• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه نرم افزارها را به صورت پرتابل در آوریم

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
می خواستم ببینم چه صوری می شود نرم افزارها را به صورا پرتابلی در اورد ممنون:blink: :blink: :blink: :blink:

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
کسی نیست جواب مارو بده...................کمک کمک کمک کمک:(:(:(:(:(:(:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
می خواستم ببینم چه صوری می شود نرم افزارها را به صورا پرتابلی در اورد ممنون
برنامه مورد نظر شما چیست؟

پ ن : اگر از کلمه پارسی برابر با portable و یا خود کلمه portable استفاده کنید مناسب تر خواهد بود

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
آره همون portable بیشتر نرم افزار ها از جمله فتو شاپ بعضی انتی ویروس ها و غیره ممنون می شم اگه یه راهنمایی کنید:(:(:(:(

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
من هم نفهميدم منظورتون از پرتابل چيه؟
هميشه نسخه setup نشده نرم افزارها پرتابل (قابل حمل) هست. اما نسخه Setup شده اونها فقط روي همون سيستم به خصوص كار مي كنه. منظورتون همينه يا چيز ديگه؟

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بر دوست عزیز

برای Portable کردن یک برنامه نرم افزارهای خاصی وجو داره که می تونم بطور مثال به یکی از معروفترینشون یعنی : Thin Install اشاره کنم . منهم به شدت بدنبال این نوع نرم افزارها بودم و بالاخره این یکی را پیدا کردم . برای دوستانی که احاطه کامل به ماجرا ندارند باید اشاره کنم که این نوع نرم افزارها احتیاج به نصب ندارند و شما می تونید بر روی فلش مموری اونها را حمل کنید . خوب حالا خوبیشون کجاست ؟؟ مثلا در شرکت ما که اجازه نصب نرم افزار از کاربر سلب شده بکار میاد یا مثلا در کافی نت ها ... یا مثلا آنتی ویروس Portable به نصب احتیاج نداره و این در مورد ویروسهایی که اجازه نصب آنتی ویروس را نمی دهند بسیار موثر است .

نکته 1 : من برای شما آدرس دانلود نرم افزار بالا را در Rapidshare قرار می دم که اگر خواستین استفاده کنید :

نکته 2 : بسیاری از نرم افزارها قبلا Portable شدند . بهتره قبل از استفاده از نرم افزار یک سری به سایتهای زیر بزنید ( البته اگر فیلتر بود به من فحش ندین !! ):

www.softarchive.net

www.portableapps.com

موفق باشین

بدرود

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام بر دوست عزیز

برای Portable کردن یک برنامه نرم افزارهای خاصی وجو داره که می تونم بطور مثال به یکی از معروفترینشون یعنی : Thin Install اشاره کنم . منهم به شدت بدنبال این نوع نرم افزارها بودم و بالاخره این یکی را پیدا کردم . برای دوستانی که احاطه کامل به ماجرا ندارند باید اشاره کنم که این نوع نرم افزارها احتیاج به نصب ندارند و شما می تونید بر روی فلش مموری اونها را حمل کنید . خوب حالا خوبیشون کجاست ؟؟ مثلا در شرکت ما که اجازه نصب نرم افزار از کاربر سلب شده بکار میاد یا مثلا در کافی نت ها ... یا مثلا آنتی ویروس Portable به نصب احتیاج نداره و این در مورد ویروسهایی که اجازه نصب آنتی ویروس را نمی دهند بسیار موثر است .

سلام
از توضيحتون متشكرم. حالا فهميدم.
آيا تمام نرم افزارها قابل Portable كردن هستند؟ يعني ميشه مثلاً يه سي دي Microsoft Office درست كرد كه نيازي به نصب نداشته باشه و فقط با Copy/Paste روي هارد شروع به كار كنه؟

ghoghnuse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام مجدد بر دوست عزیز

بله من نرم افزارهای Office - photoshop cs2 -- corel --- google earth و ... را ازهمین سایتها دانلود کردم و اجرا شد . ولی همه را نمی دونم ... ؟

موفق باشین

بدرود .

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
مرسی بابت این نرم افزار اگه لطف کنی یه کم توضیح در مورد این برنامه بدی ممنون می شم....آیا نرم افزارهای دیگری هستند که این کار را انجام دهند.....:lol::lol:;);)

بالا