• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه کباب کوبیده خوشمزه درست کنیم؟

yasman.yk

Registered User
لایک‌ها
294

چگونه کباب کوبیده خوشمزه درست کنیم؟
چگونه کباب کوبیده خوشمزه درست کنیم؟,کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی هاست که 4 نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی (که روی گوشت به سیخ کشیده شده، تکه های کوچک جوجه کباب گذاشته می شود) و کباب کوبیده زعفرانی.

برای آماده سازی و طبخ کباب کوبیده ساده باید 9 نکته را رعایت کرد:

1. مهم ترین نکته هنگام تهیه کباب کوبیده، آب پیاز است که حتما باید کاملا گرفته و فقط پیاز رنده شده به گوشت اضافه شود.

2. برای گرفتن آب پیاز می توانید پیاز رنده شده را در تنظیفی تمیز بریزید و آب آن را بگیرید. به طوری که حتی قطره ای آب باقی نماند. یادتان باشد که زیاده روی در مصرف پیاز باعث وارفتن کباب و ایجاد بوی بد در غذا می شود.

3. گوشت مورد استفاده در کباب کوبیده بهتر است از دو بخش چرب و خشک تشکیل شود، یعنی گوشت نسبت چربی بیشتر یا کمتری داشته باشد. بهترین قسمت ها مغز ران و شکمبه هستند که توصیه می شود مخلوط و با هم چرخ شوند.

4. هرگز برای تهیه کباب کوبیده از آرد، نان خشک یا جوش شیرین استفاده نکنید، زیرا اگر تمام نکته ها را در تهیه مایه گوشت به کار ببرید، دیگر استفاده از مواد یاد شده، آن هم برای راحت تر به سیخ کشیدن کباب، لزومی ندارد.

5. استفاده از زردچوبه در تهیه این غذا خطای بزرگی است. فراموش نکنید که ادویه های مناسب کباب کوبیده، زعفران، نمک و مقدار کمی فلفل سیاه هستند. البته زعفران را در کباب کوبیده زعفرانی استفاده می کنند و لزومی ندارد که در کباب کوبیده ساده ریخته شود.

6. بعد از مخلوط کردن تمام مواد با هم، بهتر است که چند ساعت گوشت در یخچال بماند تا در اصطلاح آشپزی «بیات» شود. این کار باعث می شود گوشت به سیخ کشیده شده نریزد.

7. بعد از به سیخ کشیدن کباب ها، سیخ ها را هم مدتی در یخچال قرار دهید و بعد آنها را برای طبخ روی آتش بگذارید تا از ریختن گوشت روی آتش جلوگیری شود.

8. فاصله سیخ ها از آتش نباید کم باشد زیرا باعث می شود کباب ها بسوزند. این فاصله زیاد هم نباید باشد تا کباب ها نپخته باقی نمانند. تند تند چرخاندن سیخ ها هم باعث می شود مغز کباب ها نپخته بماند پس به آرامی آنها را روی آتش بگردانید.

9. صرف نظر از ارزش غذایی، خوش طعم ترین نوشیدنی با کباب کوبیده دوغ مزه دار شده با سماق، گل سرخ، نعناع و پونه خشک است که توصیه می شود با نمک کم تهیه شود.

اگر چربی خون دارید

چربی های مرئی گوشت را تا جایی که می توانید بگیرید. البته این موضوع باعث خشک شدن کباب کوبیده خواهد شد. در ضمن از افزودن کره به این غذا خودداری کنید زیرا با این کار مقدار کالری دریافتی تان چند برابر خواهد شد. به جای خوردن حجم زیادی برنج با کباب، آن را با بشقابی از سالاد سبزی های تازه میل کنید تا انرژی مازاد دریافتی، اضافه وزن و افزایش چربی خون را برای شما در پی نداشته باشد.

اگر کم خونی دارید

گوشت قرمز از منابع عالی آهن است بنابراین خوردن یک سیخ کباب کوبیده می تواند مقادیر قابل ملاحظه ای آهن را به بدنتان برساند، البته اگر این غذا را با آبلیموی تازه یا یک لیوان آب پرتقال بخورید. فراموش نکنید که خوردن کباب با ماست یا دوغ، به دلیل کلسیمی که در این مواد غذایی وجود دارد، باعث کاهش جذب آهن می شود پس به جای یک کاسه ماست موسیر، کباب تان را با یک بشقاب سالاد بخورید.

اگر یبوست دارید

بهتر است کباب را با سبزی های کباب شده ای مانند گوجه فرنگی، قارچ و فلفل سبز یا دلمه ای همراه کنید تا فیبر دریافتی تان افزایش و عملکرد دستگاه گوارش تان بهبود یابد. البته افزودن کمی روغن زیتون به غذا نیز موثر خواهد بود و چه بهتر که نوشیدنی همراه کباب، یک لیوان آب باشد.

کافه دل

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
درود
کلا کباب کوبیده تو خونه نمیشه ما هر طوری که درست کردیم مثل بیرون نشد
تا اینکه یه روز دیدم یه کبابی داره گوشت کوبیده رو چزخ میکنه 70% چربی بود و 30% گوشت این راز طعم اون هست
البته هنوز تست نکردم ولی هر چی زدم سفت شد

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
301595_259187757445381_255252441172246_881870_3378969_n.jpg

yasman.yk

Registered User
لایک‌ها
294
درود
کلا کباب کوبیده تو خونه نمیشه ما هر طوری که درست کردیم مثل بیرون نشد
تا اینکه یه روز دیدم یه کبابی داره گوشت کوبیده رو چزخ میکنه 70% چربی بود و 30% گوشت این راز طعم اون هست
البته هنوز تست نکردم ولی هر چی زدم سفت شد
من خودم درست نکردم اما مهارت خواستی تو خوردن کوبیده دارم :D

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
من خودم درست نکردم اما مهارت خواستی تو خوردن کوبیده دارم :D
کلا یکی از بزرگترین مهارتهای بشریت خوردنِ :):)
ولی کوبیده خوب با متریال تازه و دقیق یه چیزه دیگست

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
منم تا حدی به خودکفایی رسیدم تو کباب زدن
خوش مزه ترین طعمش ، مخلوط گوشت گوسفند گاو هست +چربی

Sent from my HTC One_M8 Eye using Tapatalk

yasman.yk

Registered User
لایک‌ها
294
منم تا حدی به خودکفایی رسیدم تو کباب زدن
خوش مزه ترین طعمش ، مخلوط گوشت گوسفند گاو هست +چربی

اصلا شاعر میگه هر مردی باید بلد باشه کباب درست کنه اونم کوبیده فرد علاااء :D

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
به نظر من زار اصلی کوبیده، درصد چربیه گوشتشه.

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
به نظر من زار اصلی کوبیده، درصد چربیه گوشتشه.
دقیقا این همون نکته اصلی هست
بعضیا میگن باید توش دنبه هم بریزی ولی بنظرم دنبه کلا مزش رو میکنه جیزیق((اینو آذریا میدونند)) بد مزه میشه
ولی در آخر بهترین نتیجه اینه بیخیال کوبیده جوجه بزن نه دردسر داره نه این همه مکافات

yasman.yk

Registered User
لایک‌ها
294
هدف فقط بازی با روح و روان شماست :D البته ریا نشه با روح و روان خودمم کم بازی نشد :D:D

zz (2).JPG

فقط این بالایی :(:(:(

zz (5).jpg zz (1).jpg zz (3).jpg

فایل های ضمیمه

• zz (4).jpg
    zz (4).jpg
    250.2 KB · نمایش ها: 1

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
نکته کلیدی کباب ، به اندازه کافی چربی داشته باشه ، اب پیاز کاملا گرفته بشه ،خوب ورزش بدید و حتی امکان چند ساعت در یخچال نگهداری بشه
دوستانی هم که بلد نیستن خوب به سیخ بزنن، برن پلاستیک فروشی ، کباب زن بخرن ، قیمتش 5 تومن ایناست ، هم خوب و محکم میچسبه رو سیخ و هم یدست میشه

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
اینجوور که بوش میاد شما استادشی :rolleyes:
نه من کوبیده رو خیلی دوست دارم
و همه جوره تست زدم مشکلی با ریختن ندارم فقط اون طعم بیرون رو نداره هر کار میکنم اون نون روغنی زیر کباب بدست نمیاد

بالا