• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه میشه یک فلش رو از یک صفحه وب برداشت و تو پاور پوینت گذاشت؟

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
سلام دوستان
میخواست فایل فلشی که تو این صفحه Electrojoystick.com | Learn, Enjoy, Imagine Electronics and Tutorials | Learn how to use Arduino with an L293 (SN754410) and a motor. | رو بردارم و بذارم تو پاور پوینت.
میخوام یک پرزنتیشن ارائه کنم و به این فلش نیاز دارم که وسط متنم باشه واسه توضیح بیشتر.
ممنون

چجوری میتونم از این فلش های آموزشی خودم درست کنم.یک لینک کامل بذارید .ممنون از کمکتون.

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام
نیازی نبود 2 تاپیک بزنید ...
لینک باز نمیشه . روش برداشتن فایل فلش هم از طریق وب بصورت زیر هست :
1- داخله صفحه ای که فایل فلش هست کلیک راست کنید و گزینه view page info رو بزنید و بعد از قسمت بالا گزینه media رو بزنید. در قسمت address فایل با پسوند swf مورد نظرتون رو پیدا کنید و روش کلیک کنید . لینک فایل پایینه همون صفحه ظاهر میشه . کپیش کنید و در فایل منیجر خودتون بزنید تا دانلود شه (fire fox)
2- استفاده از پلاگین ABP فایر فاکس

در رابطه با پاور پونت هم اطلاعی ندارم .

فایل های فلش هم توسط نرم افزار ADOBE FLASH طراحی میشه که اخرین نسخه در حال حاضر نسخه CS5.5 هست

موفق باشید

آموزشگاه پایتخت جوان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوس داشته باشید ما در زمینه ی
طراحی سایت
PHP
آموزش فتوشاپ کورل و ... در خدمتیم

66379844 مشاور شما امین

alireza1500

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز اگه بتونی لینک فلاشو جدا در صفحه نمایش بدی همون بالا از بالای مرورگرت میتونی ادرسشو برداری و توی دانلود منیجرت قسمت آدرس(URL)بذاری و فایلتو دانلود کنی
به همین راحتی:D

بالا