• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه یک فیلم باز حرفه ای شویم؟!

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
سلام به همه دوستان فیلم بین و فیلم باز:)

والا من به فیلم دیدن خیلی علاقه دارم ولی یه مدتی درگیر کنکور بودم بعدش یه مشکلاتی پیش اومد و بعدشم درگیر

کار شدم و....الان تازه زندگیم افتاده روی روال عادی و میخوام به یکی از علایق زندگیم جدی بپردازم.

میخواستم از تجربیاتتون استفاده کنم که سایت ها یا مجله های ایرانی و خارجی رو معرفی کنین که نقد فیلم مینویسن

یا فیلمای خوب رو معرفی میکنن و .....

بعد اگه میشه خودتون فیلمای خوب رو معرفی کنین...

کلا تمام کارهایی که برای فیلم باز شدن لازمه رو اگه میشه بگین:)

ممنون:happy:

Solarist

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
10
(به عنوان کوچک ترین عضو پرشین تولز در زمینه فیلم بینی جسارت می کنم و اول جواب میدم):blush:
(ضمناً این رو هم بگم من خودم رو فیلم باز حرفه ای نمیدونم فقط یه علاقه مند به سینما!)

ببین این یه روال و یه پروسه ست.

اولین فیلم هایی که به دستت می رسند یا میبینی انتخاب خودت نیستند و هنوز ذهنیت روشنی از سلیقه خودت نداری، نمیدونی با چه فیلم هایی حال میکنی، کدوم ژانر رو بیشتر از همه دوست داری و... ولی کم کم هرچی بیشتر جلو میری شخصیت سینماییت شکل میگیره درک فیلم بینیت میره بالا و...

و اما درمورد سوالاتت:

سایت ها یا مجله های ایرانی و خارجی رو معرفی کنین که نقد فیلم مینویسن

سایت ها:
برای دیتابیس فیلم ها IMDB که نیازی به تعریف نداره و سایت ایرانی هم Fexon .

برای نقدها اول از همه همین تالار سینمایی پرشین تولز بعد از اون سایت سینمای ما، وبلاگ هایی مثل وبلاگ دلنمکو دهها سایت و وبلاگ دیگه که با سرچ در گوگل می تونی بهشون دست پیدا کنی...

از تو خارجی ها هم سایت ROTTEN TOMATOES که مثل IMDB میمونه منتها در زمینه نقد، بعد از اون سایت راجر ایبرت منتقد سینما و هزاران سایت دیگه که با سرچ در گوگل کم کم باهاشون آشنا میشی.
(راستی یه چیزی رو هم در مورد این نقدها بگم، این ها وحی منزل نیستند، همیشه به ندای قلبت گوش بده!;))

مجله هم که خیلی زیاده " مجله فیلم"، "دنیای تصویر" "فیلم نگار"، "24"، "نافه" و...

یا فیلمای خوب رو معرفی میکنن

ببین من توصیه ام بهت اینه برای شروع فیلم بینی لیست 250 فیلم برتر IMDB رو مدنظر قرار بدی و از بالا شروع کنی بیای پایین و همه رو ببین، بعد از اون لیست 100 فیلم برتر AFI و...

بعد اگه میشه خودتون فیلمای خوب رو معرفی کنین...

شما همین دوتا تاپیک " آخرین فیلمی که دیدم (معرفی)" و "آخرین فیلمی که دیدم [ 2010 ]" رو ببین هر کدوم از فیلم هارو بچه ها نمره بالایی داده بودند برو سراغش.

کلا تمام کارهایی که برای فیلم باز شدن لازمه رو اگه میشه بگین

البته خیلی بستگی به این داره که تو سینما دنبال چی باشی. فقط صرف سرگرمی یا نه چیزهایی فراتر از اون.
به شخصه سینما برام یکی از مقدس ترین هنرهاست، سینما خیلی چیزها بهم یاد داده، من گمشده ام رو تو سینما جستجو می کنم.

موفق باشی دوست عزیز.

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
solarist عزیز ممنون از راهنماییت.

از دوستان دیگه کسی نظری نداره؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
من خودم خیلی فیلم نگاه نمیکنم اما توصیه میکنم اگر میخوای فیلم باز بشی خیلی وسواس به خرج نده که یه تعداد فیلم عالی رو گلچین کنی و ببینی ، یا مثلا همش دنبال این باشی که فلانی میگه کدوم بهتره و ... سعی کن خودت در ابتدا انقدر فیلم خوب و بد ببینی که تفاوت این دو تا رو از دید خودت تشخیص بدی

بالا