• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه میشه glossary به Babylon اضافه کرد؟

Delta Knight

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
چگونه میشه glossary به Babylon اضافه کرد؟
من هر کاری می کنم Glossary ها اضافه نمیشه
وقتی که به سایت بابیلون میرم Dictionary & Encyclopedia Premier Publishers by Babylon و می خواهم چند تا دیکشنری به بابیلونم اضافه کنم
یک لینک Babylon9_setup_dict که 900 کیلو بایت دانلود میشه

بابیلون 8 دارم و همچنین 9.0.3 روی هر دو امتحان کردم

یک راهنما خواندم نوشته بود:
I've just downloaded it from the official site. Must be Babylon 9 therefore. In any case, you can find your specific folder for dict files using "install" button in the abovementioned dict menu and some soft for discovering locked files. AVG Tuneup or Advanced System Care will do. I mean, the process babylon.exe locks the dictionary file while downoading into it, so you'll be able to locate it.

بعد از آن برای مکان یابی دیکشنری AVG Tuneup را دانلود کردم اما باز هم حل نشد

کسی میتونه کمک کنه؟
راه حلی خودتون دارید؟من glossary های آلمانی بابیلون را می خواهم

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
من خودم واسه دانلود glossary ها همین مشکلو داشتم.(البته من از Babylon استفاده نمیکنم و واسه یه نرم افزار دیگه میخواستم)
قبلا تا جاییکه یادمه میشد از خود سایت گرفت اما جدیدا نمیشه.من اسم glossary مورد نظر رو توی گوگل سرچ میکنم و از سایت هایی مثل 4shared میگیرم.
این هم لینک دانلود Babylon German-English.BGL
این هم یه فولدر که تعداد زیادی glossary داخلش موجوده
پ.ن:دوستان اگه راه حل بهتری دارن لطفا ارائه کنن :دی
موفق باشید

Delta Knight

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
مرسی بابت راهنمایی ،من این Glossary را دارم
قبلا من راحت دانلود می کردم ولی 7 8 ماه اخیر اصلا نیاز به نوع خاصی دیکشنری نداشتم که زمانی رفتم چک کنم این اتفاق افتاد
اگر بشه یک راهی پیدا کرد این دیکشنری Premium ها را دانلود کرد عالی میشه
خودم همیشه کلی توی سایتهای مختلف می گردم اما چون پسوند فایلها اکثرا مشخص نیست و zip یا rar هستند یا فرمت pdf دارن اصلا نمیتونم به لینکها اطمینان بدم

یک سایت توپ هم برای دانلود 100000000000 دیکشنری و کتاب زبان Englishtips.org: Learning English Together هست
کلی هم توی اون سایت گشتم و 30 40 تا کتاب و دیکشنری دانلود کردم ولی باز چشمم به این Original Premium Dictionary های بابیلون هست :D

Delta Knight

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
راهی نیست؟سایت بابیلون خوبی که داره دیکشنریهاش به روز میشن
یک فرقی که سایت بابیلون باGlossary های قدیم داره مثل لینکی که HoP عزیز گذاشت این هست که
مثلا اگر دیکشنری ایتالیایی به انگلیسی لینکش را پیدا کنیم 500 kb باشه ولی از خود سایت حدود 2 mb هست و به روز شده.

Delta Knight

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بچه ها راه حل بدین

بالا