• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه کلمات کلیدی مناسب برای بهینه سازی سایت خود انتخاب کنیم؟

academyIT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
دوست من سلام، خوشحالم که این آموزش در اختیار تو دوست خوبم هست و می‌تونی ازش استفاده بکنی ایمیل‌های زیادی رو از کاربرهای وب‌ سایت آکادمی آی تی دریافت کردم مبنی بر اینکه که خوب ما می‌خواهیم وب‌سایت‌هایمان را SEO بکنیم یه مشکل اساسی که داریم انتخاب کلمات کلیدی مناسبه خوب چطور من بفهمم که چه کلماتی را خوب هست تا برای شروع روی اونها کار کنیم .

ببین دوست من، استراتژی انتخاب کلمات کلیدی در SEO بسیار بسیار امر مهمیه که می‌تونه یه جوری تضمین بکنه که شما موفق می‌شین یا نمی‌شین، یه اشتباه غلطی که بین اکثر SEO کارهای Basic وجود داره اینکه فکر می‌کنن که همون کلمه‌ای که خودشون مدنظرشون هست کلمه‌ی کلیدی هست که همه حتماً اون رو Search می‌کنن و وارد وب سایتشون می‌شن !!!
نه دوست من اینطوری نیست کلماتی وجود داره که اولاً رقابت روشون کمتره و تعداد Search اون‌ها هم بیشتره و لازمه برای شروع شما اون کلمه رو انتخاب بکنین و روی اون کلمات سایتتون رو SEO بکنید که یک رنک و رتبه ای توی گوگل بگیرین و بیان توی صفحه اول، صفحه دوم، رکورد اول، رکورد دوم و گوگل وب سایت شما رو بشناسه .
خوب من این کلمات کلیدی رو چطوری می‌تونم انتخاب بکنم آیا راهی وجود داره برای اینکه من ببینم چه کلماتی کلیدی وجود داره در زمینه کار من که اولاً رقابت توش کمه دوما تعداد جستجوش هم زیاده، به طور مثال تو زمینه طراحی وب سایت خوب اولین کلمه کلیدی که به نظر می‌رسه طراحی سایته دومیش طراحی وب سایته و از روز اول یک وب سایتی که تازه داره کارش رو شروع می‌کنه می‌یاد توی این کلمات تصمیم می‌گیره سایتش رو SEO بکنه خوب رقبا چندین ساله تو این زمینه دارن کار می‌کنن و این نمی‌تونه زمینه رقابت خوبی باشه چرا چون شما زمانی که دو ماه سه ماه چهار ماه کار می‌کنید و نتیجه مثبتی رو خیلی نمی‌گیرین دلسرد می‌شین ببین دوست من بذار یک تعریفی بکنم از SEO اصلاً هدف ما از SEO کردن یک وب سایت چیه؟ آیا فقط اینه که توی کلمه کلیدی بیاد بالا، نه هدف من و شما به عنوان یک مشاور و SEO کار این هست که بتونیم فروش یک وب سایت رو از طریق Search موتورهای جستجو ببریم بالا، یعنی چی؟ یعنی مهمتر از اینکه تو کلمات کلیدی که کارفرما مدنظرشه یا من مدنظرم هست اون وب سایت بیاد بالا اینه که ببینیم کاربرهای اون خدمات چه کلماتی رو Search می‌کنن و وارد وب سایت‌ها می‌شن و خرید انجام می‌دهند خوب قطعاً کلمه طراحی سایت رو نمی‌تونیم بگیم کلمه‌ای که Search نمی‌شه چرا اتفاقا خیلی Search می‌شه تعداد Searchش بسیار بالاست و تعدادی هم که در واقع این کلمه رو Search می‌کنن و نهایتاً کار طراحی سایت رو انجام می‌دن و سفارش می‌دن تعدادشون کم نیست اما برای شروع برای من به عنوان کسی که تازه‌کار هستم اصلاً کلمه مناسبی نیست خوب بعضی از دوستان می‌گن که خوب بهرته از ابزار google trend استفاده بکنیم که من خیلی موافق این قضیه نیستم

به این علت که اولاً google trend ه ما تعداد Searchهارو نمی‌ده و کلا این آمار نسبی هست عددی بین 0 تا 100 و بیشتر به درد آمار و ... میخوره نه به درد انتخاب کلمات کلیدی برای سئو وب سایت ، اما ابزار بسیار بسیار قویی تو این زمینه گوگل به ما ارائه می‌کنه تحت عنوان Google AdWords به آدرس : https://www.google.com/adwords این ابزار دسترسی ما رو به علت تحریم ها بسته برای همین لطفا از *** برای ورود به اون استفاده کنید ، تو این ابزار یک بخشی وجود داره زیر مجموعه Tools وجود داره به اسم keyword planner

توی keyword planner ما می‌آییم و یک کلمه‌ای که مدنظرمون هست رو وارد می‌کنیم همونطور که توی عکس می‌بینین کلمه رو وارد می‌کنیم و بعد از گوگل می‌خواهیم که بهمون بگه که مشابه‌های این کلمه که Search شدند چه چیزهایی بودند گوگل هم بررسی می‌کنه تعداد Searchها رو به ما می‌ده، بازه‌های زمانی مختلف رو به ما می‌ده و کاملاً یک گزارش کاملی رو به من می‌ده ، به طور مثال من می‌یام می‌گم که کلمه طراحی سایت رو برای من آنالیز بکنه

می‌یاد کلماتی رو به من پیشنهاد می‌ده که شاید اصلاً از دید ما بسیار عجیب و غریب باشه به طور مثال مثلاً کلمه ساخت سایت کلمه ساخت سایت کلمه‌ای هست تو این زمینه که تعداد Searchش بسیار بالاست خوب کاربرانی هستند که ساخت سایت Search می‌کنن و می‌خوان که سایت داشته باشند

خوب شما اگر بتونید تو این کلمه وب سایت خودت رو بیاری بالا و جزء رکوردهای اول قرار بدی قطعا موفق میشید یه تعداد کاربر یا حتی مشتری رو جذب کنید ، کلمات دیگه‌ای مثل X و Y وجود دارند که تعداد Search شون بالاست و ما شاید هرگز اگر keyword planner کمکمون نمی‌کرد این کلمات رو پیدا نمی‌کردیم که روشون کار بکنیم پس لازمه تو فاز اول شما کلمات کلیدی رو انتخاب بکنید که تعداد Search شون بالا باشه و رقابت روشون کمه ، تو این کلمات اگر بتونین خودتون و وب سایتتون رو SEO بکنید خوب نتیجه نسبتاً خوبی رو می‌گیرین وقتی شما توی دو تا کلمه تو صفحه اول گوگل هستین Trust rank شما در گوگل بالا میره (گوگل یک عددی رو داره بر حسب درصد که میزان اعتمادش به وب سایت شما رو مشخص می‌کنه تحت عنوان Trust rank ) گوگل می‌گه این وب سایت قابل اعتماده حالا شما تمام focus و تمرکزتون بذارین روی کلماتی که سخته این کلمات اصلا به راحتی SEO نمی‌شن خوب شما نمی‌تونین در کنارش Trust rank رو هم داشته باشید علاوه بر این توی پروسه زمانی شما درآمدی رو هم نداشتین و نتیجه‌ی مثبتی رو نگرفتین پس لازمه که از ابزار keyword planner tool که استفاده بکنین و بتونین در واقع کلمات کلیدی مناسبی رو انتخاب بکنید وصفحاتی رو برای اون کلمات کلیدی بسازید و اون صفحات رو SEO بکنید طبق اصولی که توی رازهای طلایی بهینه‌سازی وب سایت خدمتتون توضیح دادم که اگر الان این فایل رو ندارید با ثبتت ایمیلتون در سایت براتون ارسال خواهد شد ، این کارهارو انجام بدین و SEO بکنید و وب سایتتون رو تو یکسری از کلمات کلیدی بیارین بالا و بعد مرحله بعد کلماتی که یه مقداری رقابت روشن بیشتره و نهایتاً شما به جایگاهی می‌رسید که روی کلماتی که واقعاً رقابت روشون خیلی زیاده بیان و focus کنید و تمرکز کنید اونارو در واقع وب سایتتون رو توی اون کلمات کلیدی SEO بکنید.
اما یک مسئله مهم دیگه هم توی انتخاب کلمات کلیدی بسیار مهمه ! اونم استفاده از عبارت هایی هست که زیاد سرچ میشن مثلا فرض کنید شما میخواید توی اینترنت دنبال یک سایتی باشید که خدمات مسافرتی با هزینه مناسب ارائه میکنه و میخواهید عید برید مسافرت مثلا به ترکیه چیزی که شما سرچ میکنید قطعا یه عبارت مثل : تور ارزان ترکیه نوروز 95 یا تور نوروزی ارزان یا عبارت هایی مشابه این قطعا شما نمیاید مثلا کلمه تور یا شرکت هواپیمایی رو سرچ کنید این عبارت ها هم بسیار میتونه کمک شما بکنه که به سرعت توی نتایج سرچ بیاید بالا .
حالاا چطور این کلمات رو پیدا کنید کار ساده ایه اگر بتونید خودتون رو دقیقا جای مشتری که اون خدمات میخواد بزارید میتونید به راحتی این عبارت ها رو پیدا کنید و سرعت سئو و بهینه سازی وب سایتتون رو بالا بیارید

آکادمی آی تی مرجع آموزش در زمینه های مختلف آی تی از جمله : آموزش طراحی سایت ،آموزش شبکه و ...
کانال رسمی آکادمی آی تی در تلگرام
https://telegram.me/joinchat/BjNmOzwQWxi32yY2mP7Q2w

http://academy-it.ir

بالا