• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه یک فایل را درون یک فایل تصویری پنهان کنیم !

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
منبع : وبلاگ زیر خط it :
http://itline.blogspot.com

این مطلب رو چند وقت پیش در یکی از وبلاگ های خارجی خوندم که بسیار توجه‌ام رو به خودش جلب کرد. ترفندی بسیار جالب که خیلی جاها میتونه به درد بخوره ، فقط یک لحظه فکر کنید که از این راه چه کارهایی که نمیشود انجام داد !
شما با این ترفند که بااستفاده از دستورهای Dos درون ویندوز اجرا میشود میتواند هر گونه فایلی را که می خواهید از Mp3 گرفته تا Rar را درون یک فایل تصویری دیگر با فرمت JPG پنهان کنید.
راست و دروغش پای نویسنده اون وبلاگ ، اما نوشته بود که USA Today گفته که گروه القاعده با استفاده از این روش پیامهای خود را از طریق سایت ebuy بین اعضای خودش ردوبدل میکرده !

برای این کار ابتدا شما به یک فایل تصویری نیاز دارید که باید فرمت آن JPG باشد و یک فایل دیگر که شما میخواهید آن را توسط این ترفند پنهان کنید.

دو فایل ذکر شده را به یکی از درایو هاتون منتقل کنید. البته فرق نمیکند که در کدام درایو یا فولدری قرار داشته باشد منتهی برای راحت تر شدن کار و سریع انجام گرفتن آن من آنها را روی درایو C قرار میدهم.

حالا به مسیر All Progarms > Accessories رفته و برنامه Command Prompt را اجرا کنید و با تایپ فرمان \cd به درایو C بروید. ( شما بسته به مسیری که فایل را در ان قرار دادید باید فرمان را تایپ کنید )

مهمترین مرحله کار اینجاست که باید در پنجره Command Prompt فرمان زیر را تایپ کنید.

copy /b myimage.jpg + filetohide.pdf my_new_image.jpg

در اینجا فایل تصویری ما myimage.jpg ، فایلی که میخواهیم پنهان کنیم filetohide.pdf و فایل جدیدی که به وجود می آید my_new_image.jpg نام دارد.
شما باید با توجه به نام فایل هایتان دستور بالا را اجرا کنید.

کار تمام است و فایل ما هم اکنون درون تصویر JPG پنهان شده است که این را از تغییر اندازه فایل تصویری هم میتوان متوجه شد.

حال اگر میخواهید چند فایل مختلف را به این صورت درون یک فایل تصویری پنهان کنید پیشنهاد میکم که ابتدا آنها را بصورت یک فایل فشرده .Rar در آورده و سپس فایل .rar را به همان ترتیب بالا پنهان نمایید.

برای جدا کردن دو فایل ادغام شده تنها کافیست که باز هم با استفاده از همان فرمان دو فایل را از هم جدا نمایید .

copy /b my_new_image.jpg filetohide.pdf

copy /b my_new_image.jpg myimage.jpg

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سعيد جان

دستورات بالا كه گفتي دقيقا كار مي كنه . اما اشكالش اين است كه بعد از جدا كردن از فايل ادغام شده نمي توان از فايل هاي اصلي استفاده كرد . چون ارور ميده كه فايل شما با مشكل مواجه شده است .

اما كلا جالب بود .

first saeed

Registered User
لایک‌ها
2
بهروز جان من الان تست کردم ظاهرا برای فایلهای تصویری درست کار می کنه اما فایلهای نوع دیگه رو درست بازیابی نمی کنه

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بهروز جان من الان تست کردم ظاهرا برای فایلهای تصویری درست کار می کنه اما فایلهای نوع دیگه رو درست بازیابی نمی کنه
سعيد جان

ممنون بابت توضيحات

حق با شما است . فقط فايل هاي تصويري را درست انجام مي دهد . من خيلي از فرمت ها را امتحان نمودم . فايل zip و فايل هاي PDF را بدرستي بازيابي نمي كند . ولي در كل خيلي دستور جالبي بود .

mohammad_bls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام من یک فایل mp3 رو با یک عکس ادغام کردم
فایل با حجم اصلی از عکس جدا میشه ولی اجرا نمیشه
عکس هم از مجموعه ی ادغام شده جدا میشه ولی سایزش همون سایز ادغام شده ی دوفایله
یعنی فایل عکس که باید پس از جدا شدن میشد 17 کیلوبایت باز هم 3.7 مگابایته که به معنی جدا نشدن فایل صوتی از مجموعه هست
من فکر کنم این کار فقط فرمت فایلو عوض میکنه البته فرمت عکس درسته و با برنامه ی خودش نشون داده میشه
ولی فایل صوتی اجرا نمیشه
عکس هم که پس از جدا شدن سایزش به اندازه ی اصلی نمیرسه
فکر کنم دستور درست نباشه
شما کدوم فرمت از فایل تصویری رو امتحان کردید که اجرا شده
بعد از جدا کردن فایلها اندازه ی عکستون به حجم اصلی برمیگرده یا نه؟
ممنون.

ITLine

Registered User
لایک‌ها
1
مثل اینکه دوستان در جدا کردن دو فایل ادغام شده به مشکل برخورده اند و فایل ها پس از جداسازی اجرا نمیشوند !
برای حل این مشکل شما باید فایلی را که می خواهید در پشت فایل تصویری پنهان کنید ابتدا بصورت rar در آورده و پس از آن طبق دستورات قبل این فایل را پنهان کنید.
برای جدا سازی هم تنها کافیست بعد از جدا کردن فایل rar آنرا extract کنید . مشاهده میکنید که با این روش فایل ها بدرستی اجرا میشوند.

در ضمن محمد جان شما در کامنتی که در وبلاگ بنده گذاشتید ایمیل خودتان را قرار ندادید که از ان طریق با شما تماس بگیرم

mohammad_bls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ایمیلم رو تو قسمت وبلاگ وارد کردم چون کادری برای ورود ایمیل نداره
سه قسمته
1-blogger که باید با اکانت جی میل وارد شیم
2-other که اسم و وبلاگ رو میشه وارد کرد که من هم همین کارو کردم به جای وبلاگ ایمیلم رو وارد کردم
3-anonymous که هیچ مشخصاتی نمیشه وارد کرد
در هر حال ایمیلم را خدمتتون پیغام میکنم
همچنین در وبلاگ قرار میدم
برم فایل رار رو امتحان کنم ببینم...

mohammad_bls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله کاملا درسته فایل رار جواب داد که بدین صورت میشه فر فایلی رو در قالب عکس جاسازی کرد

ITLine

Registered User
لایک‌ها
1
خوشجالم که کارتون راه افتاد

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
بالا