• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه و چطور پول به ایران واریز کنم با کمترین هزینه

wrestlemania21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام خدمت دوستان برادر بنده در امریکا کالیفرنیاست چطور به ایران برای بنده پول واریز کنه پول هم دلار امریکاست فقط میدونم بانکها یی که با سوئیفت کد کار میکنن میتونن ولی پول برای تبدیل زیاد کم میکنن ولی صرافیها پول کمتری بابت تبدیل میگیرند حال از راهنمایی میخوام من تهران هستم را دیگه ایی بهجز صرافی و بانک یا اوردن فیزیکیه خود دلار هست که تو تبدیلش به ریال در ایران کارمزد کمتر کم کنن خواهش میکنم صرافی مطمئن کار درست و با انصاف سراغ دارید ادرس سایت و شماره شو بدید ممنون میشم.

لطفا راهنماییم کنید سرم کلاه نره دوستان مهربان

meysam1369

Registered User
لایک‌ها
115
برادرتون میتونن دلار فیزیکی رو در آمریکا با هزینه کمتری به بیت کوین تبدیل و به آدرس کیف پول بیت کوین شما به راحتی انتقال بدن و شما هم میتونید بدون هیچ هزینه اضافی و دردسری به راحتی یبت کوین دریافتی رو از طریق صرافی های آنلاین و معتبر به ریال تبدیل کنید، اگر در این مورد راهنمایی خواستید پ.خ بدید با هم صحبت کنیم، میتونم راهنماییتون کنم

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
بستگی داره مبلغی که می خواهید جابجا کنید چقدر باشد.
اگر مبلغ زیر هزار دلار است به نظر من همون روش بیت کوین که دوستمون میثم گفتند بهترینه

اگر مبلغ بالاتر است استفاده از صرافی بهتر است.

هم در ایران هم در امریکا صرافی های زیادی هستند که این کار را انجام می دهند.

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
البته اگر مبلغ بالای هزار دلار است و سرعت برایتان مهم است و هر روز ادامه دارد باز هم همان روش بیت کوین به نظر من مفید است

$$$bet$$$

Registered User
لایک‌ها
86
البته اگر مبلغ بالای هزار دلار است و سرعت برایتان مهم است و هر روز ادامه دارد باز هم همان روش بیت کوین به نظر من مفید است
بیت کوین نوسانش زیاده چرا بیت کوین؟
چرا دلار پرفکت مانی یا وبمانی نه؟
تا این دوتا بانک اینترنتی هستن به نظر من بیت کوین رو بیخیال شید.

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
بیت کوین نوسانش زیاده چرا بیت کوین؟
چرا دلار پرفکت مانی یا وبمانی نه؟
تا این دوتا بانک اینترنتی هستن به نظر من بیت کوین رو بیخیال شید.
بله پرفکت مانی و وبمانی هم بد نیست ولی آنها هزینه انتقالشان زیاد کم نیست تا $5000 هم به نظرم استفاده از پرفکت مانی مثلا خوب است اما بالاتر اگر سریع انجام دهید بیت کوین باز بهتر است.

rezajaf

Registered User
لایک‌ها
23
بجای راهنمایی های نادرست،دوست عزیز برای اینکه بتونید تبدیل ارزی انجام بدین به سایت payment24.ir مراجعه کرده و میزان ارزی که میخواین براتون تبدیل بشه رو درخواست بدین تا براتون به ریال به حسابتون واریز شه.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
با این دوتا
Neteller
Skrill

هم میه کار کرد؟ با ایران مشکل ندارن؟
وریفای میخوان؟

mmafj

Registered User
لایک‌ها
36
با این دوتا
Neteller
Skrill

هم میه کار کرد؟ با ایران مشکل ندارن؟
وریفای میخوان؟
جفتشون با ایران مشکل دارن
با مشخصات جعلی اکانت skrill رو وریفای کردم neteller رو هم تا وسطاش رفتم ولی لازم نشد ادامه ندادم، نباید خیلی سخت باشه

بالا