگیر پیام نور شرکت کنم و اگه قبول شدم ادامه تحصیل بدم در مقطع کارشناسی ناپیوسته...

آیا این مطلب درسته؟

پیشاپیش از پاسخ گوییتون ممنون...

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
بله دوست عزیز با شرکت تو دوره های فراگیر پیام نور میتونی هم سربازیت رو انجام بدی هم درس بخونی.ترم اول به عنوان دانش پذیر هستی و اگه تو امتحانهای اخر ترم قبول شی (البته فکر کنم نباید هیچ درسی رو کمتر از 12 یا 14 نمیدونم دقیق بگیری) اگه قبول شدی از ترم دوم (منظور بعد از امتحانهای ورودی)دانشجو حساب میشی و حتی میتونی درخواست معافیت تحصیلی هم بدی.موفق باشی.ولی سربازیت رو تموم کنی بعد بیای برای کارشناسی امتحان بدی که دانشگاه سراسری قبول بشی بهتره ولی خوب اگه تو توانت نمیبینی یا به مدرک معتبر نیاز نداری(پیام نور چندان مدرک خوب ی نداره من که سراسری درس میخونم اینده شغلیم مشخص نیست چه برسه به پیام نور) میتونی همون فراگیر شرکت کنی.موفق باشی.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ببينيد تو پيام نور همچين قانوني هست ولي ريسكش بالاست . اومديم و شما رو منتقل كردن به يك شهر دور . يا اصلا وقت امتحانات نتونستي مرخصي بگيري و كلا نتونستي بياي . اونوقت kick out ميشي . منم ميخوام اين كار رو بكنم و ولي از عواقبش مي ترسم .

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
بله دوست عزیز با شرکت تو دوره های فراگیر پیام نور میتونی هم سربازیت رو انجام بدی هم درس بخونی.ترم اول به عنوان دانش پذیر هستی و اگه تو امتحانهای اخر ترم قبول شی (البته فکر کنم نباید هیچ درسی رو کمتر از 12 یا 14 نمیدونم دقیق بگیری) اگه قبول شدی از ترم دوم (منظور بعد از امتحانهای ورودی)دانشجو حساب میشی و حتی میتونی درخواست معافیت تحصیلی هم بدی.موفق باشی.ولی سربازیت رو تموم کنی بعد بیای برای کارشناسی امتحان بدی که دانشگاه سراسری قبول بشی بهتره ولی خوب اگه تو توانت نمیبینی یا به مدرک معتبر نیاز نداری(پیام نور چندان مدرک خوب ی نداره من که سراسری درس میخونم اینده شغلیم مشخص نیست چه برسه به پیام نور) میتونی همون فراگیر شرکت کنی.موفق باشی.

رشته من که کلا پذیرش دولتی نداره برای کارشناسی ناپیوسته،فقط میشه رفت آزاد و علمی کاربردی،مدرکم اعتبارش مهم نی،پارتی مارتی کلفته...
ببينيد تو پيام نور همچين قانوني هست ولي ريسكش بالاست . اومديم و شما رو منتقل كردن به يك شهر دور . يا اصلا وقت امتحانات نتونستي مرخصي بگيري و كلا نتونستي بياي . اونوقت kick out ميشي . منم ميخوام اين كار رو بكنم و ولي از عواقبش مي ترسم .

منتقل کنن؟؟؟مگه دست اوناست که منتقل کنن،هر جا قبول شدی همون جا ادامه میدی،در مورد مرخصی گرفتن هم پادگان موظفه که باهات همکاری کنه اگه قبول بشی تو دانشگاه،به عبارتی نمیتونن مرخصی ندن...

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دوستان این تاپیک رو یه بار دیگه آوردم بالا که بدونم چه جوری شروع کنم تحصیل دوباره رو

الان 10 ماه از خدمت گذشته و شرایطی فراهم شده که طرحی که بالا گفتم رو به اجرا در بیارم.حال به نظر شما همین طرح بالا بهتره یا برم کارشناسی پودمانی علمی کاربردی؟

جفتشون کنکور دارن دیگه؟درسته؟

تاریخ کنکورشون کی هست؟بدون کنکور هم فکر کنم داشت پیام نور،اگع اطلاعاتی در این مورد دارید ممنون میشم ارائه بدین
448q5qg.gif

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
یهنی هیشکی نبود منو یه راهنمایی بکنه>؟
hanghead.gif

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
هیشکی نبود یعنی؟

آرمان های شهدا رو به یاد بیارید
worship.gif

dear friend

Registered User
لایک‌ها
77
اگه اطلاعات بیشتری در مورد تحصیلات تکمیلی همزمان با خدمت کسی داشت دریغ نکنه .

بالا