• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه می*شود یک عکس در صفحه را با استفاده از ajax در زمان معینی تغییر داد؟

esf-kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود . من می*خواهم در یک صفحه که با asp کلاسیک ساخته شده یک عکس قرار دهم . چطوری می*تونم بدون اینکه کاربر صفحه را refresh کند عکس را تعویض کنم . شرایط به این صورت می باشد که در ساعات معین باید یک عکس بخصوص نمایش داده شود . مثلا ساعت 8 مثلا عکس یک درخت و ساعت 9 عکس یک ساختمان و ... . فرض کنید کاربر ساعت 8 و 45 دقیقه صفحه را باز می*کند . پس عکس درخت را می بیند . و به مدت 20 دقیقه صفحه باز می ماند . وقتی ساعت 9 شد بدون دخالت کاربر و بدون هیچ گونه refresh و یا event خاصی عکس ساختمان جای عکس درخت قرار گیرد . البته بنظرم با تلفیقی از xml و Javascript یا (ajax) می*شه اینکار رو کرد . آیا کسی در این رابطه راهنمایی می*تونه بکنه . سپاسگزارم .

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
نه xml میخواد نه هیچی !
با یه settimeout هر یک دقیقه ساعت رو چک میکنی و هر وقت به زمانی که خواستی رسید با یه innerhtml عکس رو جایگزین میکنی تو یه div با id خاصی که تعیین کردی !

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
یه جاوا اسکریپت خیلی سادست که میتونی شبیه ش رو توی http://www.dynamicdrive.com گیر بیاری !

توجه کن که ASP , ASP.net برای برنامه نویسی سرورساید اه ، وقتی که برنامه روی سرور اجرا شد و حاصل روی کلاینت بارگذاری شد دیگه به هیچ وجه سرور نمیتونه دخالتی انجام بده مگه اینکه از طرف کلاینت درخواستی صورت بگیره (مثلا دکمه ای زده بشه یا با جاوا اسکریپت فرمی سابمیت بشه )

esf-kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Shahed جان ممنون . اگه ممکنه بیشتر توضیح بده . منظورت استفاده از کلاینت ساید هستش ؟ یعنی اینکه اینکار را که گفتی مثلا با جاوا اسکریپت انجام بدم ؟ اگر بیشتر توضیح بدی ممنونت میشم . در ضمن سوالم و یه جور دیگه مطرح می*کنم . آیا راهی وجود داره که بدون اینکه کاربر event خاصی رو اجرا کنه از طریق سرور بشه در زمان معینی اسکریت خاصی رو اجرا کرد و نتیجش رو مثلا از طریق یک تگ div نمایش داد . بدون اینکه کاربر refresh کنه ؟ در ضمن من ساعت مورد نظر برای طراحی من همان ساعت سرور می باشد و من بر اساس اون طراحی کرده* ام و ساعت سیستم کاربر برای من ارزش ندارد .

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
Shahed جان ممنون . اگه ممکنه بیشتر توضیح بده . منظورت استفاده از کلاینت ساید هستش ؟ یعنی اینکه اینکار را که گفتی مثلا با جاوا اسکریپت انجام بدم ؟ اگر بیشتر توضیح بدی ممنونت میشم . در ضمن سوالم و یه جور دیگه مطرح می*کنم . آیا راهی وجود داره که بدون اینکه کاربر event خاصی رو اجرا کنه از طریق سرور بشه در زمان معینی اسکریت خاصی رو اجرا کرد و نتیجش رو مثلا از طریق یک تگ div نمایش داد . بدون اینکه کاربر refresh کنه ؟ در ضمن من ساعت مورد نظر برای طراحی من همان ساعت سرور می باشد و من بر اساس اون طراحی کرده* ام و ساعت سیستم کاربر برای من ارزش ندارد .
خوب میشه ساعت رو از سرور بگیری و بدی به ورودی برنامه ! یه چیزی مثل مبدا زمانی ! خودش یه دقه یه دقه بشمره.
خوب همین یه نوع event هه دیگه ! راس هر دقیقه میتونه یه چیزی رو با innethtml تو یه div بریزه. حالا اون چیزه رو میتونه مستقیم از سایت خودت بگیره.

esf-kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامی سپاسگزارم

بالا